Aşılama Tedavisi ve..

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
selam kızlar

ben aşılama tedavisi görüyorum..yaklaşık 10 gündür puregon iğne vuruyorum kendime göbekten 100 lük..dün doktara gittim kontrole yumurtalıkların büyümemiş dedi..sadece 1 tane varmış büyüyen ama iğne vurmayalım artık kendiliğinden büyüsün dedi..bugün kocanla ilişkiye gir pazartesi tekrar gel dedi..ama ne oldu biz eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık ve ilişkiye girmedik tabi..acaba aşılama daha olmadan ilişkiye girmek çok mu önemli..yani artık şansımız kalmadımı..off ya aklımda bir sürü soru..maddi manevi yıprandık..şimdide saçmasapan bir kavga yüzünden herşeye silbaştanmı devam edicem bilmiyorum..bu konuda fikri olan varmı?

Ben de 8 Eylül de ilk aşılamamı oldum hamileyim hala inanamıyorum ama bu hamilelik bir sürü sorunla geldi o iğnelerden benim yumurtalar kocaman olmuş yani şu an durumlar pek iyi değil dr daha da büyürse ve sen kötü olursan bebeği alacağız dedi kendime dikkat ediyorum başka bir şey yok bu arada benim eşim de aynı sizinki gibi tam şanslı günlerde bir kavg döğüş hooop bi baktık şanslı günler geçmiş :) umudunu yitirme lütfen bana da çocugun zor olur diyorlardı en azında bir umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…