- 22 Mayıs 2018
- 84
- 17
- 88
- 29
- Konu Sahibi Kartalicee1404
-
Merhaba banada aşılama önerildi doktor aşılama oranı çok düşüktür yaptıracaksan bunu bil ona göre yaptır dedi cinsiyet seçilmiyor direk eşinin spermin alıp bişeyle senin rahmine veriyorlar oda normal yoldan oluşuyor zaten bana gore ilişkiyle aynı mantık ta ama sizin yaşınızı yumuetalıklarınızın durumunu bilmiyorum belki tutabilir sizin denemenizde fayda varMerhaba güzel hanimlar. Benim bir çocuğum var eşim testis kanseri geçirdiği için doğal yoldan ikincisi olmuyor. Sperm bırakmıştı tedaviden önce. Ben ikinci çocuğa niyetleniyorum. Ama aşılama tedavisi nasıl oluyor sonuç ne kadar sürede alınıyor. Cinsiyet seçiliyor mu düşük riski çok oluyor mu çok canımız yanıyor mu gibi bir sürü sorum var. Aranızda bunu yasayanlar bana bilgi verirse çok mutlu olurum.
27 yaşındayım bir sıkıntım yok ara ara kistlerim oluyor ama eşimin tedavisinden dolayı olmuyor bizimMerhaba banada aşılama önerildi doktor aşılama oranı çok düşüktür yaptıracaksan bunu bil ona göre yaptır dedi cinsiyet seçilmiyor direk eşinin spermin alıp bişeyle senin rahmine veriyorlar oda normal yoldan oluşuyor zaten bana gore ilişkiyle aynı mantık ta ama sizin yaşınızı yumuetalıklarınızın durumunu bilmiyorum belki tutabilir sizin denemenizde fayda var
Oda çok pahalı ve daha sıkıntılı diye biliyorumbence aşılamayla spermlerı boşa harcamayın bence direk tüp bebeğe gidin derim
valla aşılama da az bir fiyat değil ve pirince giderken eldeki bulgurdan olursunuz.. on yıldır tedavılerle ugrasan bırı olarak soyluyorum.. ki aşılama da da aynı ılacları kullanıyorsunuz.. sıkıntılı olan seyı neymış?Oda çok pahalı ve daha sıkıntılı diye biliyorum
Daha çok ilaç tedavisi kullanılıyor diye biliyorumvalla aşılama da az bir fiyat değil ve pirince giderken eldeki bulgurdan olursunuz.. on yıldır tedavılerle ugrasan bırı olarak soyluyorum.. ki aşılama da da aynı ılacları kullanıyorsunuz.. sıkıntılı olan seyı neymış?
daha çok dediğiniz bir yada iki şırınga oda çok çok aman bir fark yaratmaz özellikle bu yola gireceksenız göze gelmez zaten aşılama başarı oranıyla tüp bebek oranı çok farklıDaha çok ilaç tedavisi kullanılıyor diye biliyorum
özelde mi olacak aşılama ucretı ?Peki süreç nasıl ilerliyor hakikatten cinsiyet secilemiyormu
Bizim spermler tıp fakültesinde orada olacak hep Internette gördüm de o cinsiyet olayını ona göre sperm gönderiyorlar mis diye ondan sordum sanırım tüp bebek daha mantıklı zaten bir gidip doktorlada konusucam siz ücret olarak ne vermistinizözelde mi olacak aşılama ucretı ?
hayır tabı kı cınsıyet vs secılmıyor aşılama da,
aşılamada sızede yumurta buyutucu ıgne ya da hap verılıyor yeterlı buyukluge gelınce catlatma ıgnesı ıle catlatılıyor sonra hastaneye cagırılıyorsunuz ve esınız o gun sperm verıyıor, onu sıze ınce bır kanul yardımı ıle enjete edyorlar yanı normal ılıskı gıbı dusunun sadece spermler yakına bırakılıp sans arttırılmak amaçlanıyor..
ben 2 asılama oldum bırı kımyasal dıgerı negatıf oldu..
sımdı kı aklım olsa tüp denerdim..
cunku tutma oranı aşılamada cok dusuk ..
Herkes sizin gibi tüp bebek dene diyor sanırım arada çok fark olmazsa bende artık riske atmam işte insan bilemiyor yaşayanlardan duyunca neyin ne olduğunu anlıyordaha çok dediğiniz bir yada iki şırınga oda çok çok aman bir fark yaratmaz özellikle bu yola gireceksenız göze gelmez zaten aşılama başarı oranıyla tüp bebek oranı çok farklı
Asilama da cinsiyet seçimini hiç duymadım..Bizim spermler tıp fakültesinde orada olacak hep Internette gördüm de o cinsiyet olayını ona göre sperm gönderiyorlar mis diye ondan sordum sanırım tüp bebek daha mantıklı zaten bir gidip doktorlada konusucam siz ücret olarak ne vermistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?