Aşılama tedavisi yaptıranlar süreç nasıl ilerledi

Kartalicee1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
84
17
88
28
Merhaba güzel hanimlar. Benim bir çocuğum var eşim testis kanseri geçirdiği için doğal yoldan ikincisi olmuyor. Sperm bırakmıştı tedaviden önce. Ben ikinci çocuğa niyetleniyorum. Ama aşılama tedavisi nasıl oluyor sonuç ne kadar sürede alınıyor. Cinsiyet seçiliyor mu düşük riski çok oluyor mu çok canımız yanıyor mu gibi bir sürü sorum var. Aranızda bunu yasayanlar bana bilgi verirse çok mutlu olurum.

Merhaba banada aşılama önerildi doktor aşılama oranı çok düşüktür yaptıracaksan bunu bil ona göre yaptır dedi cinsiyet seçilmiyor direk eşinin spermin alıp bişeyle senin rahmine veriyorlar oda normal yoldan oluşuyor zaten bana gore ilişkiyle aynı mantık ta ama sizin yaşınızı yumuetalıklarınızın durumunu bilmiyorum belki tutabilir sizin denemenizde fayda var

27 yaşındayım bir sıkıntım yok ara ara kistlerim oluyor ama eşimin tedavisinden dolayı olmuyor bizim

Daha çok ilaç tedavisi kullanılıyor diye biliyorum

Peki süreç nasıl ilerliyor hakikatten cinsiyet secilemiyormu
özelde mi olacak aşılama ucretı ?
hayır tabı kı cınsıyet vs secılmıyor aşılama da,
aşılamada sızede yumurta buyutucu ıgne ya da hap verılıyor yeterlı buyukluge gelınce catlatma ıgnesı ıle catlatılıyor sonra hastaneye cagırılıyorsunuz ve esınız o gun sperm verıyıor, onu sıze ınce bır kanul yardımı ıle enjete edyorlar yanı normal ılıskı gıbı dusunun sadece spermler yakına bırakılıp sans arttırılmak amaçlanıyor..
ben 2 asılama oldum bırı kımyasal dıgerı negatıf oldu..
sımdı kı aklım olsa tüp denerdim..
cunku tutma oranı aşılamada cok dusuk ..

Bizim spermler tıp fakültesinde orada olacak hep Internette gördüm de o cinsiyet olayını ona göre sperm gönderiyorlar mis diye ondan sordum sanırım tüp bebek daha mantıklı zaten bir gidip doktorlada konusucam siz ücret olarak ne vermistiniz

daha çok dediğiniz bir yada iki şırınga oda çok çok aman bir fark yaratmaz özellikle bu yola gireceksenız göze gelmez zaten aşılama başarı oranıyla tüp bebek oranı çok farklı
Herkes sizin gibi tüp bebek dene diyor sanırım arada çok fark olmazsa bende artık riske atmam işte insan bilemiyor yaşayanlardan duyunca neyin ne olduğunu anlıyor

Asilama da cinsiyet seçimini hiç duymadım..
Ben iki sene önce yaptırdım fiyatlar artık üç ayda bir değişiyor maalesef...
İki sene önce aşılama 3bindi.. ilaçlar hariç.
Tüp bebek geçen sene yaptırdım 22bindi ilaclar
ve testler ile birlikte sanırım 35i buldu..

Benim de eşim testis kanseri geçirdi kemo öncesi hamile kaldım ikizlerim oldu. Tek yumurtasi alindi biz de dondurmuştuk sperm ancak gerek kalmadi. Doğal yolla hamile kaldim sonra. Başka problemler oldu malesef yaşamadılar. Tüp bebek düsünüyorum simdi pgt yaptiricam embriyoya. Her seyi belli oluyor genetik test ile ancak cinsiyet secmek yasal degil Türkiyede…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…