• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama tedavisinden kac gun sonra test yapmaliyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Turuncu kafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
65
31
38
Merhabalar. 4yıldır infertiliteyle ugrasiyorum hemde sebepsiz. 12ekim asilama oldum sabah 11de. Sozce kan testi hangi gun yapilmali. Doktor bisey demedi . Bende biraz aci cektigim icin duygusallastim ve bisey soramadim doktoruma. Cevap verirseniz sevinirim.
 
Ben 12 gün sonra yaptırdım, negatif çıktı, doktoruma sonucları atip ilaçları bırakayım mı diye sordum 12 gün çok erken ilaçları kullanmaya devam et 4 gün sonra bir daha kan ver dedi. Tabii bilemiyorum buradaki çoğu kişinin doktoru yukarıdaki hanımefendinin dediği gibi 12-14 gün demiş. Benim doktorum 16-17 gün diyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
 
Ben 12 gün sonra yaptırdım, negatif çıktı, doktoruma sonucları atip ilaçları bırakayım mı diye sordum 12 gün çok erken ilaçları kullanmaya devam et 4 gün sonra bir daha kan ver dedi. Tabii bilemiyorum buradaki çoğu kişinin doktoru yukarıdaki hanımefendinin dediği gibi 12-14 gün demiş. Benim doktorum 16-17 gün diyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
 
Beklemek zor biliyorum ben de o yuzden 12.gun yaptim ama biraz daha bekleyin bence. Yine de tabii isterseniz bir doktorunuza mesaj atıp sorun, en iyisini doktorlar bilir sonuç olarak.
 
Merhabalar. 4yıldır infertiliteyle ugrasiyorum hemde sebepsiz. 12ekim asilama oldum sabah 11de. Sozce kan testi hangi gun yapilmali. Doktor bisey demedi . Bende biraz aci cektigim icin duygusallastim ve bisey soramadim doktoruma. Cevap verirseniz sevinirim.
Canınız neden acıdı. Aşılama İçin basit be ağrısız diyorlar hep. Bende aşılama olacağım
 
Back
X