• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama tedavisine adetin kaçıncı günü başladınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

daisy_81

varmı Aşktan öte
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
252
0
116
44
Diğer
daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar adetinizin kaçıncı günü doktora gittiniz?
bu ay ilk aşılamam yapılacak farlutalle adet oldum bugün ilk günüm ama doktorum şehir dışında.adet olunca gel demişti.telefonlada ulaşamıyorum.2 yada 3.günü gitsem geç kalmış olurmuyum.sizce napmalıyım?

merhabalar,

bende dün aşılama için ilk iğnemi yaptırdım..

benimde adet günüm hafta sonuna denk gelmişti dün 3. günümdü hemen tedaviye başladı doktorum canım, bildiğim kadarıyla adetin ilk 3 günü yapılabiliyo

saol canım.iğnelerim ilaçlarım hepsi hazır ilk günü gitmediğim için geç kalmış olursam çok üzülürüm.
senin aşılamanda hayırlı uğurlu olsun inşallah emeklerin boşa gitmez.allah sağlıklı hayırlı evlat versin.

saol canım.iğnelerim ilaçlarım hepsi hazır ilk günü gitmediğim için geç kalmış olursam çok üzülürüm.
senin aşılamanda hayırlı uğurlu olsun inşallah emeklerin boşa gitmez.allah sağlıklı hayırlı evlat versin.

amin canım inş.hepimizin en kısa zamanda bebişleri olur...

geç kalmış sayılmazsın canım bende 3. günü gittim dün yapıldı bakalım arık hayırlısı

dr um beni 2.gün çağırdı ben de adet olmayı bekliyorum
ilk aşılamam olcak benimde
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınş

cicişler merhaba.bugün sabah gittim hastaneye doktoruma ulaştım hala şehir dışında beni başka doktora yönlendirdi.telefonda doktorum talimat verdi.bugün sabah ilk iğnemi lucrini vuruldum akşam üzeride gonal f vurduracağım.Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver Yarabbim.
:Saruboceq:
Kızlar sizde gelişmelerden haberdar edin beni.

Back
X