Aşılama Aşılama tedavisine başlıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Merhaba kızlar ben 2,5 yıldır evliyim son bir senedir uğraşıyorum, pcos var ve klomen 3 ay kullanmama rağmen yumurtalar gelişmiyor. Doktorum aşılamaya gecicez dedi bunun için yumurta geliştirici iğne, hsg, ve sperm kontrolü yapılcakmış. Bu nasıl bi süre biraz gerginim acıkcası beni netleştirirseniz sevinirim şimdiden sağolun

Hsg daha önceden cekilmedin mi özele gidiyorsun galiba benim doktorum 3 ay kloemen kullanırken ikincide cektirmisti belkide tüplerin kapalı o kadar para boşuna gitti hep böyle yapıyor özellerin çoğu ben ilk asilama ile hamile kaldım iki kere klomen ovitrelle kullandım sondaki ay hsg çekildim sonraki ay yine Klomen ovitrelle bir ay dinlendim SONRa aşılama yaptık eşinin sprem kalitesine önceden bakılması gerekiyordu sprem kontrolü bu zamana mı kalıyormus her gün aynı saatten vurmaya dikkat et igneni 5 yada 6 gün sürüyor sanırım göbekten iğne vurulucaksin yumurtan büyüyünce de çatlatma iğnesi olacaksın igenden 36 saat sonra aşılama oluyor 34. Saat gibi eşinden sprem alıyorlar yıkıyorlar kaliteli olanlarını ayırıyorlar bir çatala yatıyorsun 2 dk sürmüyor bile

Canım yumurtalar gelişmiyor benim malesef klomen hiçbi fayda etmiyor. Bende yumurtlama olmadığı için hsg filan çekilme gereği duymadı. Adetim zaten çok geç geliyor yumurtlama olsa bile çok çok geç oluyor bi kere yakaladım yumurtlama ondada tutmadı en sonda 28 günde hiçbi yumurta gelişmemiş klomeni 3 tane kullanmama rağmen o yüzden artık vakit kaybetmiyelim dedi ve yönlendirdi beni. İnşallah iğne etkili olur ya gerçekten çok çok yıprandım stresten artık psikolojim filan bozulmuştu daha yeni yeni kendime geliyorum

Asilama cok basit bir işlem agri acısı yok sadece yarım saat yatiyosun o kadar eşiniz sperm testi verdi mi hic

Burda yumurtası ilaçla büyümeyip iğne r büyüyen çok gördüm pskolojik olarakdq rahat ol olur Allah'ın izni ile

Malesef benimde yumurtalarım dirençli ve klomenle cevap vermiyor. Ilk ay hiç gelişmemişti, doz yükseltip bu ay tekrar denedik. Basta her şey iyiydi. Adetin 1. Gününden sayınca 11. Gun 13mm bir sürü yumurta oluşmuş sağda solda dedi. Ama malesef bugün 17. Günüm ve büyümediler daha fazla. Doktor önümüzdeki ay iğnelere geçeceğiz dedi ama aşılamadan bahsetmedi. Sanırım aşılama yapmayacak iğnelerle geliştirmeye çalışacak sadece. Benimde bu 4. Ayımdı(doktor kontrolünde 2) Insanın bir problemi olunca da sonuca guzelce ulaşacağına dair inancı, kısa süre bile geçse kırılıyor sanırım.

Canım benim uzun süre olduğu için 2,5 yıldır evliyim daha fazla zaman kaybetmeyelim diye aşılama ve iğne dedi. Belki benimde aşılamaya gerek kalmadan yumurtalarım gelişse kolay olcak ama işte çok yıprandım artık belkide böyle iyi olucak seninde o şekil iğne yeticek inşallah bi kere yumurtlama gerçekleşti ondada 27inci gün gördüm tutmadı bu aysa hiç olmadı Şimdi adet söktürücüye başladım aşılama için ilk görüşmem daha çok var hazıranda malesef inşallah gerek kalmadan hayırlı haber gelir. Hayırlısı olsun inşallah

Anlıyorum inşallah gerek kalmadan kavuşursunuz, en kısa zamanda hayırlısı ile bu duyguyu tadariz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…