aşılama ve adet sancisi

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
46
35
Van
Kızlar aşılama yaptirdim bugün 4. Gün ama 2 gündür sürekli adet olacakmisim gibi sancım var özellikle ayaktayken oluyo.normal adetime 12 gün var daha olacam diye cok korkuyorum. Bu konuyla ilgili baska topik varmı bilmiyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın..
Bilgisi olan varsa yazsın nolur kafayı yicem

canım bilgim yok ama ben sana bir soru sorsam doktor bana da aşılama yaptır dedi fiyatları nasıl sen ne kadara yaptırdın hangi hastanede
birde sizde eşinizde sorun varmıydı

canım bilgim yok ama ben sana bir soru sorsam doktor bana da aşılama yaptır dedi fiyatları nasıl sen ne kadara yaptırdın hangi hastanede
birde sizde eşinizde sorun varmıydı
Canım eşimde problem yok bende polikistik over var. Ben asilamayi özel hastanede yaptirdim. 300 lira islem ücreti verdim ama ilaçlar cok pahalı.
Göbekten yapacagin kalem seklinde yumurta buyutucu igne kullaniyorsun. Igne 720 lira tuttu. Birde benim yumurtalar cok cabuk gelistigi icin erken catlamasin diyede 8 tane extra igne verdi onlarda 400 e yakin tuttu. Asilamadan sonrada bebek rahime tutunsun diye progestan icerikli bi jel ve folik asit verdi 187 lira tuttu onlarda. Anlayacagin biraz masraflı.toplamda 1600 lirayı buldu

Benimde asilamada 4.gunum belirti olarak gogus uclarim aciyor birde folik asit icmeye baslamistim acayip gaz problemim oldu biraktim maalesef

Benimde asilamada 4.gunum belirti olarak gogus uclarim aciyor birde folik asit icmeye baslamistim acayip gaz problemim oldu biraktim maalesef
Bırakma canim folik asit cok önemli bende de gaz problemi var ama yapacak bisey yok. Yalniz bu sanci beni öldürecek yerimden kalkamiyorum

Folbiol almistim onu icme gaz problemi daha cok yapiyormus bende folic plus var onu icicem sanirim dedigin gibi adet sancisi gibi sanci var bacaklarim cok halsiz arada bicak kesigi gibi sanci oluyo ama en rahatsiz eden gaz kiviriyo resmen yatinca rahatim bende birde asilama gununde bikac saat sonra acayip sancim oldu agliyacaktim kasiklarimda sende oldumu sonra gecti

Folbiol almistim onu icme gaz problemi daha cok yapiyormus bende folic plus var onu icicem sanirim dedigin gibi adet sancisi gibi sanci var bacaklarim cok halsiz arada bicak kesigi gibi sanci oluyo ama en rahatsiz eden gaz kiviriyo resmen yatinca rahatim bende birde asilama gununde bikac saat sonra acayip sancim oldu agliyacaktim kasiklarimda sende oldumu sonra gecti
Evet kuzum
Asilama oldugum gün hep yattim adımlarımı bile kücük kücük atiyodum. O agrilar gecti ama simdi sanki adet olacam allahim kafayi yicem ya napacam bilmiyorum

Evet kuzum
Asilama oldugum gün hep yattim adımlarımı bile kücük kücük atiyodum. O agrilar gecti ama simdi sanki adet olacam allahim kafayi yicem ya napacam bilmiyorum
Adet olacak gibi agrilarin olmasi normalmis bence takma bukadar cok gordum adet sancisi gibi yasayip hamile olanlari allahim ikimizede nasip etsin kac yumurtan vardi kac mm bendede pco var ama duzenli adet oluyodum duyunca cok sasirdim

Adet olacak gibi agrilarin olmasi normalmis bence takma bukadar cok gordum adet sancisi gibi yasayip hamile olanlari allahim ikimizede nasip etsin kac yumurtan vardi kac mm bendede pco var ama duzenli adet oluyodum duyunca cok sasirdim
Düzenli adet olman cok iyi. Benim hep 50 günü bulur olmam.
Benim cok yumurtam olmustu. Sayisini bilmiyorum ama 3 tanesi 20 mm civarindaydi

Düzenli adet olman cok iyi. Benim hep 50 günü bulur olmam.
Benim cok yumurtam olmustu. Sayisini bilmiyorum ama 3 tanesi 20 mm civarindaydi
Benim en buyugu 19 mm 16 15 seklinde 6-7 tane vardi ve cogul gebelik olabilir dediler sana demedilermi imzami aldilar kabul ediyomusun diye

Yok bana demedi. Sadece gebe kalirsan ohss olabilirsin dedi.
Imza ne icin ya
İkiz ve ucuz olabilir kabul ediyosan catlatma ignesi vericem dedi bende kabul edip imzaladim seninde 3 yumurtan cok guzel buyumus sende de ikiz olabilir catladiysa hepsi:) ohss nedemek:)

Ay hadi insallah.
Olsunda 1 2 3 hayirlisyla fark etmez :) ohss , over hiperstimülasyon sendromu.
Yani fazla yumurtan gelistigi icin vücudun su falan topluyo siskinligin nefes darligin oluyo. Biraz tehlikeli bi durum

Ay hadi insallah.
Olsunda 1 2 3 hayirlisyla fark etmez :) ohss , over hiperstimülasyon sendromu.
Yani fazla yumurtan gelistigi icin vücudun su falan topluyo siskinligin nefes darligin oluyo. Biraz tehlikeli bi durum
İns canim olsunda dedim farketmez :)Belkide rahatsizligimiz bundan dolayi olabilir siskinlikte var cunki.. ilk asilamanmi nekadar suredir deniyosun

Ben hamileliktwndir diye tesekki veriyom kendime canim
1.5 senedir istiyoruz. Ilk asilamam
Senin ?
2.5 senedir evliyim ama 1 yil korunduk sonra biraktik 3 ay hergun kanama oldu sebebi bulunamadi sonra 4 ay denedik olmadi haziranda gittim perde cikti korundum agustosta ameliyat oldum 4 ay korun dediler sonra 2 ay denedim olmadi gittim hemen asilama yaptilar anlamadim ama dr 2.5 sene evliyim diyince korunmadik sandi:) yasim 31 bian once olmasini istiyorum

2.5 senedir evliyim ama 1 yil korunduk sonra biraktik 3 ay hergun kanama oldu sebebi bulunamadi sonra 4 ay denedik olmadi haziranda gittim perde cikti korundum agustosta ameliyat oldum 4 ay korun dediler sonra 2 ay denedim olmadi gittim hemen asilama yaptilar anlamadim ama dr 2.5 sene evliyim diyince korunmadik sandi:) yasim 31 bian once olmasini istiyorum
Bence direk asilama olmasi iyi olmus
Diger tedaviler cok vakit kaybettiriyo.
Ben asilamayi yaptigima bile pisman oldum. Bu kadar zahmete tüp yapardim daha iyi

Bence direk asilama olmasi iyi olmus
Diger tedaviler cok vakit kaybettiriyo.
Ben asilamayi yaptigima bile pisman oldum. Bu kadar zahmete tüp yapardim daha iyi
Tup daha zor canim asilamada bisey yok sadece pismanligim keske klomen kullanmadan yumurta takibi yaptirsaydim acaba nasildi diye cunki kan sonuclarim cok normal esimin sperm sayisi baya yuksek..senin sadece pcodanmi olmadi

Tup daha zor canim asilamada bisey yok sadece pismanligim keske klomen kullanmadan yumurta takibi yaptirsaydim acaba nasildi diye cunki kan sonuclarim cok normal esimin sperm sayisi baya yuksek..senin sadece pcodanmi olmadi
Bende de esimde de hersey normal. Sadece pco var iste oda yetiyo zaten

Bende de esimde de hersey normal. Sadece pco var iste oda yetiyo zaten
Sogan kuru denedinmi gerci bende ise yaramadi gecen ay denedim ama cok duzenli yapamadim 5 gun gecikti adet oldum ama az az peceteye silince geldi 5-6 gun ama yarari olmadi senin asilaman yorucu olmus ben sadece 5 gun klomen kullanip igne oldum

Back
X