kızlar 19ARAlıkta aşılamam yapıldı aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu benim belim ve sırtım çok ağrıyor vede sağ kasığım sızlıyor eğilince ve biraz ağır kaldırınca mesela bi sehpa hemen ağrıyor gün içinde başım dönüyor ama sanırım progestan hapındaN kaynaklanıyor kızlar yardımınıza ihtiyacım varr tecrübelerinizi paylaşırmısınız yerimseniben
Selam canım nasılsın, bana kalırsa sen çok işler karıştırıyorsun :jeyyar: bıraksanda kalsa o sehpa yerinde .. bi dur durduğun yerde :1shok: bu konuyla ilgili bilgim yok canım :çok üzgünüm:
Selam canım nasılsın, bana kalırsa sen çok işler karıştırıyorsun :jeyyar: bıraksanda kalsa o sehpa yerinde .. bi dur durduğun yerde :1shok: bu konuyla ilgili bilgim yok canım :çok üzgünüm:
canım hemen umıtsızlıge kapılma benım eşımın spermınde hareketsızlık ve sayısı az ama genelde ilk aşılama tutmuyormuş ikıncıde tutyor çevremde gordugum kadarıyla kaç gun var test yaotırmana canım inşşşşşşşş tutar umudumuz olursun
canım hemen umıtsızlıge kapılma benım eşımın spermınde hareketsızlık ve sayısı az ama genelde ilk aşılama tutmuyormuş ikıncıde tutyor çevremde gordugum kadarıyla kaç gun var test yaotırmana canım inşşşşşşşş tutar umudumuz olursun
tatlım sayı ve hareket kaçtıki yıkandıktan sonra :uhm: bizim yıkama öncesi miktar 6cc mlde 12milyon toplam 72milyon . yıkandıktan sonra mlde 7 milyon hareket %75 ti nası sence çok ümitsiz gibimi
sabırsız burya konu acmısın sırt agrıyla ılgılı..ama olumsuz seylerı okuyupda etkılenmee..hamıslık belırttılerı ve adet belırtılerı aynı dıyorlar.. sakın haa agzından umıtsızlık kelımesı duymayım..:mymeka: eger umıtsızlıge kapılsaydım ben kapılırdım.yılmadım yoluma devam edıyorum hadı canım herseyın hayırlısı allah verdıkten sonraa asılama bahane oluyor.. bebısın ınsallah senledır..:Saruboceq::Saruboceq: topıkte halay cekecez ona goreee:teytey::dance:
sabırsız burya konu acmısın sırt agrıyla ılgılı..ama olumsuz seylerı okuyupda etkılenmee..hamıslık belırttılerı ve adet belırtılerı aynı dıyorlar.. sakın haa agzından umıtsızlık kelımesı duymayım..:mymeka: eger umıtsızlıge kapılsaydım ben kapılırdım.yılmadım yoluma devam edıyorum hadı canım herseyın hayırlısı allah verdıkten sonraa asılama bahane oluyor.. bebısın ınsallah senledır..:Saruboceq::Saruboceq: topıkte halay cekecez ona goreee:teytey::dance:
senağlama Ağlattın beni rapunzelim bitanecim benim senağlama gözlerim doldu seni burda görünce hep olumsuz şeyler okudum ilk aşılama tutmayabiliyomuş aynı şikayetleri yaşayıp aşılaması tutmayanlar varmış vs.. ama herkeste farklı oluyor illa tutacak diye kendimi odakalamadım ama işte yinede merak bitanem kaydirigubbakcemile5 seni çok seviyorum çok iyi geldi mesajın :asigim: