Erkek İnfertilitesi Aşılama ve sperm düşüklüğü

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Katılıyorum eşimin ileri hız sperm %10 idi. Mart ayı aşılamaya başlamadan sadece şubat ayına eşim proxeed plus sair 1 kutu kullandı. Martta aşılama yaptık. İnş tutar ama spermiyogram sonucunda yıkama olmadan %35 çıktı biz şok olduk
Peki yanında başka bir şey kullandimi

Katılıyorum eşimin ileri hız sperm %10 idi. Mart ayı aşılamaya başlamadan sadece şubat ayına eşim proxeed plus sair 1 kutu kullandı. Martta aşılama yaptık. İnş tutar ama spermiyogram sonucunda yıkama olmadan %35 çıktı biz şok olduk
Sizin degerlerivarsa gorebimirmiyim biz aşılama 6 martta yaptırdık ama dün adet oldum

Peki yanında başka bir şey kullandimi
Hayır hatta keçi boznuzu pekmezi de kullanmasını istedim ama baktım hiç sevmiyor ısrar etmedim. Sadece proxeed plus kullandı. Çünkü çok olumlu yorumlarını okuduk. Çok şükür etki etti inşallah olumlu sonuç alırız 🙏

Sizin degerlerivarsa gorebimirmiyim biz aşılama 6 martta yaptırdık ama dün adet oldum
Yıkama öncesi ileri hız %35, orta ileri hız %25. Yıkama sonrası ileri hız %40, orta ileri hız %35 idi. Peki siz ne kullandınız aşılamada hap mı iğne mi ve kaç yumurta olgunlaşmıştı?

Yıkama öncesi ileri hız %35, orta ileri hız %25. Yıkama sonrası ileri hız %40, orta ileri hız %35 idi. Peki siz ne kullandınız aşılamada hap mı iğne mi ve kaç yumurta olgunlaşmıştı?
Biz klomen 5 gün sora ovitrelle catlatma iğnesi ve asilamadan sonra da progestan fitil verdi onu kullandık

Buda bizim asilamada k degerler

Eklentiler

• 20210306_105728.webp
    20210306_105728.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 150
Back
X