- Katılım
- 26 Mart 2026
- Mesajlar
- 28
- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Yaş
- 28
- Konu Sahibi umutlu2603
-
- #1
Anlayamadıysanız sorgulamayın anlayanlar yorum yazabilirler. Teşekkürler.Ben anlayamadım bu testi yapma amacınızı iğnenin etkisinin ne zaman geçtiğini öğrenmek ne gibi bir katkı sağlıyor sürece?
Merhabalar ben aşılama gününü sayarsak 10 saymazsak 9 günde hamile olduğumu öğrendim umarım yanıltmaz sizide kan verebilirsiniz bence en azından netleşmiş olur ben daha az silikle öğrendim hamile olduğumuKızlar ben 24 martta çatlatma iğnesi oldum. 26 martta aşılama oldum. İğnenin etkisinin ne zaman geçtiğini görmek içinde 2 günde bir test yapıyorum. En üstte ki idrara dikkat edilmeden yapılan test 28 martta yaptım.
Ortada ki 30 martta 3-4 saatlik bir idrarla yapılan test.
En alttaki de bu sabah yani 1 nisanda 3-4 saatlik idrarla yapılan bir test. Görselleri ekliyorum ama neden böyle olmuş olabilir. Aşağıdakiler aynı marka test.
Teşekkür ederim yorumunuz içinMerhabalar ben aşılama gününü sayarsak 10 saymazsak 9 günde hamile olduğumu öğrendim umarım yanıltmaz sizide kan verebilirsiniz bence en azından netleşmiş olur ben daha az silikle öğrendim hamile olduğumu
2 gün daha bekleyin yada bugün baktirin tekrar gidin 2 gün sonra artış oloyurmu diye sizin daha erken ya iğnenin etkisi olabilir üzülmeyin diye bir kadının başına gelmiş hastanede konuşurken çünküTeşekkür ederim yorumunuz içinpeki kan testinde kaç ile öğrendiniz
Çok teşekkür ederim öyle yapayım bende2 gün daha bekleyin yada bugün baktirin tekrar gidin 2 gün sonra artış oloyurmu diye sizin daha erken ya iğnenin etkisi olabilir üzülmeyin diye bir kadının başına gelmiş hastanede konuşurken çünkü
Bişey sorabilir miyim aşılamayı yumurtanız ç atlayınca mı yaptı doktorKızlar ben 24 martta çatlatma iğnesi oldum. 26 martta aşılama oldum. İğnenin etkisinin ne zaman geçtiğini görmek içinde 2 günde bir test yapıyorum. En üstte ki idrara dikkat edilmeden yapılan test 28 martta yaptım.
Ortada ki 30 martta 3-4 saatlik bir idrarla yapılan test.
En alttaki de bu sabah yani 1 nisanda 3-4 saatlik idrarla yapılan bir test. Görselleri ekliyorum ama neden böyle olmuş olabilir. Aşağıdakiler aynı marka test.
Kimi çatlamıştı kimi çatlamamıştıBişey sorabilir miyim aşılamayı yumurtanız ç atlayınca mı yaptı doktor
7.37 çok düşük değerle öğrendimTeşekkür ederim yorumunuz içinpeki kan testinde kaç ile öğrendiniz