Aşılama Aşılama Ve Testlerin Sonuçları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yesil_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
13
0
86
İzmir
slm kızlar ben çarşamba günü aşılama ya girecegim daha önce hic yapmadım. Bazıları tutmaz Bazılarıda tutar ama ikiz üçüz olur diyor. Çok canım sıkılıyor....Eşimin sonuclarıda Şöyle hızlı hareketli: %38 yavas hareketli: %25 yerinde hareketli: %19 hareketsiz: %18 sperm sayısı:145.600.000 (145 milyon) araştırdım hicbir yerde 100 milyonun uzerinde deger yazmıyor bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfen... Sayı cok olunca spermler birbirine yapışır diye duydum oyüzden tutmaz dediler doğruluk payıda varmı bilmiyorum . Diğer değerler normal ... Kimseye söyleyemiyorum ama bi çocugum olsun okadar istiyorumki anlatamam. Bakıyorum herkez çocuklarınla geziyor seviyor içim gidiyor bi bebek görünce.. Allah hepimize nasip eder inşallah...

slm kızlar ben çarşamba günü aşılama ya girecegim daha önce hic yapmadım. Bazıları tutmaz Bazılarıda tutar ama ikiz üçüz olur diyor. Çok canım sıkılıyor....Eşimin sonuclarıda Şöyle hızlı hareketli: %38 yavas hareketli: %25 yerinde hareketli: %19 hareketsiz: %18 sperm sayısı:145.600.000 (145 milyon) araştırdım hicbir yerde 100 milyonun uzerinde deger yazmıyor bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfen... Sayı cok olunca spermler birbirine yapışır diye duydum oyüzden tutmaz dediler doğruluk payıda varmı bilmiyorum . Diğer değerler normal ... Kimseye söyleyemiyorum ama bi çocugum olsun okadar istiyorumki anlatamam. Bakıyorum herkez çocuklarınla geziyor seviyor içim gidiyor bi bebek görünce.. Allah hepimize nasip eder inşallah...

slm canım bende ilk aşılamamı persembe gunu yaptırdım.sperm sonucları hemen hemen aynı tutup tutmıyacagı hıc belli olmaz canım spermlerı yıkıyolar zaten hareketlılıklerı artıyor ozaman o yuzden onu dusunme hayırlısı olsun canım nerde yaptırıyosun

bende perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım 17 de kan tahlili yaptıracağım o günü iple çekiyom

bende perşembe günü ilk aşılamamı yaptırdım 17 de kan tahlili yaptıracağım o günü iple çekiyom
ogün bellimi oluyor . hayırlısı olsun canım inşallah olur.
İzmir eşrefpaşa hastanesinde yaptırıyorum
Aşılamada ikiz Üçüz olurlar diyorlar . Okadarda cok ama ya :)

Son düzenleme:
bende ayın 13 ünde ilk aşılamamı yaptırmıştım maalesef negatiif kızlar.olmadı bu ayda.birdahakine inşallah.ama aşılama yaptırmıcam.kendiliğine bırakıcam.

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım benim 7 yaşında bir kızım var ikinci çocuk icin 1.5 yıldır ugrasiyorum ama olmadi 5 gunluk klomen tedavisinden sonra catlatma ignem yapildi ve 36 saat sonra aşılamam oldu bugun 4. Günüm insallah hayirli haberi alirim ve tum haber bekleyenlerinde dualari kabul olur.yyorumlari okudukca biraz ümidim kırıldı ama herseyin hayirlisi diyorum

Back
X