Merhaba arkadaşlar ben daha önce de burda yazmıştım. Eski günlerimi hatırlayınca tekrar yazmak istedim. Kızlar bizde sebebi bilinmeyen kısırlık vardı. Eşimin sperm sayısı, yönü, hızı vb hepsi normal çıkıyordu. Bende de görünürde bir sorun yoktu. Ama eşimde problem olmadığı için hep ben tedavi görüyordum. Bir arkadaşın tavsiyesi ile üroloji uzmanı kaan AYDOSa gittik. Ve işte artık kısırlığımızın sebebi ortaya çıkmıştı. Eşimde sperm DNA HASARI çıktı. 6 ayilaç tedavi gördü ve ben çok şükür doğal yolla hamile kaldım. Bunu tekrar burda paylaşıyorum ki olur da benim gibi birilerine yardımım dokunur diye... Arkadaşlar bu hastalık olanlarda aşılama ve tüp bebek tutmuyor. Lütfen bunları yaptırmadan Eşinizin spermlerine ayrıntılı olarak baktırın. Çünkü tüp bebek merkezleri bildiğim kadarıyla bu testleri yapmadan transfer yapıyor. Boş yere o kadar ilaç kullanıyor o kadar para döküyor ve o kadar yıpranıyoruz... Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. İnşallah birilerine faydam dokunur. İyi akşamlar