- 8 Ağustos 2015
- 1.855
- 2.317
- 133
merhaba bir arkadasım için sizden fikirlerinizi rica edeceğim. 1.5 yıldır bebekleri olmadı. Doktor şehrin en iyi doktorlarından olduğu söyleniyor. Ancak bazı çelişkili durumları düşününce doktoru değiştirme kararı aldılar. İlk zamanlar eşinde sprem sayısı düşük dendi. Sonra sıkıntı artık yok sende de yok dendi. Düzenli olan regl artık düzensiz. Rahim filmi çekildi sonraki ay kesin hamilesin dedi ancak olmadı. 1.5 yıl geçti 2 hafta önce coraspin vermiş bide progestan. Parmağı kesilse 8 saat kanım durmuyor dedi. Dişçiye gitmiş kan kaybından acillik olmuş. Coraspini kesmişler. Bu yollardan gecenler iyi bilir ki bunlar yıpratıcı süreçler. 30 yaşında oldukları için beklemek istemiyoruz aşılama yapalım deselerde doktor sürekli daha vakti var diyormuş. Bir tanıdıkları dna testi yaptırın bende x kromozom eksikliği tespit edildi ( x kromozom eksikliği diye anladım ben başka bir sorun da olabilir genetik bir sıkıntı sonuç itibariyle) ve ilaç kullandım 3. Ayımda hamile kaldım demiş. Böyle bir tesy yaptıran oldu mu aranızda? Tecrübeli kimseler yazarlarsa çok sevinirim benim pek fikrim olan bir konu değil arkadasımın anlattıklarını paylaştım