Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Ben 2 asilama yaptim devlet hastanesinde (harran universitede) simdi Lotus hastanede Tup Bebek tedavi goreceğiz. Siz ne ogrenmek istiyorsanuz?
Merhabalar. Ben 2 asilama yaptim devlet hastanesinde (harran universitede) simdi Lotus hastanede Tup Bebek tedavi goreceğiz. Siz ne ogrenmek istiyorsanuz?
Yaa bnde harran unu asilama yapacam ve esimde sorun var ameliyat olucak sonrada asilama yapacaz da yapmis olan insanlardam bilgi almak istedim lotusda nekadar tup bebek
Yaa bnde harran unu asilama yapacam ve esimde sorun var ameliyat olucak sonrada asilama yapacaz da yapmis olan insanlardam bilgi almak istedim lotusda nekadar tup bebek
Normal harranda 10 bin civarinda. Ama lotusta ne henuz bilmiyorum. Bugun tedavi basladik. Ve benim derdim insaAllah Allahin izniyle bebise kucağima almak.oyizde cok fazla para konusu konusmadik. Zaten once Erdal Sak dokotrda 2000 resmen artik cunku bir asilama yapacktik 2000 sadece 3 kontrol icin verdik. (Asilama, sperm yikama, ilaclar falan hepsi ayri odedik) oyuzden dikatli ol doktorlarla.