- 31 Ekim 2013
- 92
- 17
- 18
- 35
merhaba arkadaşlar, ben 3,5 yıllık evliyim... geçen aya kadar çocuk planlarım olmadığı için rutin kontrolller dışında doktora gitmemiştim. geçen ay, denemeye karar verdik ve hamile kalamayınca önce kontrolleri yaptıralım dedik.... ve bu zorlu süreç başlamış oldu.Turgut özal üniversitesi hastenesinde doç. dr. aydın köşüş'e gittik. Gayet ilgiliydi yaşımdan dolayı (29) hemen tahlilleri yapalım dedi. yumurtlama testim, hormon tahlillerim ve rahim filmim haliyle önümüzdeki aya kaldı, fakat eşimin spermiogram testini yaptırdık... ve sonuç, normal yolla çocuğumuzun olması zor. ( morfoloji 1, sperm sayısı 14 milyon, hızlı hareketli 0 ) benim tahlil sonuçlarıma göre aşılamayla başlarız ve bi aksilik olursa tüp bebek deneriz dedi aydın bey... şimdi, bu işlemler için turgut özal hastenesi iyi bir seçim mi bilemiyorum. kafam karışık, üzülüyorum elimde olmadan... bana ve benım gibi kafası karışık olan herkese yardımcı olacak birileri mutlaka vardır diye düşünüp, hikayemi yazmak istedim. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN ?