Aşılama ve yerleşme belirtileri

Burckk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2023
8
9
1
34
Merhabalar ben 2 kez aşılama yaptırdım sizlere birşeyler danışmak istiyorum ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılamamı da yaklaşık 13 gün önce yaptırdım yarın kan vereceğim aşılamanın 8 .günü pembe lekelenmeler yaşamaya başladım yaklaşık 3 gün sürdü damla damla sürekli lekenmelerim oldu ben adet olacağıma yordum sonra bir anda kesildi ve akıntım olmaya başladı sizce yaşadığım pembe lekelenme yerleşme belirtileri mi bir de çok adet olacakmış gibi ağrım oldu bu süre zarfında ama adet olmadım bel kasık ara ara kramplarım oluyor sizlere bir danışmak istedim yardımcı olabilir misiniz kızlar 🙏💕

Merhabalar ben 2 kez aşılama yaptırdım sizlere birşeyler danışmak istiyorum ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılamamı da yaklaşık 13 gün önce yaptırdım yarın kan vereceğim aşılamanın 8 .günü pembe lekelenmeler yaşamaya başladım yaklaşık 3 gün sürdü damla damla sürekli lekenmelerim oldu ben adet olacağıma yordum sonra bir anda kesildi ve akıntım olmaya başladı sizce yaşadığım pembe lekelenme yerleşme belirtileri mi bir de çok adet olacakmış gibi ağrım oldu bu süre zarfında ama adet olmadım bel kasık ara ara kramplarım oluyor sizlere bir danışmak istedim yardımcı olabilir misiniz kızlar 🙏💕
Sonuç ne oldu

Evet 8 .gün adet ağrıları gibi ağrılarım oldu yerleşme kanamam oldu adet olucam zannettim 3 gün kadar yerleşme kanaması yaşayınca dedim heralde hamileyim bi kaç gün daha bekleyip kanda öğrendim bu süreçte test falan hiçbir şekilde yapmadım

Evet 8 .gün adet ağrıları gibi ağrılarım oldu yerleşme kanamam oldu adet olucam zannettim 3 gün kadar yerleşme kanaması yaşayınca dedim heralde hamileyim bi kaç gün daha bekleyip kanda öğrendim bu süreçte test falan hiçbir şekilde yapmadım
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın darısı bekleyenlerin başına olsun 🤗
Benim de aşılamada 6.günüm. her gün farklı bir kramp giriyor geçiyor batma gibi daha çok erken gerçi kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum
Siz bu süreci dinlenerek mi geçirdiniz iş yaptınız mı

Merhaba bebişiniz hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏 Normal aşılama mı mikroçip aşılama mı yaptırdınız acaba?

Merhaba teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş size çok dua edeceğim normal aşılama yaptırdım ilk aşılamamı özel bir hastanede yaptırmıştım şaka gibiydi o zaten tutmayacaktı sadece para almak için yapmışlardı ikinci aşılamamı da üniversite hastanesinde yaptırdım o tuttu bu süreçte de sanki hiç aşılama yaptırmamışım gibi rahat davrandım günlük rutin işlerimi yapmaya devam ettim kafaya taksaydım stresten dolayı çok daha zor olacaktı sadece dua edip Allah’a bıraktım rabbim en güzelini nasip etti 🌺🙏

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın darısı bekleyenlerin başına olsun 🤗
Benim de aşılamada 6.günüm. her gün farklı bir kramp giriyor geçiyor batma gibi daha çok erken gerçi kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum
Siz bu süreci dinlenerek mi geçirdiniz iş yaptınız mı
Merhaba teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 6 gün de kramplar için erken biraz daha geçmesi gerekiyor kendinizde belirti aramayın inananın rahat bırakın rabbim en doğru zamanını biliyor sizin için ben bu süreçte 5 gün kadar izne ayrıldım ve günlük rutin işlerimi yaptım ben zaten tutmadı nasıl olsa tüp bebek tedavisine başlayacağım diye düşündüm hep ama rabbim ben öyle plan yaparken mucizemi bana nasip etti inşallah en tez zamanda sizden de çok güzel haberler alırız dua edeceğim sizin içinde 🙏♥️♥️

Pozitif 302 değerle hamile olduğumu öğrendim rabbim herkese nasip etsin 💕💕🥰
Yaa cok mutlu oldum yemin ederim. Hayirli evlat olsun insallah. Benimde aşılamamin 6 ci gunu. Lutfen banada dua et . Suan en cok duaya ihtiyuacim var . Saglikli dogsun insallah minik yavrun 😍😍❤️❤️❤️

Back
X