AŞILAMA YAPACAKLAR

sevgi0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
235
76
28
merhaba lütfen tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ben iki yıldır çocuk tedavisi görürym tüm değerlerim normal eşiminde aynı şekilde sebepsiz olmuyor . üç kere klomen kullandım ve her klomenin aşamalarını bilyrm yumurtanın büyüdüğünü çatladığını hepsini hissdyrm bu ay da aşılama için kullandım fakat 5 gün oldu klomen biteli ben daha bşy hissetmedim dün doktora gittim yumurta takibindeyiz ve 16m olduğunu söledi küçük kistlerde oluşmuş ve doktor çok guzel bir rahim içi olmazsa ben aşılama yapmam dedi . moralim çok bozuk dünden beri yarın tekrar gideceğim bu ay aşılama olmayacak gibi her ay kendiliğinde büyüyen yumurta kendiliğinden çatlyr bu ay aşılama yapacağım hiç biri olmadı

Canım bende bebeğine zor kavuşanlardanım.
Bazı insanlar için bu bebek olayı biraz fazla sabır ve emek gerektiriyor.
Benim tavsiyem eğer aynı doktor ile bikaç denemede sonuç alamadıysan , başka bir doktora daha danış.(başka doktora sıfırdan başlamakta çok zor biliyorum ama ).klomen ile benim kardeşimde 6 deneme yaptı.en sonunda başka bir doktora gitti ve rahim girişinde miyom varmış.doktor boşu boşuna klomen tedavisi olmuşsun dedi.rahim filmin çekildi ve sende sorun yoksa , aşılama denenebilir.nekadar süredir bebek deniyosunuz , 1-1bck seneye kadar olmaması gayet normal.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah

2 yıl oldu çocuk isteyeli 2 yıl içinde çok yıprandım. çalışıyrm izin almak zorunda kalarak gidiyrm doktorlara

çekildi temiz çıktı ama rahim filmi çekilirken çok kötü oldum tansiyonum yarım saat 6 da kaldı acile kaldırdılar iki saat serum verdiler yanlış bşyler mi yaptılar bilemedim

çekildi temiz çıktı ama rahim filmi çekilirken çok kötü oldum tansiyonum yarım saat 6 da kaldı acile kaldırdılar iki saat serum verdiler yanlış bşyler mi yaptılar bilemedim
klomen içtim fakat hiç bir değişiklik yok yani önce anlardım yumurta çatladı büyüdü falan yarın kontrol var gitmesem mi bi sonraki gün mü gitsem bilemedim çünkü gitsem iki gün sonra gel diyecek bilyrm yumurta buyumedi çatlamadı da

Kocanla beraber omega 3 ve folik asit içip biraz rahat bırakın kendinizi bu debelenmeden uzaklaş biraz kafanı rahatlat

Kocanla beraber omega 3 ve folik asit içip biraz rahat bırakın kendinizi bu debelenmeden uzaklaş biraz kafanı rahatlat
2 yıl rahat bıraktık daha ne kadar beklenir ki iki yıl içinde hiç bu kadar derde düşmedim vardır vakti dedim 3 yılı geçti evli olalı sürekli düşünmüyorum ilaç kullanmaya başlayınca takibe alıyrm yoksa her ay olacak mı diye beklemyrm

Valla benimde sebepsiz infertilite uğraştık ettik tamam olmuyor ekime tüp bebek yaparım derken nisan da tam 3.yılda hamile kaldım üstelik 39 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…