Canım bende bebeğine zor kavuşanlardanım.
Bazı insanlar için bu bebek olayı biraz fazla sabır ve emek gerektiriyor.
Benim tavsiyem eğer aynı doktor ile bikaç denemede sonuç alamadıysan , başka bir doktora daha danış.(başka doktora sıfırdan başlamakta çok zor biliyorum ama ).klomen ile benim kardeşimde 6 deneme yaptı.en sonunda başka bir doktora gitti ve rahim girişinde miyom varmış.doktor boşu boşuna klomen tedavisi olmuşsun dedi.rahim filmin çekildi ve sende sorun yoksa , aşılama denenebilir.nekadar süredir bebek deniyosunuz , 1-1bck seneye kadar olmaması gayet normal.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşAllah[/QUOT
bilmiyorum üç doktor değiştirdim hepsi değerlerimin çok normal olduğunu söledi rahim filmi çekildi temiz çıktı eşim 2 kez test yaptı çok iyi çıktı. bu doktorum iki aydır gidiyrm diğerlerine göre daha iyi ama. evet sabır ama üzülmemek elde değil ablam iki hafta öncesine kadar çok kötü bir haber aldı asla çocukları olmayacakmış eşinde tek sperm bile yokmuş. psikolojik olarak bugün hiç iyi değilim saatlerce ağlamak istyrm hiç aklıma gelmezdi böyle bir sınavdan geçeceğim. yarın doktora gitmek bile istemyrm
çekildi temiz çıktı ama rahim filmi çekilirken çok kötü oldum tansiyonum yarım saat 6 da kaldı acile kaldırdılar iki saat serum verdiler yanlış bşyler mi yaptılar bilemedimRahim filmi çekildi mi?
klomen içtim fakat hiç bir değişiklik yok yani önce anlardım yumurta çatladı büyüdü falan yarın kontrol var gitmesem mi bi sonraki gün mü gitsem bilemedim çünkü gitsem iki gün sonra gel diyecek bilyrm yumurta buyumedi çatlamadı daçekildi temiz çıktı ama rahim filmi çekilirken çok kötü oldum tansiyonum yarım saat 6 da kaldı acile kaldırdılar iki saat serum verdiler yanlış bşyler mi yaptılar bilemedim
Zor canım Allah yardımcın olsun2 yıl oldu çocuk isteyeli 2 yıl içinde çok yıprandım. çalışıyrm izin almak zorunda kalarak gidiyrm doktorlara
Kocanla beraber omega 3 ve folik asit içip biraz rahat bırakın kendinizi bu debelenmeden uzaklaş biraz kafanı rahatlat
2 yıl rahat bıraktık daha ne kadar beklenir ki iki yıl içinde hiç bu kadar derde düşmedim vardır vakti dedim 3 yılı geçti evli olalı sürekli düşünmüyorum ilaç kullanmaya başlayınca takibe alıyrm yoksa her ay olacak mı diye beklemyrmKocanla beraber omega 3 ve folik asit içip biraz rahat bırakın kendinizi bu debelenmeden uzaklaş biraz kafanı rahatlat
amin cümlemizinZor canım Allah yardımcın olsun
Valla benimde sebepsiz infertilite uğraştık ettik tamam olmuyor ekime tüp bebek yaparım derken nisan da tam 3.yılda hamile kaldım üstelik 39 yaşında2 yıl rahat bıraktık daha ne kadar beklenir ki iki yıl içinde hiç bu kadar derde düşmedim vardır vakti dedim 3 yılı geçti evli olalı sürekli düşünmüyorum ilaç kullanmaya başlayınca takibe alıyrm yoksa her ay olacak mı diye beklemyrm
maşallah allahım evladını sana bağışlasınValla benimde sebepsiz infertilite uğraştık ettik tamam olmuyor ekime tüp bebek yaparım derken nisan da tam 3.yılda hamile kaldım üstelik 39 yaşında
amin daha 33 haftalığım çok şükür iyi gitti bugüne kadar yani sen taksanda takmasanda üzülsende üzülmesende olacağı zaman oluyor o yüzden yıpratma kendinimaşallah allahım evladını sana bağışlasın
aynen olacağı varsa oluyor zatenamin daha 33 haftalığım çok şükür iyi gitti bugüne kadar yani sen taksanda takmasanda üzülsende üzülmesende olacağı zaman oluyor o yüzden yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?