Aşılama aşılama yapan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nazz81

artık mutluyum
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.611
110
163
44
selam arkadaşlar ben ayın 3 de aşılama yaptırdım
bugün 4. günüm ve kasık ağrım bel ağrım var
siz neler hissediyorsunuz

aşılama yapan arkadaşlar nerelerdesiniz:3:

ben aşılama yaptırdıktan sonra hiçbir belirti olmadı..çok nadir kasıklarıma bir sancı giriyodu sadece o kadar..göğüs uçlarım koyulaşmıştı ama aşılamam tutmadı..zaten normaldede adet olmadan önce belirti fazla olmaz bende..

ilk bikaç gün karın kasık ağrım oldu.4.5. günden sonra son günlere kadar göğüs uçlarım acayip şekilde sızlamaya başladı ama gel gör ki aşılamam tutmadı.

Son düzenleme:
ben aşılama yaptırdıktan sonra hiçbir belirti olmadı..çok nadir kasıklarıma bir sancı giriyodu sadece o kadar..göğüs uçlarım koyulaşmıştı ama aşılamam tutmadı..zaten normaldede adet olmadan önce belirti fazla olmaz bende..
üzülme canım hayırlısıyla inş. bi dahaki denemede kucağına alırsın bebeğini:emir_bebek:
ilk bikaç gün karın kasık ağrım oldu.4.5. günden sonra son günlere kadar göğüs uçlarım acayip şekilde sızlamaya başladı ama gel gör ki aşılamam tutmadı.
ya aslında fazla dinlememk gerekiyor vücudu
ama insanın elinde değil ya:50:

kesinlikle öyle ama bazı bariz belirtileride görmezden gelemiyor insan.bu arada sonucunu yaz mutlaka buraya

inşallah güzel bi haber veririm sizlere:54:
sizlerden de güzel haber alırım:16:

hadi arkadaşlar belirtilerinizi paylaşın
benim 12.günüm ve tek beliritim göğsüm başka hiç birşey yok:26:

hadi arkadaşlar belirtilerinizi paylaşın
benim 12.günüm ve tek beliritim göğsüm başka hiç birşey yok:26:

benim aşılama sonrası daha 5.günüm ve göğüsten başka sağ kasığımda ağrı var.umarım ohss olmam.hayırlısı bakalım

benim aşılama sonrası daha 5.günüm ve göğüsten başka sağ kasığımda ağrı var.umarım ohss olmam.hayırlısı bakalım

bende aralık ayında yaptırdığım aşılamada ohss oldum bu ayki aşılamamın 11 günü günü ve aynı korkuyu yaşıyorum çünkü önceki aşılamam tuttuydu ama ne olduysa kayboldu gebelik değerler düşmeye başladı 5 gün yattım hastanede ve çok korkuyorum şuan inş ağrılarımız ohss değildir:((

bende aralık ayında yaptırdığım aşılamada ohss oldum bu ayki aşılamamın 11 günü günü ve aynı korkuyu yaşıyorum çünkü önceki aşılamam tuttuydu ama ne olduysa kayboldu gebelik değerler düşmeye başladı 5 gün yattım hastanede ve çok korkuyorum şuan inş ağrılarımız ohss değildir:((

benim ilk aşılamam tutmuştu fakat düşük oldu.maalesef 2. aşılamamda fazla yumurta oluştu.doktor ohss görünmüyor dedi fakat ben yinede korkuyorum.çok şükür bugün ağrılarım bayağı hafifledi.Allah yardımcımız olsun.umarım hiçbirimiz ohss olmadan müjdeli haberleri alırız.beklemek çok zor

ohss nedir arkadaşlar:26:

yumurtaların aşırı büyümesi diye cevap vermişti arkadaşlar.karında su toplanmasına felan neden oluyormuş.fazla yumurta olduğunda ohss olma riski artıyor diye biliyorum.benim 11 yumurta olmuştu o yüzden biraz risk grubundayım ama doktorum ohss görünmüyor dedi.son bir hafta inş müjdeli haberleri alırım.seninde yarın haberini bekliyoruz inş olumlu olur bizede moral olur

amin canım inşallah hepimiz mutlu haberler alırız
yahu bu kadar yumurtayı nasıl yapıyorsunuz:52:
ben 2 tane yapabildim anca:52::52::52::52::52:
hamarat hatunlar sizi:34:

amin canım inşallah hepimiz mutlu haberler alırız
yahu bu kadar yumurtayı nasıl yapıyorsunuz:52:
ben 2 tane yapabildim anca:52::52::52::52::52:
hamarat hatunlar sizi:34:

benimki yanlış tarifden oldu.ilacı fazla doz kullandığım için.diğerlerini küçültmek için bayağı uğraştık en son 5 yumurta ile aşılama yapıldı.hayırlısı bakalım

ohhh allahım inş.birini tutturur:emir_bebek:
hakaten öyleside zor be sorun oluyor sonra:34:

Back
X