Aşılama yapanlar yazabilir mi

umudum var90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
10
1
1
35
Bugün asilama yapıldı yumurtam kendiliğinden catladigi için çatlama ignesi vurulmadim dün bir tanesi çatlamis di bugün de öğlen oldu aşılama asilamadan önce bakmadı bile çatlamış mi diye digeride direk enjektör etti bana akşam da ilişki olsun dedi eşim de yok evde şart mı oolmasi iliskinin asilamadan sonra sizler ne yaptınız tutunsun diye birde

Hayırlısı olur inşallah sizinde ilk üç gün kasık ve gaz çok vardı bende geçti ama
Merhaba bende beş gün önce aşılama yaptım ilk iki gün karın ağrım oldu sonra bişey olmadı bugün benimde gazım çok var midem yanıyor sabah uyanınca bide onun dışında beklemedeyim merakla

benm de 19 ekimde oldu bende beklemedeyim sonucu alan varmı bide ne gibi belirtiler var bana da destek olabilir misiniz

Bugün 10 günün daha bı belirtim yok bazen kasığım ağrıyor adet olcak gibi belkide adet olcam ayırt edilemiyor belirtimi değil mi diye ama bakalım nasip sizde varmı belirti vs.

Bugün 10 günün daha bı belirtim yok bazen kasığım ağrıyor adet olcak gibi belkide adet olcam ayırt edilemiyor belirtimi değil mi diye ama bakalım nasip sizde varmı belirti vs.
IMG_4652.webp
Testime bakar mısınız kızlar aşılamanın 11.günü erken gebelik negatifti bugün 12.günü öylesine yapayım dedim şimdi yaptım iki dk da silik çizgi çıktı sizde görüyor musunuz

Merhaba yarın sabah 11 de aşılama var dün akşam çatlatma iğnesi vurdum doktor istedi dua edin kızlar 3.5 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım birbirimize dua edelim sizler hep benim duamdasınız Rabbim bekletmeden nasip etsin hepimize inşallah amin ❤️🌹😘

Merhaba yarın sabah 11 de aşılama var dün akşam çatlatma iğnesi vurdum doktor istedi dua edin kızlar 3.5 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım birbirimize dua edelim sizler hep benim duamdasınız Rabbim bekletmeden nasip etsin hepimize inşallah amin ❤️🌹😘
İnşllah pozitif sonuç alırsın biz daha beklemedeyiz :)

Amin inşallah hepimiz Hamiş oluruz 🥰
Dizinde ağrı oldu mu numune enjekte edince sanki rahim filmine benzer ama daha az acılı bir ağrı hissettim geldim uzanıyorum neler yapmalıyım bu süreçte ilk defa aşılama oldum da önerilerinizi paylaşabilir misiniz

Dizinde ağrı oldu mu numune enjekte edince sanki rahim filmine benzer ama daha az acılı bir ağrı hissettim geldim uzanıyorum neler yapmalıyım bu süreçte ilk defa aşılama oldum da önerilerinizi paylaşabilir misiniz

Aşılama yapınca benim ağrım olmuştu bacağıma kadar vurdu ağrı üç gün şişlik oldu hep üç gün ben dinlendim ne olur ne olmaz diye doktorum normal hayat dön demisti .avakado ye tutunmaya iyi yarıyormus beninki tutmadı liste döndü zaten doktoruma pek guvenmedim çatlama olmusmu diye bile bakmadan aşılama yaptı çatlama iğnesiz olunca da o da kiste dondu şimdi onu ceremesini çekiyorum. Nasibinde yokmuş İnşallah sana sımsıkı tutunur.gecmis olsun

Back
X