Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasık ağrısı belirtim vardı aşilamanin 9. Günü adet görmüştüm Kasım 2020 de sizin içinde hayırlısi ne ise o olsun umarım tutmuşturMerhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Ayyy inşallah yaaa. .merakla ve heyecanla pazar gününü bekliyorum . İnşallah tutar.Kasık ağrısı belirtim vardı aşilamanin 9. Günü adet görmüştüm Kasım 2020 de sizin içinde hayırlısi ne ise o olsun umarım tutmuştur![]()
Bana da haber verirsiniz bende heyecan yaptim sabır ve dua ile diyelimAyyy inşallah yaaa. .merakla ve heyecanla pazar gününü bekliyorum . İnşallah tutar.
Ayyy inşallah yaaa. Siz hamile misiniz? Siz ne yaptınızBana da haber verirsiniz bende heyecan yaptim sabır ve dua ile diyelim![]()
Yok ben hamile değilim herhangi bir sorunumuz yok esimdede yok sebepsiz olmadı ben artık tüp bebek düşünüyorum Şubat ayında gorusmeye gidicem kısmet olursaAyyy inşallah yaaa. Siz hamile misiniz? Siz ne yaptınız
Anladım. Eğer ki bu aşılama olmazsa ben de tüp bebek başvurusu yapacağım . Kesin yani. Ki inşallah gerek kalmaz . Kısmet artıkYok ben hamile değilim herhangi bir sorunumuz yok esimdede yok sebepsiz olmadı ben artık tüp bebek düşünüyorum Şubat ayında gorusmeye gidicem kısmet olursa
Bende bugün 2. Aşılamami oldum 8 şubatta test olucam insallah güzelhaberler alırız. Benim ilk asilamam da tuttu inşallah buda tutar.Siz ne zmn asilama oldunuz?Merhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Merhaba ben 11 Ocak daBende bugün 2. Aşılamami oldum 8 şubatta test olucam insallah güzelhaberler alırız. Benim ilk asilamam da tuttu inşallah buda tutar.Siz ne zmn asilama oldunuz?
Merhaba. Bende 11 Ocakta aşılama yaptım . Pazar günü yani yarın test yapacağım . heyecanla ve merakla bekliyorum. İlk aşılama tuttuğu zaman sizde belirti oldu mu ?Bende bugün 2. Aşılamami oldum 8 şubatta test olucam insallah güzelhaberler alırız. Benim ilk asilamam da tuttu inşallah buda tutar.Siz ne zmn asilama oldunuz?
Ben de hiç belirti olmadi 2 kere asilama oldum ilk düşük oldu 2.asilamam da belirtim olmadi hatta tutmadı diye üzüldüm burdaki arkadaşların hep bekirtisi vardı ama kan verdim 46 felan çıkmıştı çok şaşırmıştımMerhaba ben 11 Ocak da
Merhaba. Bende 11 Ocakta aşılama yaptım . Pazar günü yani yarın test yapacağım . heyecanla ve merakla bekliyorum. İlk aşılama tuttuğu zaman sizde belirti oldu mu ?
Anladım . 46 hamilelik için iyi bir sayı mi ?Ben de hiç belirti olmadi 2 kere asilama oldum ilk düşük oldu 2.asilamam da belirtim olmadi hatta tutmadı diye üzüldüm burdaki arkadaşların hep bekirtisi vardı ama kan verdim 46 felan çıkmıştı çok şaşırmıştım
Evet düşük sebepleri kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden düsuk yaşadım. Önlenebiliyor . Hamile kaldığım an itibariyle bana kan sulandırıcı iğne verecek. O engelliyorDüşüklerin sebebini araştırdılar mı iki düşük
Doktorum o zmnlar değer düşük felan demedi 15.gün 46 cıktı 17.gün 200 kusurlerdeydiAnladım . 46 hamilelik için iyi bir sayı mi ?
Benim teyzeminde o problemi vardı ilk anlamadı doktorlar 5 kere düşük yaptı 1 2 aylıkken hep sonra özele gitti kan sulandırıcı iğne felan derken 2 tane oğlu var şimdiEvet düşük sebepleri kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden düsuk yaşadım. Önlenebiliyor . Hamile kaldığım an itibariyle bana kan sulandırıcı iğne verecek. O engelliyor
Doktorum o zmnlar değer düşük felan demedi 15.gün 46 cıktı 17.gün 200 kusurlerdeydi
Sonra ne zaman düşük yaptınızDoktorum o zmnlar değer düşük felan demedi 15.gün 46 cıktı 17.gün 200 kusurlerdeydi
Bu değerimde dusuk olmadi çok şükür ilk asilamam düşük olmuştu onda 18 gibi bi değer çıkmıştı kanamam oldu değerim sıfırlandı sonra zatenSonra ne zaman düşük yaptınız
Anladım.. hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimizin için .. Kısmet diyelimmBu değerimde dusuk olmadi çok şükür ilk asilamam düşük olmuştu onda 18 gibi bi değer çıkmıştı kanamam oldu değerim sıfırlandı sonra zaten