Aşılama Aşılama yapanların sonuçları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nur8080

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
34
9
1
29
Merhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?

Merhaba. Yıkanma aşılaması yaptım. Eşim bende hiç bı sıkıntı yok . 2 düşük yaptım . Ve pazar günü test yapacağım. Çok heyecanliyim. Arada sırada kasık ağrım oluyor . Sizde ne gibi belirtiler oldu ?
Kasık ağrısı belirtim vardı aşilamanin 9. Günü adet görmüştüm Kasım 2020 de sizin içinde hayırlısi ne ise o olsun umarım tutmuştur 🙏

Yok ben hamile değilim herhangi bir sorunumuz yok esimdede yok sebepsiz olmadı ben artık tüp bebek düşünüyorum Şubat ayında gorusmeye gidicem kısmet olursa
Anladım. Eğer ki bu aşılama olmazsa ben de tüp bebek başvurusu yapacağım . Kesin yani. Ki inşallah gerek kalmaz . Kısmet artık

Düşüklerin sebebini araştırdılar mı iki düşük

Bende bugün 2. Aşılamami oldum 8 şubatta test olucam insallah güzelhaberler alırız. Benim ilk asilamam da tuttu inşallah buda tutar.Siz ne zmn asilama oldunuz?

Bende bugün 2. Aşılamami oldum 8 şubatta test olucam insallah güzelhaberler alırız. Benim ilk asilamam da tuttu inşallah buda tutar.Siz ne zmn asilama oldunuz?
Merhaba ben 11 Ocak da
Merhaba. Bende 11 Ocakta aşılama yaptım . Pazar günü yani yarın test yapacağım . heyecanla ve merakla bekliyorum. İlk aşılama tuttuğu zaman sizde belirti oldu mu ?

Merhaba ben 11 Ocak da

Merhaba. Bende 11 Ocakta aşılama yaptım . Pazar günü yani yarın test yapacağım . heyecanla ve merakla bekliyorum. İlk aşılama tuttuğu zaman sizde belirti oldu mu ?
Ben de hiç belirti olmadi 2 kere asilama oldum ilk düşük oldu 2.asilamam da belirtim olmadi hatta tutmadı diye üzüldüm burdaki arkadaşların hep bekirtisi vardı ama kan verdim 46 felan çıkmıştı çok şaşırmıştım

Ben de hiç belirti olmadi 2 kere asilama oldum ilk düşük oldu 2.asilamam da belirtim olmadi hatta tutmadı diye üzüldüm burdaki arkadaşların hep bekirtisi vardı ama kan verdim 46 felan çıkmıştı çok şaşırmıştım
Anladım . 46 hamilelik için iyi bir sayı mi ?

Düşüklerin sebebini araştırdılar mı iki düşük
Evet düşük sebepleri kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden düsuk yaşadım. Önlenebiliyor . Hamile kaldığım an itibariyle bana kan sulandırıcı iğne verecek. O engelliyor

Evet düşük sebepleri kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden düsuk yaşadım. Önlenebiliyor . Hamile kaldığım an itibariyle bana kan sulandırıcı iğne verecek. O engelliyor
Benim teyzeminde o problemi vardı ilk anlamadı doktorlar 5 kere düşük yaptı 1 2 aylıkken hep sonra özele gitti kan sulandırıcı iğne felan derken 2 tane oğlu var şimdi

Bu değerimde dusuk olmadi çok şükür ilk asilamam düşük olmuştu onda 18 gibi bi değer çıkmıştı kanamam oldu değerim sıfırlandı sonra zaten
Anladım.. hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimizin için .. Kısmet diyelimm

Back
X