Aşılama Aşılama yaptım ama tutmadı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Flz1225

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
19
5
6
28
Merhaba arkadaşlar ben bu ay aşılama yaptım ama tutmadı şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık doktor rahimde yapişiklik olduğunu söyledi aşılamayı yaparken açtığını söyledi eşimin değerleride düşük çıktı morfoloji sinde sorun var dedi ama sperm yıkandıktan sonra ileri hareketliliği %75 Di sizce iyimi 75 olması neden tutmadı anlamadım

Tüp bile tutmayabiliyor. Hsg çekildiniz mi? Aşılamayla yapışıklık mı açılıyomuş 🤔

Tüp bile tutmayabiliyor. Hsg çekildiniz mi? Aşılamayla yapışıklık mı açılıyomuş 🤔
Geçen sene hgs filmi çekilmişti Bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor ama aşılama yapan doktor rahin ağzında çok az Bi yapışıklık olduğunu söyledi açtığını söyledi ama bende anlamadım ilk aşılamam bu benim hayırlısı buymuş demekki

Selam kizlar bende 2. Asilamami yaptirdim 4 gun once bekliyorum sonucu insallah hepimiz guzel haberleri aliriz

Hayırlı Bayramlar, benim de eşimin de hiç bir problemi olmadığı halde dört yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Geçen ay ilk defa aşılama yaptırdık ama maalesef olmadı. Şimdi tekrar aşılama öı yaptırmalıyız yoksa tüp bebeğe mi geçiş yapmalıyız kararsız kaldık. Sizce aşılama tedavisi etkili bir tedavi şekli midir ?

Hayırlı Bayramlar, benim de eşimin de hiç bir problemi olmadığı halde dört yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Geçen ay ilk defa aşılama yaptırdık ama maalesef olmadı. Şimdi tekrar aşılama öı yaptırmalıyız yoksa tüp bebeğe mi geçiş yapmalıyız kararsız kaldık. Sizce aşılama tedavisi etkili bir tedavi şekli midir ?
Sanada hayırlı bayramlar canım aşılamanın normal ilişkiden pek Bi farkı yok diyorlar zaten doktorlarda aşılamanın yüzde 15 tutma ihtilami olduğunu söylüyorlar bende geçen ay yaptım tutmadı özelde yapmıştım şimdi devlette de bir kere daha yaptırıcam olmazsa tüp bebek düşünüyorum bende 4 yıldır evliyim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah tüp bebekğe gerek kalmadan nasip eder 🤲🤲

Amin amin sizinle aynı durumdayız ben de bir kere daha aşılama yaptırmaya karar verdim. Umarım güzel haberler alırız. 🤲🏻😊

Özelde yaptım canım ama bu sefer zaynep kamilde yapmayı düşünüyorum sizin sıkıntınız nedir acaba.
canım hsg çektirdim eşimde test verdi hangi doktora gittiysek problem yok denildi devlete de gittim özelede bu sene subatta hsg çektirdim tüplerde açık rahimde iyi denildi ama4yıllık evliyim ankarada yaşıyorum tüp bebek tedavisi istiyorum ya da aşılama

Aşılama ile hamile kalanların sayısı az değil ama ilişkiden bi farkı da yok aşılamanın. İnşallah olumlu olur

Back
X