Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmaz beklemen lazım 14 15 günü kan testinde doğru sonuç alirsinArkadaşları ben ilk aşılama yaptim bugün benim 5 günüm çok merak ediyorum test yapsam çıkar mı sonuc
Biraz daha beklemelisiniz. İnşallah bebeğiniz olur bende 2020 haziran da yaptırdım ama olmadı kendimi çok hazırladım inandırdım olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadım en fazla %25 şans var inşallah ama inşallah aşılama tutmuştur ve yüzünüz bir bebek haberi ile gülerArkadaşları ben ilk aşılama yaptim bugün benim 5 günüm çok merak ediyorum test yapsam çıkar mı sonuc
Tşkler inşallah olurBiraz daha beklemelisiniz. İnşallah bebeğiniz olur bende 2020 haziran da yaptırdım ama olmadı kendimi çok hazırladım inandırdım olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadım en fazla %25 şans var inşallah ama inşallah aşılama tutmuştur ve yüzünüz bir bebek haberi ile güler
Nomaldir13 CÜ günüm dundendir kahve leke görüyorum moralim çok bozuldu
Çok korkuyorumBiraz daha beklemelisiniz. İnşallah bebeğiniz olur bende 2020 haziran da yaptırdım ama olmadı kendimi çok hazırladım inandırdım olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadım en fazla %25 şans var inşallah ama inşallah aşılama tutmuştur ve yüzünüz bir bebek haberi ile güler
canım moralini bozma tutunma lekesi o benimde oldu13 CÜ günüm dundendir kahve leke görüyorum moralim çok bozuldu
kırmızı kanama şeklinde gelmediği sürece sorun yok canım korkma
Kaç gün sürüyor kahve rengi lekecanım moralini bozma tutunma lekesi o benimde oldu
2 gün sürdü canım azar azar mı geldii yogunmu?Kaç gün sürüyor kahve rengi leke
Moralinizi bozmayın lütfen şu dönemde en çok ihtiyacınız olan şey motivasyon Allahın izni ile inşallah bebeğiniz olurÇok korkuyorum
Adet olupta gebe gekalan var mı asılamadaAşılama tutmadı sanırım 14 CÜ günüm adet oldum![]()
İnşaallah dua edin rahmin sizde gönlünüze göre versinMoralinizi bozmayın lütfen şu dönemde en çok ihtiyacınız olan şey motivasyon Allahın izni ile inşallah bebeğiniz olur