• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıracağım fakat...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben de özel bi kliniğe gidiyorum. daha önce basit tedavilar görmüştüm. bu ay aşılama istedim. doktor tamam dedi. eğer en az 6 yumurtan olursa aşılamayı yaparız dedi. eşimin durumu olarak da sayısı az ama %50 hareketli. doktor durumu iyi dedi. bende gerekli tüm tahlillerimi geçen ay yaptırdım. o yüzden bu ay başladık. adetlerim 40 günde bir oluyo. bakacağız artık öğleden sonra yazarım gene. senin eşinin durumu ne durumda?
Kimi doktora göre doğal olmuş yine olur bekleyin diyor kimisi 10 ay olmuş bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz ne eşimin nede benim sabrımız kalmadı açıkçası son Ağustos’ta test oldu bunlar değerleri konsantrasyon 56 milyon
Motilile 45 milyon prograsif motil 5.
total prograsif sperm sayısı 50.4 milyon morfoloji 2

SiZin ileri hareket mi yoksa toplam hareket mi %50?
Öteki haftaya salı inşallah yeniden test verecek takviye kullandırıyorum ona göre karar vericez en azından aşılama bile yapacaksak değerleri yüksek olsun ki yaptığımıza değsin diye düşünüyorum

canım ben de özel bi kliniğe gidiyorum. daha önce basit tedavilar görmüştüm. bu ay aşılama istedim. doktor tamam dedi. eğer en az 6 yumurtan olursa aşılamayı yaparız dedi. eşimin durumu olarak da sayısı az ama %50 hareketli. doktor durumu iyi dedi. bende gerekli tüm tahlillerimi geçen ay yaptırdım. o yüzden bu ay başladık. adetlerim 40 günde bir oluyo. bakacağız artık öğleden sonra yazarım gene. senin eşinin durumu ne durumda?
Merhaba;
muaayene oldum bugün yumurtam gelişmemiş, iğneye devam et çarşamba günü yine gel dedi. Gelişmeyecek mi acaba?

Kimi doktora göre doğal olmuş yine olur bekleyin diyor kimisi 10 ay olmuş bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz ne eşimin nede benim sabrımız kalmadı açıkçası son Ağustos’ta test oldu bunlar değerleri konsantrasyon 56 milyon

Öteki haftaya salı inşallah yeniden test verecek takviye kullandırıyorum ona göre karar vericez en azından aşılama bile yapacaksak değerleri yüksek olsun ki yaptığımıza değsin diye düşünüyorum

bizim total sayımız 12 milyon ileri hız yüzde 50 canım gerisini bilmiyorum

İleri hareketli spermler yıkanınca düzelir ama morfolojiniz biraz düşük doktor ona yorum yapmadi mi?

İleri hareketli spermler yıkanınca düzelir ama morfolojiniz biraz düşük doktor ona yorum yapmadi mi?
1 kere gebe kaldığım için şuna gittiğim doktor onu çok önemsemiyor açıkçası bebeğimi hiç bekelemedik hemen oldu üstelik ama şimdiki nazlı çıktı :( neofortil isimli ilaç verdi onu kullanıyoruz keçiboynuzu ve meyve kuruyemiş birde Ege üniversitesinde DNA hasar testi yerine geçen bir test varmış özellikle morfoloji sorunu yaşayan erkekler için sorunu tespit etme amaçlı onu yaptırıcaz

-Anastasia -Anastasia doktor yeni bir şey deri mi size

Selam kızlar. Doktora gittim. Yumurtam çok varmış ama istediği kadar dominant yumurta olmamış. Bu yüzden 3 adet merional diye iğne verdi birini orda yaptılar 2 tanesini de yarın ve yarından sonra yapıldak diye verdi. Bi de rahim duvarım inceymis. Estrofem diye ilaç verdi sabah akşam aç karnına icicem. Perşembe günü bi daha gitcem durumuma bakacak ama kesin aşılama yapilcak artik. Konuştuk bakalım inşallah tutar

Kizlar yardimci olurmusunz ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketli %2 ama spermi 45milyon doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç umudum yok

Kzilar acaba beni oyaliyormu doktorlar asilama olmadım esimin sperm hareketi az %2zaten olma şansı varmı bilmiyorum ama yoruldum artık yemin ederim

Back
X