• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama yaptıracağım lütfen yardım!

temed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
15
0
36
İstanbul
merhabalar;:64:
bende aranıza yeni katıldım.ben 28 eşim 30 yaşında,eşimin sperm hareketlilği %0 çıktı bundan dolayı doktor aşılama yapalım dedi.sgk yla anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum aşılama bize ne kadar gelir bunu merak ediyorum.
doktorumuz hsg istedi ve devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum (ücret için).hsg çekimi zor ve ağrılımı acaba?
benim tüm değerlerim iyi eşimin spermide 44milyonlarda sadece hareketlilik yok inşallah bi sorun yaşamayız ....:49:

merhabalar;:64:
bende aranıza yeni katıldım.ben 28 eşim 30 yaşında,eşimin sperm hareketlilği %0 çıktı bundan dolayı doktor aşılama yapalım dedi.sgk yla anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum aşılama bize ne kadar gelir bunu merak ediyorum.
doktorumuz hsg istedi ve devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum (ücret için).hsg çekimi zor ve ağrılımı acaba?
benim tüm değerlerim iyi eşimin spermide 44milyonlarda sadece hareketlilik yok inşallah bi sorun yaşamayız ....:49:

sayınız iyi ,hareketlilik yok derken ileri hızlımı yok
aşılmada spermler yıknadığı için hareket oranı çok artıyo
hsg yi devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla anesteziyle çekiyolar
aşılaman iğneyle olursa hastaneye vericen paranın dışında raporla iğnelerin yüzdesini ödersin sadece
zor bi işlem değil çok basit hatta
benden sana tavsiye yaşlarınızda çok küçük sayılmaz iğneyle yapılmasını iste doktorundan
yarın öbürgün tüpe gerk kalırsa hiç değilse yaptırdığın aşılamayı tüp için saysınlar

meri58 teşekkür ederim cvbın için :46:
evet ileri hareketlilik yok (%0 yani)
hsg çekiminde anestezi gereklimi peki ben istemem mesela anestezi almayı.özel demi devlettemi çektirmemi tavsiye edersiniz? iğne dediğiniz yumrta çatlatma işlemi içinmi?
aslında bikaçgündür buradan okuduklarımla bişyler biliyorum bugüne kadar hiç jinekolojik muaynede olmamıştım.
ailmle ve arkadaşlarımla da paylaşamıyorum bu konuyu herkesin gözü üstümüzde gibi ;biraz şansızız galiba evlndikten 1 sene sonra kaza geçirdim ve bacağımı kaybettim yeni yeni tam kendimi toparlayıp çocuk istedik onda da bu çıktı inş aşılama olur ...aileden ve çevreden zor günler geçiriyorum.:50:

ben devlette yaptırdım herşeyimi, sağlık güvencen varsa çok cüzi bir miktar ödüyorsun (benim cebimden toplasan 50 TL çıkmadı) sadece ilaçların katkı paylarını ödedim eczanelere

tşk herseydüzelirmi ,:46:
peki hsg anasteziyle mi yapıldı devlette? sosyal güzvencemiz var ssk anlaşmalı özel bir hastanenin tüp bebek merkezine gittim tavsiye üzerine ,ama kendi tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sadece eşimin sperm testini özelde (doktorumuzun demesiyle) yaptırdım.hsg yide istediğin yerde çektirebilirsin diyor yani özelde olacak diye bişey yok..
hsg zor mu?

tşk herseydüzelirmi ,:46:
peki hsg anasteziyle mi yapıldı devlette? sosyal güzvencemiz var ssk anlaşmalı özel bir hastanenin tüp bebek merkezine gittim tavsiye üzerine ,ama kendi tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sadece eşimin sperm testini özelde (doktorumuzun demesiyle) yaptırdım.hsg yide istediğin yerde çektirebilirsin diyor yani özelde olacak diye bişey yok..
hsg zor mu?

ben anestesiziz yaptırdım kolay desem yalan olur ama 2 saniyelik bişey zaten. hsg den sonra hamile kalma şansı artar dedi doktor

meri58 teşekkür ederim cvbın için :46:
evet ileri hareketlilik yok (%0 yani)
hsg çekiminde anestezi gereklimi peki ben istemem mesela anestezi almayı.özel demi devlettemi çektirmemi tavsiye edersiniz? iğne dediğiniz yumrta çatlatma işlemi içinmi?
aslında bikaçgündür buradan okuduklarımla bişyler biliyorum bugüne kadar hiç jinekolojik muaynede olmamıştım.
ailmle ve arkadaşlarımla da paylaşamıyorum bu konuyu herkesin gözü üstümüzde gibi ;biraz şansızız galiba evlndikten 1 sene sonra kaza geçirdim ve bacağımı kaybettim yeni yeni tam kendimi toparlayıp çocuk istedik onda da bu çıktı inş aşılama olur ...aileden ve çevreden zor günler geçiriyorum.:50:

canım inan çok üzüldüm zor zamanlar geçirmişsin ,rabbim beterinden korusun
ileri hareketli sıfır çıkıyosa çok sorun olmaz aşılmada ,hız artıyo çünkü
rahim filmini büyük şehirdeysen yada bulunduğun ilde özel görüntüleme merkezi varsa oralarda çektirmeni tavsiye ederim maliyeti biraz yüksek ama değer
ağrısız 5 dk çektirirsin
istediğini sorabilirsin elimdn bişey geldiği müddetce yardımcı omaya çalışırım
çatlatma iğnesini aşılama yada t-yumurta takibinde kullanıyosun evet yumurtayı çatlatmak için
kolaylıklar dilerim

canım inan çok üzüldüm zor zamanlar geçirmişsin ,rabbim beterinden korusun
ileri hareketli sıfır çıkıyosa çok sorun olmaz aşılmada ,hız artıyo çünkü
rahim filmini büyük şehirdeysen yada bulunduğun ilde özel görüntüleme merkezi varsa oralarda çektirmeni tavsiye ederim maliyeti biraz yüksek ama değer
ağrısız 5 dk çektirirsin
istediğini sorabilirsin elimdn bişey geldiği müddetce yardımcı omaya çalışırım
çatlatma iğnesini aşılama yada t-yumurta takibinde kullanıyosun evet yumurtayı çatlatmak için
kolaylıklar dilerim

aminnnnnnn,
evet büyük şehirdeyim canım bu hafta dediğin gibi görüntüleme merkezine ve özel bikaç has.fiyat araştırması yapcam çünkü haftaya regl olacam..o geçtikten sonra hsg çektirmem gerek.
senin durumun nedir?teşekkür ederim iyi dileklerin için:1:

Back
X