Aşılama aşılama yaptıracaklar,aşılama yaptırıpta tutmayanlar...benim hikayem size umut olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nisan_1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
300
7
26
İstanbul
16 ay korunmadım ama bi turlü gebe kalamadım.başımdan geçeni kısaca özetlemek isiyorum.sizlere umut olurum inşallah.sonuçta ben de hep bi umut aradım...

sevgili kocamla 18 ay önce evlendim.evlendikten 2 ay sonra korunmayı bıraktık.5 ay gebe kalamayınca dr a gittim.düşük seviyede pco lu olduğumu söyledi.adetlerimi her ay görüyordum ama sapmalar oluyordu.

6-7 ay kadar progestan kullandım.adet düzenleyici olarak.o arada da hamile kalmadım.

sonra yumurta takibine başladı doktor.ve klomen içtim.2 ay da bu tedavim sürdü.yumurtalıklarım aşırı uyarılmaktan hiperstimulasyon sendromu gelişti ve yürüyemeyecek hale geldğim anlar oldu.tabii o aralar soğan kürü uyguladım.ateş ölçme yöntemini uyguladım.ilişki günlerini hesapladım.boş durmadım yani

doktor 2 ay ara verelim dedi.bn o arada doktor değiştirdim.dinlenme eyının sonunda yani temmuz ayımda kendi isteğimde yeni doktorumun Hsg çektirmesini istedim.

ve hazin son... her iki tüpümde tıkalı.hemen ameliyat oldum.ameliyatım başarılı geçti ve tüplerim açıldı.ameliyat sonrası 1 kez adet olup tekrar doktora gittim ve kontrol için tekrar hsg çekti.Allaha şükür ki tüplerim açıkmış. aşılama yaptırmayı teklif etti.ben ve eşim bebek sahibi olmayı öyle istiyorduk ki gözü kapalı kabul ettik.

derken eylül ayında aşılama oldum.eylülün sonunda onun da tutmadığını öğrenince çok üzüldüm.ama asla isyan etmedim.hep dua ettim.aşılama yaptırdığım ay meryem suresini okumaya başladım.ve 1 ekimde adet oldum.adet olunca da babama okuttum.

veeeeeeee.işte işin en güzel yanı.dün test yaptırdım beta hcg:148.yani aşılama sonrasındaki ay kendiliğimden hamile kaldım.rabbim nasip etti.meryem suresi vesilesiyle şimdi hamileyiiiiim.ben bile inanamıyorum.

hep dua edin ve asla Allah'tan ümidinizi kesmeyin.işte benim yaşadıklarım.umarım az da olsa umut olmusumdur.

Hayırlısıyla kucagınada alırsın inş.

nisan ya çok sevindim, hatırlıyorsan eylül topiğinde beraberdik....
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım, tebrikler.

Rabbim tamamına erdirsin, sağ salim alın kucağınıza
dua en önemlisi tabii ama bence sizde etkili olan rahim filmi ve geçirdiğiniz operasyon. aşılama zaten normal ilişkiden çok da farklı değil. o yapılmasaydı da siz 1-2 ay içinde hamile kalacakmışsınız bellki ki...
peki tüplerinizden şüphelenecek bir hikayeniz var mıydı? önceden geçirdiğiniz apandist gibi bir karın ameliyatı ya da ne biliyim aşırı enfeksiyon falan? çünkü bana doktorun biri, tüp tıkanıklığından şüphe etmek için bazı durumların oluşmasını bekleriz dedi, sizde gerek yok dedi. ama ben de 1 yıldır korunmuyorum ve hamile kalamadım...
sizin adınıza çok sevindim, dilerim ben de bu mutluluğu yaşarım

nisan ya çok sevindim, hatırlıyorsan eylül topiğinde beraberdik....
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım, tebrikler.

hatırlamaz mıyım canım yaaa.ne heyecan dolu günlerdi.bak rabbim ol dedi ve o da oluverdi.rabbim sana ve isteyen herkese versin.(AMİNNNNNNN) dualarım sizinle.siz de dua edin bana.pazartesi ultrason günü

evet canım ilk evlendiğimde pelvik ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.ama ben daha cok 1 sene uğraşıp da olmayınca kıllandım.tüpler mi tıkalı acaba dedim.ondan yani.inşallah bu mutluluğu ende yaşarsınrabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…