Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora gideli 4 gün oldu o gün çok sevşndik ama benim kafama yatmayan bişeyler oldu doktor kistleşme var dedi tabi biz ilkez yaşıyoruz ya böyle şeyleri bebek sandık hatta 2 tane görünüyordu çok sevindik. Ama kafama yatmayan şey kese değiş kiştleşme var demişti biraz netten araştırdım ve içimdeki şüphelere hakverdim. Nitekim dün belli oldu ve geldi kırmızılar çok üzüldüm.
Şuan bişeylere devam etmeye kendimi hazır hissetmiyorum.
doktora gideli 4 gün oldu o gün çok sevşndik ama benim kafama yatmayan bişeyler oldu doktor kistleşme var dedi tabi biz ilkez yaşıyoruz ya böyle şeyleri bebek sandık hatta 2 tane görünüyordu çok sevindik. Ama kafama yatmayan şey kese değiş kiştleşme var demişti biraz netten araştırdım ve içimdeki şüphelere hakverdim. Nitekim dün belli oldu ve geldi kırmızılar çok üzüldüm.
banada kimse bişeyler yazmamış biride teselli etmemiş bizi olsun ne yapalım yapacak bişey yok. Adetim 3,5 gün sürdü aslında 5 gün sürüyordu. Gögüslerim hala şiş bir ağırlık var üstümde elimi kolumu kaldıramıyorum bıraksalar uyuyacağım. Sağ tarafımda dünden biri ara ara ağrı var. Doktor çağırdı yarın ama hiç gidesim yok bie yandanda içimden bir ses hamilelik testi yap diyor yinede. Umut işte olduğunu hiç sanmıyorum aslında ama dünden beri içimde garip bir his var yap diyip duruyor ama yapmıyorum doktora gitmekte istemiyorum
Senin sonucun ne oldu umarım anne olmuşsundurCanım sonuc olumlu cıktı mi bende menopur ıgne basladım