Aşılama yaptıracaklar menopur iğne kullanan var mı?

pupbudik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
59
0
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar bu ay aşılama yaptıracağım kısmet olur ise menopur iğne verdi doktor. Kullanan ve hamile kalan varmı bu iğneyi kullananlar ne gibi etkiler hissetti

kimse yok mu kullanan ya.Ama olsun bai ben kullanıyorum en azından tecrubelerimi yazıyım bari birileri faydananır.

Pazar öğleden sora regli oldum ve doktoru aradım yarın gel dedi.
Pazartesi muayene etti ve ilk iğneyi sol kolumdan vuruldum sabah 10:15 gibi. akşam üzeri sanki sol tarafımda daha fazla olmak üzere sağl tarafımda da hafif şekilde damar atıyor gibi oldu.
Salı günü işyerimin uzaklığı ve etrafında yakın gidebileceğim eczane veya hastane bulunmadığı için akşam 19,30 gibi ikinci iğneyi sağ koldan yaptırdım. Bugün arada bir hafif şekilde kasıklarım damar gibi attı. Şişlik hissediyorum vücudumda.
Çarşamba ve ben 3.cü iğneyi yaptıracağım bu akşam bunuda göbekten yaptırmayı düşünüyorum.

Hayırlısı bakalım evre evre yazarım yaşadıklarımı ve hissettiklerimi. Cuma günü kontrolüm var

Dün akşam 9,30 da 3.cü iğnemi göbekten yaptırdım İlk kez göbekten iğne yaptırdım biraz heyacanlıydım ama kolaymış.
hatta bu akşamda göbeğimin solundan yaptırmayı düşünüyorum. Göbekten iğne yeme korkumu yenmiş olurum en azından.
Yarın bakalım kontrolde ne diyecek doktor.

Evet arkadaşlar. Ben 4.cü iğneyi dün akşam oldum ve doktora kontrole gittim. 13 mm yumurtam olmuş. 2 iğne daha olucam beşinci ve 6 tıncı iğneyide vurulup. Yedinci gün sabah erkenden doktora gideceğim. Bakalım 2 iğne daha vurulunca kaç mm olacak sadece 1 yumurta var ama kısmet ya tutarmı tutar da hamiş olurum

Merhabalar bayadır yazamadım. 5-6-7-8 inci iğneleride oldum tam 19 mm yumurtam diyemiycem yumurtalarım oldu. 2 taneymiş.
19 mm olduğu gün a kşam 9 da çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra dualarla birlikte aşılamayı yaptırdım. Folikülün her ikiide çatlamış ve yumurtlama işlemi gerçekleşmişti. İlk gün 1 damlacık kahverengi lekelenme oldu. bugün aşılamanın 8 inci günü doktora gitmem gerek ama gitmiyorum haftasonu gideceğim 11 güne denk gelecek. Sanki içimde arada bir atan bişeyler var gibi karın bölgemin şekli değişti sanki. Hatta 2 kasığımdada atmalar hissediyorum solda daha silik ama sağda daha belirgin gibi bakalım şansımız varsa hem hamiş hem ikiz olur dimi.

niye kimse bu konuya cevap vermiyor anlamıyorum ama olsun dediğim gibi ben tecrubelerimi yazacağım. Bu benim ilk aşılamam ve bugün 9 uncu gün dün akşamdan beri gögüslerimde hassasiyet başladı ve şişiyorlar sanki. Hamileler rüyalarınada dikkat etmeliymiş. Dün hep çift kaplanlar gördüm biri dişi biri erkek. Sabah duşa girdim kurulanırken farkettim sanırım yerleşme kanamam oldu belimde ağrıyor sanki dayak yemiş gibi yorgunum akşam 10,30 civarında yattım ama bıraksan gene3 uyurum esnemeye başladım bile ya işte böyle umut var içimde bakalı hayırlısı umutlar boşa çıkmaz inşallah

Günaydınlar. Bugün gögüslerim şiş vücudum adet olacakmış gibi 2 gündür sabahları daha yataktan bile kalkmadan midem bulanıyor uykudan uyandırır derecede yarın doktora gidicem bakalım sonuç ne olacak dua edip duruyorum. Çok uyuyorum ama hala yorgunum.

doktora gideli 4 gün oldu o gün çok sevşndik ama benim kafama yatmayan bişeyler oldu doktor kistleşme var dedi tabi biz ilkez yaşıyoruz ya böyle şeyleri bebek sandık hatta 2 tane görünüyordu çok sevindik. Ama kafama yatmayan şey kese değiş kiştleşme var demişti biraz netten araştırdım ve içimdeki şüphelere hakverdim. Nitekim dün belli oldu ve geldi kırmızılar çok üzüldüm.
Şuan bişeylere devam etmeye kendimi hazır hissetmiyorum.

banada kimse bişeyler yazmamış biride teselli etmemiş bizi olsun ne yapalım yapacak bişey yok. Adetim 3,5 gün sürdü aslında 5 gün sürüyordu. Gögüslerim hala şiş bir ağırlık var üstümde elimi kolumu kaldıramıyorum bıraksalar uyuyacağım. Sağ tarafımda dünden biri ara ara ağrı var. Doktor çağırdı yarın ama hiç gidesim yok bie yandanda içimden bir ses hamilelik testi yap diyor yinede. Umut işte olduğunu hiç sanmıyorum aslında ama dünden beri içimde garip bir his var yap diyip duruyor ama yapmıyorum doktora gitmekte istemiyorum

doktora gideli 4 gün oldu o gün çok sevşndik ama benim kafama yatmayan bişeyler oldu doktor kistleşme var dedi tabi biz ilkez yaşıyoruz ya böyle şeyleri bebek sandık hatta 2 tane görünüyordu çok sevindik. Ama kafama yatmayan şey kese değiş kiştleşme var demişti biraz netten araştırdım ve içimdeki şüphelere hakverdim. Nitekim dün belli oldu ve geldi kırmızılar çok üzüldüm.

Canım tekrar doktora gittin mi, sonuç değişti mi bilmiyorum; fakat çok geçmiş olsun. Ben bunları yazarken Rabbim çoktan yüzünü güldürmüş olsun inşaallah (amiiinnn):16::16:

Öncelikle deneyimlerini aşama aşama paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ben de nette menopurla ilgili tecrübesi olanların yorumlarını ararken senin yazdıklarına denk geldim. Senin yaptığın gibi aşama aşama yaşadıklarımı yazayım da belki ben de merak eden birilerinin merakını gideririm diye düşündüm.

Dün adetimin 3. günüydü ve menogon 75 kullanmaya başladım. Ben göbekten kendim yaptım. Çok da korkulacak bir şeyi yokmuş.Adetin 7. günü yani iğnenin 5. günü doktor kontrole çağırdı. Bakalım yumurta büyüyecek mi?:18::18: Zaten pkoslu olduğum için ne ilaçsız adet olabiliyorum ne de yumurtam büyüyor.:18: Bu benim ilk aşılamam olacak, inşaallah da son olur ve bebişime kavuşurum hayırlısıyla...:nazar:

Canım tekrar doktora gittin mi, sonuç değişti mi bilmiyorum; fakat çok geçmiş olsun. Ben bunları yazarken Rabbim çoktan yüzünü güldürmüş olsun inşaallah (amiiinnn):16::16:

Öncelikle deneyimlerini aşama aşama paylaştığın için çok teşekkür ederim. Ben de nette menopurla ilgili tecrübesi olanların yorumlarını ararken senin yazdıklarına denk geldim. Senin yaptığın gibi aşama aşama yaşadıklarımı yazayım da belki ben de merak eden birilerinin merakını gideririm diye düşündüm.

Dün adetimin 3. günüydü ve menogon 75 kullanmaya başladım. Ben göbekten kendim yaptım. Çok da korkulacak bir şeyi yokmuş.Adetin 7. günü yani iğnenin 5. günü doktor kontrole çağırdı. Bakalım yumurta büyüyecek mi?:18::18: Zaten pkoslu olduğum için ne ilaçsız adet olabiliyorum ne de yumurtam büyüyor.:18: Bu benim ilk aşılamam olacak, inşaallah da son olur ve bebişime kavuşurum hayırlısıyla...:nazar:

banada kimse bişeyler yazmamış biride teselli etmemiş bizi olsun ne yapalım yapacak bişey yok. Adetim 3,5 gün sürdü aslında 5 gün sürüyordu. Gögüslerim hala şiş bir ağırlık var üstümde elimi kolumu kaldıramıyorum bıraksalar uyuyacağım. Sağ tarafımda dünden biri ara ara ağrı var. Doktor çağırdı yarın ama hiç gidesim yok bie yandanda içimden bir ses hamilelik testi yap diyor yinede. Umut işte olduğunu hiç sanmıyorum aslında ama dünden beri içimde garip bir his var yap diyip duruyor ama yapmıyorum doktora gitmekte istemiyorum

Mrb canim senin bilgin vardir die sormak istedim .acaba menopur kullanirken eksik yaosak bi sorun olur mu daha tedavinin basindayim ama heyecandan menopuru yaparken toza karistrmadan sadece siciyi yapmışım bi sorun olur mu

Canım sonuc olumlu cıktı mi bende menopur ıgne basladım

Cevaplanmamış bir çok yazı... ben de kendi kendime yazayım bari. Geçen ay ben de menopur iğne kullandım 75 lik. Aşılama için fakat tek yumurtam oluştu 15 mm önümüzdeki aya erteledik. İğne bende bel ağrısı yaptı. İğne yerlerim çok kaşındı ben hepsini kendim göbekten yaptım. Şimdi 6 gün kaldı tekrar iğne tedavisine başlayacağız dozu yükselteceğiz yazarım ben de ara ara

Sonuçlar ne oldu ben 5 gün femara hap kullandım şimdi menapor iğneye geçtik ilişki yasak dedi siz de de mi yasakti ilk ignemi vuruldum Perşembe kontrolüm var bakalim ne olacak

Back
X