• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama yaptıran arkadaşlar yardım....

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.471
11
683
Arkadaşlar kaçıncı aşılamanız tutu. ÖZELDE AŞILAMA FİYATI VE DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA YAPTIRAN ARKADAŞLAR YARDIM...:43:

3 aşılama yaptırdım ama tutmadı tüplerimde de bir problem yok yalnızca adetlerimde bir düzensizlik var yumurta büyümüyor.Senin moralini bozmak istemem herşeyin hayırlısı

yok teşekkür ederim biraz daha umutlandım aslında benimde yumurtam klomenle büyüyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama olmadı 2 aydır inş. bebişlerimiz gelir:52::52::52::52:

canım benim bir arkadaşımda dün aşılama yaptırdı..inşallah tutar...o araştırma hastanesinde bir prof. a yaptırdı...herhangi bir ücret de ödemediler..eşi varikoseldi,kendisindede kist var dediler.ama klomenle yumurtası çok güzel gelişmiş..şimdi beklemedeler..bende ondan aldığım bilgileri sana aktarırım.

hatta bende eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyorum artık..bu işin normal yolla olacağı yok..:50:

3 aşılama yaptırdım ama tutmadı tüplerimde de bir problem yok yalnızca adetlerimde bir düzensizlik var yumurta büyümüyor.Senin moralini bozmak istemem herşeyin hayırlısı
inş. yumurtanda büyür canım tedavini yarım bırakma canım....
bir kez aşılama oldum oda tutmadı devlet hst yaptırdım sormak istediğin bişi varsa özelden msj at

devlet hastanesi baştan sağmamı yapıyor anlamadım devlet hastanesinde yaptırdık tutmadı diyen çok kişi okudum....inş. zamanı gelince olur canım......

benim 2. aşılama tuttu. devletle anlaşmalı özelde yaptırdım iğneli. ilaçlarla beraber yaklaşık 1000 tl'ye maloldu.

benim 2. aşılama tuttu. devletle anlaşmalı özelde yaptırdım iğneli. ilaçlarla beraber yaklaşık 1000 tl'ye maloldu.

gözünüz aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inş..iğneli yumurta geliştiricimi kullandın ilkkinde klomenmi kullanmıştır.:82:

inş. yumurtanda büyür canım tedavini yarım bırakma canım....

devlet hastanesi baştan sağmamı yapıyor anlamadım devlet hastanesinde yaptırdık tutmadı diyen çok kişi okudum....inş. zamanı gelince olur canım......

baştan sağma da olmadı benimki canım doktorum çok ilgilendi ama olmayınca olmuyor hatta aşılama öncesi iğnede oldum 10 gün boyunca ama kısmet değil demekki vakti gelmemişhayırlısı olsun artık

baştan sağma da olmadı benimki canım doktorum çok ilgilendi ama olmayınca olmuyor hatta aşılama öncesi iğnede oldum 10 gün boyunca ama kısmet değil demekki vakti gelmemişhayırlısı olsun artık

evet canım haklısın inş. en kısa zamanda bebişiniz olur sizinde...

Back
X