- 27 Nisan 2010
- 6.471
- 11
- 683
- Konu Sahibi superisi33
Arkadaşlar kaçıncı aşılamanız tutu. ÖZELDE AŞILAMA FİYATI VE DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA YAPTIRAN ARKADAŞLAR YARDIM...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılama yaptıran arkadaşlar nerdesiniz??????
Arkadaşlar kaçıncı aşılamanız tutu. ÖZELDE AŞILAMA FİYATI VE DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA YAPTIRAN ARKADAŞLAR YARDIM...![]()
3 aşılama yaptırdım ama tutmadı tüplerimde de bir problem yok yalnızca adetlerimde bir düzensizlik var yumurta büyümüyor.Senin moralini bozmak istemem herşeyin hayırlısı
bir kez aşılama oldum oda tutmadı devlet hst yaptırdım sormak istediğin bişi varsa özelden msj at
doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun canım
inş. yumurtanda büyür canım tedavini yarım bırakma canım....3 aşılama yaptırdım ama tutmadı tüplerimde de bir problem yok yalnızca adetlerimde bir düzensizlik var yumurta büyümüyor.Senin moralini bozmak istemem herşeyin hayırlısı
bir kez aşılama oldum oda tutmadı devlet hst yaptırdım sormak istediğin bişi varsa özelden msj at
benim 2. aşılama tuttu. devletle anlaşmalı özelde yaptırdım iğneli. ilaçlarla beraber yaklaşık 1000 tl'ye maloldu.
inş. yumurtanda büyür canım tedavini yarım bırakma canım....
devlet hastanesi baştan sağmamı yapıyor anlamadım devlet hastanesinde yaptırdık tutmadı diyen çok kişi okudum....inş. zamanı gelince olur canım......
baştan sağma da olmadı benimki canım doktorum çok ilgilendi ama olmayınca olmuyor hatta aşılama öncesi iğnede oldum 10 gün boyunca ama kısmet değil demekki vakti gelmemişhayırlısı olsun artık
evet canım haklısın inş. en kısa zamanda bebişiniz olur sizinde...