Aşılama yaptıranlar bakabilir mi ?

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
Arkadaşlar aşilama yaptiran pko lular

İğne ile mı yumurtalariniz büyütüldü

Hap ile mı ?

Hangisini tavsiye ediyorsunuz

Arkadaşlar aşilama yaptiran pko lular

İğne ile mı yumurtalariniz büyütüldü

Hap ile mı ?

Hangisini tavsiye ediyorsunuz
Ben pkolu değilim ama iğneyi tavsiye ederim 2 defa asilama oldum biri hapla diğeri iğneyle ikiside tutmadı ama iğneyle daha güzel olmuş yumurtalarım doktor öyle dedi en azından

Ben pkolu değilim ama iğneyi tavsiye ederim 2 defa asilama oldum biri hapla diğeri iğneyle ikiside tutmadı ama iğneyle daha güzel olmuş yumurtalarım doktor öyle dedi en azından
Bende yarın profesör le gorusucem ilaçlar ne kadar tutucak dedim fazla bsy tutmucak deyince zannedersem iğne değil diye düşündüm

Aşılama neden tutmadı acaba söylenen bsy var mı canım

Rabbim tez zamanda nasip e tsin inşallah

Amin teşekkür ederim neden tutmadığını bilmiyoruz doktorlarda bilmiyorum rahim filmi bile çektik tertemiz eşimin spermleri az ama doktorlar onu sebep göstermiyor çünkü bizim için bebek için yeterli sayida sperm varmış tek doktorlada kalmadım 3 tane doktora gittim özel de var arasında gittiğim her doktor artık birşey yapmıyor bekle diyorlar eğer beklemek istemiyorsamda tüp bebek yatırabilirmişim hani en azından bi sebep bulabilseydik onun çözümüne giderdik ama yok malesef psikiyatri öneren doktorum bile oldu amin inşallah tez vakitte bebislerimiz olur ben çalıştığım için hareketlerime dikkat ettim tabiki onun dışında doktorlar normal yaşantıda devam etmeni istiyor

Ben sadece eczaneye para ödedim ne kadar olduğunu hatırlamıyorum inan ama gerçekten az bi miktardı tabi devlette yaptirmistim ikisinide

Anladım canım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah beklemek de zor her ay bir umit... Ama elden birşey gelmiyor işte

İğne ile tavsiye ediyorum. Belki bana öyle rastlamistir ama klomen hap kullandigimda yumurtalarım büyüdü ama catlamadi. Aşılama için iğne verdiler yumurtam hem çok sayıda oldu hem hepsi catladi hem de çok şükür hamile kaldım.
Bir de bı arkadaşın fakültedeki doktoru klomenin çok da iyi bişey olmadığını, iğneli tedavinin daha olumlu sonuç verdiğini söylemişti. Ama pahalı tabii ignelere raporlu haliyle 300 TL'ye yakın ödeme yapmistik

Kafam karıstı vala o zaman ıgne daha ıyı bana neden klomen basladı

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Bende yumurta tembelligi var 6 ay klomen ve ovitrel catlatma ignesi kullandim her defasinda 20 cm buyudu yumurtalarim ama gebelik olusmadi.en son bu ayin 17 sinde aşilama yaptik.bugun 12. Gunum adet olucakmisim gibi kasik agrilarim ve goguslerimde hassaslik var 2 gun sonra kan testi dedi dr sizce normal mi bilginiz varmi

Merhaba aşılamanız tuttumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…