Aşılama Aşılama yaptıranlar için günlük belirtileri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de çarşamba günü oldum asilama. Ama herhangi bir belirti hissetmiyorum su anda. Bakalım bekleyip görücez. Bir de ben ilaçların iğnelerin de belirtilerini hiç hissetmemiştim. Çoğu uyku yapıyor agrım oluyor falan yazmıştı ama ben de tik yok :) hayırlısı olsun bakalım. Inşallah tutar.
Hanımlar aşılamanın 10. Günüve pembe akıntım var. Ama çamaşıra gelmiyor peçeteye az geliyor neden acaba
.
Yaşayan varmı neyin belirtisi sizce

Carsamba gunu oldu asilamam.
Test yapmaya başla ufaktan bir belirtin varmi böyle belirgin birde neler yiyip içiyorsun özellikle dikkat ettiğin birşeyler varmi ben ona takild düşünüyorum bende önümüzdeki çarşamba ins asilamam
Hanımlar aşılamanın 10. Günüve pembe akıntım var. Ama çamaşıra gelmiyor peçeteye az geliyor neden acaba
.
Yaşayan varmı neyin belirtisi sizce
Canim hiç belli olmaz yerleşme de olabilir test yap 1-2 gune

Test yapmaya başla ufaktan bir belirtin varmi böyle belirgin birde neler yiyip içiyorsun özellikle dikkat ettiğin birşeyler varmi ben ona takild düşünüyorum bende önümüzdeki çarşamba ins asilamam

Canim hiç belli olmaz yerleşme de olabilir test yap 1-2 gune
Belirgin bir belirtim yok şimdilik, kabak çekirdeği ye demişlerdi onu yiyorum :) tavuk yemeyin, ama balık, et , hindi falan yiyin demişlerdi onları yemeye çalışıyorum. Haldir haldir iş yapmıyorum bir de, ama tabi Allah isterse olur. Hepimiz için hayırlısı

Belirgin bir belirtim yok şimdilik, kabak çekirdeği ye demişlerdi onu yiyorum :) tavuk yemeyin, ama balık, et , hindi falan yiyin demişlerdi onları yemeye çalışıyorum. Haldir haldir iş yapmıyorum bir de, ama tabi Allah isterse olur. Hepimiz için hayırlısı
Kabak çekirdeği bide iri siyah kuru üzüm bende duydum yine bakicam ona dikkat ederm yemeye. . Balık ve et için de zorlarım artık kendimi
Amaan işleri şal zaten teste az kalmış 😄

Bende asilama oldumbu ikinci asilamamdi ilki dis gebelik oldu bundada bugun 25ci gunu beta hcgde cikti 15ci gun yaptirdim 148 cikti ikiser gun araylada 315 ve en sonda 1029 cikti bi hafta sonrada ultrason istediler kese gozuktu bi ay sonrada kalp atisi gozukecek insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20190927_114219.webp
    IMG_20190927_114219.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 30
Bende asilama oldumbu ikinci asilamamdi ilki dis gebelik oldu bundada bugun 25ci gunu beta hcgde cikti 15ci gun yaptirdim 148 cikti ikiser gun araylada 315 ve en sonda 1029 cikti bi hafta sonrada ultrason istediler kese gozuktu bi ay sonrada kalp atisi gozukecek insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selamün Aleyküm bende aşılama yaptırdım hamilesin bana da dua eder misin inşaallah tutar çok yıprandım 3. Senemize giricez bu olmazsa tüp bebek yaptırıcam ama korkuyorum ondan da RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın hayırlı evlat olsun inşaallah 🤲

Back
X