- Emoji Skoru
- 38.334
- Puanlar
- 598
Öyle düşünme, bebek olacagı zaman da boyle olırmusHiç umudum yok bence sökülmüyor tam anlamıyla dün kasıklatım fırlayacak sanıyordum ağrısından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle düşünme, bebek olacagı zaman da boyle olırmusHiç umudum yok bence sökülmüyor tam anlamıyla dün kasıklatım fırlayacak sanıyordum ağrısından
Haktan hayırlısı canım ne diyelim ama ben olsa bile en azından değerin yine bir 2 3 çıkmasını beklerdim değer 0.1 çıkmış aradan 2 gün geçti tekrar olması falan imkansız gibi geliyorÖyle düşünme, bebek olacagı zaman da boyle olırmus
Üzülme, kendını yıpratma, bidaha denersin olana kadar denicezHaktan hayırlısı canım ne diyelim ama ben olsa bile en azından değerin yine bir 2 3 çıkmasını beklerdim değer 0.1 çıkmış aradan 2 gün geçti tekrar olması falan imkansız gibi geliyor![]()
Kesinlikle canım pes etmemeliyizÜzülme, kendını yıpratma, bidaha denersin olana kadar denicez
Sorun yok cnm bızde 2 bucuk yıldır hıc gebelık olmadı, ilk kez ılac tedavısı aldım, kucuk sehır de yasıyorduk o yuzden tedavı ye baslayamamaıstımKesinlikle canım pes etmemeliyizsenin sorunun ne canım ne zamandır istiyorsunuz
![]()
Anladım canım tutar inşallah içini ferah tutSorun yok cnm bızde 2 bucuk yıldır hıc gebelık olmadı, ilk kez ılac tedavısı aldım, kucuk sehır de yasıyorduk o yuzden tedavı ye baslayamamaıstım
İnşallah cnm, benım ıcın mucıze olacak gercekten tutarsaAnladım canım tutar inşallah içini ferah tut![]()
Mucizelere inanİnşallah cnm, benım ıcın mucıze olacak gercekten tutarsa
Sen deMucizelere inan![]()
Amin canim cok saol.Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda sizinde guzel haberlerinizi alirimAllah bağışlasın inşallah. Çok sevindim. Darısı bizim başımızaAnalı babalı büyütün inşallah
![]()
İnşallah sen şimdi hamilesin Allah dualarını kabul eder. Lütfen bizi dualarında unutma. Rabbim senden razı olsunAmin canim cok saol.Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda sizinde guzel haberlerinizi alirim![]()