Aşılama Aşılama yaptiranlar lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Btlmtn86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
61
11
3
38
Bugün 2. Asilamami oldum. Geçen ay da aynısı olmuştu aşılama sonrası hafif kanlı akıntı geliyor. Akıntı yoğun epey. Bu şekilde başına gelen oldu mu?

Bugün 2. Asilamami oldum. Geçen ay da aynısı olmuştu aşılama sonrası hafif kanlı akıntı geliyor. Akıntı yoğun epey. Bu şekilde başına gelen oldu mu?
Evet benim başıma geldi doktor korkulcak bişey yok dmeişti

Ama birçok kadında oluyor bu bununla ilgili bir çok mesaj gördüm burda

selam canım bende ilk aşılamamın 10. günündeyim bende de akıntı oluyor çok .
devlette mi yaptırdın ikinciyi yaptırıken her raporu baştan mı çıkartıyosun

selam canım bende ilk aşılamamın 10. günündeyim bende de akıntı oluyor çok .
devlette mi yaptırdın ikinciyi yaptırıken her raporu baştan mı çıkartıyosun
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız. Ben özelde yaptırıyorum

Ben de 24unde aşılama oldum. Asilamadan sonra akıntı içinde kırmızı kan gördüm. Sonraki saatler ve günlerde daha kan gelmedi. Çalıştığım için hiç dinlenmedim de. Kendiliğinden geçti.

Ben de 24unde aşılama oldum. Asilamadan sonra akıntı içinde kırmızı kan gördüm. Sonraki saatler ve günlerde daha kan gelmedi. Çalıştığım için hiç dinlenmedim de. Kendiliğinden geçti.
Hamile misin şuan canım bugün benim 13. Günüm bende aynısını yaşadım biraz kırmızı biraz kahverengi karışık akıntı gibi

Back
X