Aşılama Asilama yaptiranlar tek baslik altinda toplanalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Asilama yaptiranlar herhangi bir belirtiniz var mi ya da olmasi gerekn bi belirti varmi? tek baslik altinda toplanalim insallah tutar bebislerimiz:anneadayı:

Benim dün kaşık agrim vardı. Biraz önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra tekrar aynı marka test alıp yaptım onda bişey çıkmadı hatta çıkması gereken çizgi varya o bile tam kırmızı çıkmadı 2.testte ufff ne zor .

Bende evlwndigimden beri hic korunmadim ama bebegim olmadi :( esimdede bendede sorun yok sukurler olsun ama olmuyor bende mart yada nisan gibi asilama dusunuyorum insallah bwbeklerimiz gelir

Benim dün kaşık agrim vardı. Biraz önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra tekrar aynı marka test alıp yaptım onda bişey çıkmadı hatta çıkması gereken çizgi varya o bile tam kırmızı çıkmadı 2.testte ufff ne zor .
Oyle hemem cikar mi ki canim 4 - 5 gun daha beklemen gerekmez mi bi de sende hic kabverenngi akinti oldumu bende varda dun oldum asilama

Oyle hemem cikar mi ki canim 4 - 5 gun daha beklemen gerekmez mi bi de sende hic kabverenngi akinti oldumu bende varda dun oldum asilama
Bende hiç akıntı kanama falan olmadı. Ama drum olabilir demişti. Birde dün kaşık agrim olunca dayanamadim yaptım. Cunku burda okumustum erken ogrenenlerde cok var.Daha öncede benim 3 düştüğüm var.ins bu sefer tutar ve sağlıkla doğar. Tabi aynı dileklerim sizler içinde geçerli.

Bende hiç akıntı kanama falan olmadı. Ama drum olabilir demişti. Birde dün kaşık agrim olunca dayanamadim yaptım. Cunku burda okumustum erken ogrenenlerde cok var.Daha öncede benim 3 düştüğüm var.ins bu sefer tutar ve sağlıkla doğar. Tabi aynı dileklerim sizler içinde geçerli.
Allah hayirlisiyla nasip eder hepimize insallah Allah aratmasin kimseye

27 12 de yaptirdim canm benmki yeni daha belirtileri varmi sende
valla bilmiyorum ki pzar ve p.tesi bütün belirtilerim kaybolmuştu bugün kasıklarım ve belim ağrımaya başladı bide tam göbeğimin içi acıyo kasık değil ama göbek deliğimin içi gibi sanki çok ilginç:KK17::KK17:

Back
X