- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
Asilama yaptiranlar herhangi bir belirtiniz var mi ya da olmasi gerekn bi belirti varmi? tek baslik altinda toplanalim insallah tutar bebislerimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dun oldu belirti var mi hic sendeIns canim tutar ben pazartesi yaptırdım senin nezaman oldu.
Oyle hemem cikar mi ki canim 4 - 5 gun daha beklemen gerekmez mi bi de sende hic kabverenngi akinti oldumu bende varda dun oldum asilamaBenim dün kaşık agrim vardı. Biraz önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra tekrar aynı marka test alıp yaptım onda bişey çıkmadı hatta çıkması gereken çizgi varya o bile tam kırmızı çıkmadı 2.testte ufff ne zor .
Ikimizde guzel haberler aliriz insallah bi sikinti falan var miBenimkıde dün oldu
Bende hiç akıntı kanama falan olmadı. Ama drum olabilir demişti. Birde dün kaşık agrim olunca dayanamadim yaptım. Cunku burda okumustum erken ogrenenlerde cok var.Daha öncede benim 3 düştüğüm var.ins bu sefer tutar ve sağlıkla doğar. Tabi aynı dileklerim sizler içinde geçerli.Oyle hemem cikar mi ki canim 4 - 5 gun daha beklemen gerekmez mi bi de sende hic kabverenngi akinti oldumu bende varda dun oldum asilama
Allah hayirlisiyla nasip eder hepimize insallah Allah aratmasin kimseyeBende hiç akıntı kanama falan olmadı. Ama drum olabilir demişti. Birde dün kaşık agrim olunca dayanamadim yaptım. Cunku burda okumustum erken ogrenenlerde cok var.Daha öncede benim 3 düştüğüm var.ins bu sefer tutar ve sağlıkla doğar. Tabi aynı dileklerim sizler içinde geçerli.
Amin canim inşallahAllah hayirlisiyla nasip eder hepimize insallah Allah aratmasin kimseye
cnm seninle aynı gün yaptırmışız heralde aşılamayı ben 22/12 de yaptırdım sendemi o tarihte yaptırdın?Amin canim inşallah
27 12 de yaptirdim canm benmki yeni daha belirtileri varmi sendecnm seninle aynı gün yaptırmışız heralde aşılamayı ben 22/12 de yaptırdım sendemi o tarihte yaptırdın?
valla bilmiyorum ki pzar ve p.tesi bütün belirtilerim kaybolmuştu bugün kasıklarım ve belim ağrımaya başladı bide tam göbeğimin içi acıyo kasık değil ama göbek deliğimin içi gibi sanki çok ilginç27 12 de yaptirdim canm benmki yeni daha belirtileri varmi sende
Hayirlisi olsun benden kahverengi leke geliyr ins bisey olmazvalla bilmiyorum ki pzar ve p.tesi bütün belirtilerim kaybolmuştu bugün kasıklarım ve belim ağrımaya başladı bide tam göbeğimin içi acıyo kasık değil ama göbek deliğimin içi gibi sanki çok ilginç![]()
Evet canım tarih aynı inş tutmuştur ben bu gün tekrar test yaptım 2.cizgi silik cikti yinecnm seninle aynı gün yaptırmışız heralde aşılamayı ben 22/12 de yaptırdım sendemi o tarihte yaptırdın?
cnm belki tahriş olmuştur aşılama yaparken yada ilaç kullanıyomusun jel fitil falan onlarla ilgilide olabilirHayirlisi olsun benden kahverengi leke geliyr ins bisey olmaz
Yok kullanmadm ilac asilamadan sonra.cnm belki tahriş olmuştur aşılama yaparken yada ilaç kullanıyomusun jel fitil falan onlarla ilgilide olabilir
aaaaa bendemii yapsam acaba yaa ben hiç yappmadımm,belirtiler varmı peki sende?Evet canım tarih aynı inş tutmuştur ben bu gün tekrar test yaptım 2.cizgi silik cikti yine
ondandır muhtemelen cnm korkma bence tahriş olmuştur bende ilk 5-6 gün aşırı kasık ağrısı çektimmYok kullanmadm ilac asilamadan sonra.
ama rahmim cok dardi zor yapti asilamayi hala kasiklarimda sanci var