Aşılama Aşılama yaptıranlar ve yaptircak olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dadasmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
19
1
1
34
Bn zeynep kamil de aşılama olmak için evraklarımi tamamlıyorum.Mart 20de gidicem .zeynep kamil de tedavi görenler ve başka hastanelerde aşılama tedavisi görenler önerilerinizi bekliyoru

10.ve 12.ayda 2 ay klomen ilaç kullandım.şubat ayında puregon iğne vuruldum 9 gün 50m. Mart ayında tekrar puregon iğne vuruldum 10 mart bugün aşılama oldum.hayırlı olsun bakalım bekliyecez.

Bende aşılama tedavisine başladım.bugün 7. günüm gonal-f 75ml kullanıyorum.yarın yumurta kontrolüne gideceğim.sonrası kısmet bildiklerinizi paylaşırsanız birbirimize destek olabilirz.

10.ve 12.ayda 2 ay klomen ilaç kullandım.şubat ayında puregon iğne vuruldum 9 gün 50m. Mart ayında tekrar puregon iğne vuruldum 10 mart bugün aşılama oldum.hayırlı olsun bakalım bekliyecez.

şu anda ki durumun nedir paylaşırmısın bizimle.bende tedavi oluyorum aşılamam ilk defa olacak.

şu anda ki durumun nedir paylaşırmısın bizimle.bende tedavi oluyorum aşılamam ilk defa olacak.
Bayadır bakmıyordum mesajlara bugün gördüm.Mart ayında olduğum aşılamam sonuç vermedi maalesef. Sonra biraz ara vermeye karar verdim.çünkü eşimdede bendede hiç bir sıkıntı yok herşey gayet güzel olmasına rağmen gebe kalamadım. Bu ay başka bir doktora gittim bi tanıdığın vasıtasıyla. İğne tedavisine başlamıştım tekrardan çok yumurta oluştuğu için tüp bebek önerdi doktorum zaten benim istediğimde buydu.Dün Yumurtalarım toplandı 14 tane. 9 tanesi döllenmiş. haber bekliyorum şimdi doktorumdan tranfer işlemi için.

Şüanki durumunuz nedir acaba bende zeynep kamilde tedavi görüyorum kismetse ikinci aşilamaya hazırlık var biraz bilhi verirmisiniz

Back
X