Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bn zeynep kamil de aşılama olmak için evraklarımi tamamlıyorum.Mart 20de gidicem .zeynep kamil de tedavi görenler ve başka hastanelerde aşılama tedavisi görenler önerilerinizi bekliyoru
10.ve 12.ayda 2 ay klomen ilaç kullandım.şubat ayında puregon iğne vuruldum 9 gün 50m. Mart ayında tekrar puregon iğne vuruldum 10 mart bugün aşılama oldum.hayırlı olsun bakalım bekliyecez.
10.ve 12.ayda 2 ay klomen ilaç kullandım.şubat ayında puregon iğne vuruldum 9 gün 50m. Mart ayında tekrar puregon iğne vuruldum 10 mart bugün aşılama oldum.hayırlı olsun bakalım bekliyecez.
Bayadır bakmıyordum mesajlara bugün gördüm.Mart ayında olduğum aşılamam sonuç vermedi maalesef. Sonra biraz ara vermeye karar verdim.çünkü eşimdede bendede hiç bir sıkıntı yok herşey gayet güzel olmasına rağmen gebe kalamadım. Bu ay başka bir doktora gittim bi tanıdığın vasıtasıyla. İğne tedavisine başlamıştım tekrardan çok yumurta oluştuğu için tüp bebek önerdi doktorum zaten benim istediğimde buydu.Dün Yumurtalarım toplandı 14 tane. 9 tanesi döllenmiş. haber bekliyorum şimdi doktorumdan tranfer işlemi için.