Aşılama Aşılama Yaptıranlar Ya Da Yaptıracak Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K

KUZUMMMMM

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar 4 senedir malesef benimde bebişim olmuyor.Bende yumurtlama bozukluğu varmış neyseki gonephenle bu sorunu hallediyoruz fakat yine olmadı. Dr.um aşılama yapalım dedi. Aşılama ile ilgili bilgisi olan varmı başarı oranı nedir ve ilk defada hamile kalan varmı ? Şimdiden teşekkür ederim.

canım inşallah aşılaman tutar bende yaptırdım tutmadı ama sen aşılama yaptıran arkadaşların sitesine gir orda daha iyisonuç alır yardımcı olurlar allah yardım cın olsun nerden girildiğini bilmiyorsan yazarım yenin istersen

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.
çok zormuş. Piskolojim allak bullak oldu. Neyse bilmiyorum canım yazarsan sevinirim.

canım siteye girdiğinde gelik yazanın üzerindeki tüpbebek merkezi yazıyor orayı tıkla piskolejini çok iyi anlıyorumhaklısın

merhaba arkadaşım benimde bebeğim olmuyordu 6 yıllık evliyim çok tedavi gördüm bende bir problem yoktu eşimde vardı çok aşamalardan çeçtim ameliyat olduk eşim le birsürü sıkıntı yaşadık ama doktorumuz aşılama kararı verdi ilk yapılmada tutu heme şimdi 18 aylık bir kızım var allah onun bana sağlıklı sıhatli verdi ço şükür inşallah seninde olur yanlız çok fazla hormon ilaçları almayın bence ben o yüzden çok sıkıntı yaşadım kistler oluşuyor oluşuyor patlıyor ve karnımda birikiyor sıvıları tberkiloz olacaktım fark etmeseydik o yüzden doktorunuzu çok iyi seçin ölümlerden döndüm ben ama allah sonrada kızımı verdi bana çok şükür seninde olur inşallah:emir_bebek::ecrin_bebek:

ya hiç canını sıkma seni o kadar iyi anlıyorum ki herşey birde sitrese bağlı yalnız doktorlarını çok iyi seç üzmemeye bak günleri var biliyorsun o günleri takip et allah sanada diğer arkadaşada nasip eder inşallah sizde tadarsınız çocuk sevgisini üzmeyin kendinizi
:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim elmasçım. Ama üzülmemek düşünmemek elde değil heleki etrafında bi sürü hamile arkadaşın varsa. Benim şansımamıdır allah beni böle sınıyo heralde her ay bi hamile haberi duyuyorum. Onlar adına çok seviniyorum ama kendi adıma yıkılıyorum. Oyyyy ooyyyyyy. Sen bilirsin allahım. Ne eylersen güzel eylersin

bende cok kotuyum tup bebek yaptırdım olmıyınca cok yıkıldım bıde ustune arkadaslardan haber gelınce hamıle olduklarını ogrenınce aglamaya baslıyorum .nıye boyle oluyo kendıme cok soruyorum .

Ah arkadaŞım benım mahallemdekı bÜtÜn arkadaŞlarım hamıle bende senın gıbı Çok aĞladım onlar korunmayı bıraktıkları 2. Ay hmıle kaldılar. Sakın gendını suÇlama Çok doĞal bunları hıssetmemız elımızde deĞılkı

merhaba arkadşlar bende 4 yıllık evliyim ben çocuğum olsun hep istedim ama eşim korun iki yıla yakın korunmayı bırakdıkdn sonra dünyalr benim oldu hemen çocuğum olacak zannediyorumya nldımki öyle değilmiş senin istediğin zaman gelmiyomuş 7ay bekledim doktor kendine süre ver dedi daha erken tbi bir yıl geçdi oyk tedaviye bşlaıdm yumurtam çlışmıyodu 4 y tedviden sonra rahim filmi çekdirdim sonr hmile kladım sevinemeden yıkıldım bebeğimin kalp atışı yokdu dünya başıma yıkıldı arkadaşlar kafnızı ağirtmam iyşallah inanın çok doluyum psikolojim çok bozuk iki aylıkken kaybettim 7 ay geçdi yok ocak yında aşılma yptıdım oda tutmdı bir umut kendiliğinde olur dedim bu ay dün regli oldum ğlmkdn gözleriim ağıryo benimle aynı gün evlenen arkadşım geçen haft ikinci bebeğini doğurmuş çevremde herkes hamile ben onlrı duydukca ağlıyorum allahım çokmu zor ben layık değilmiyim diyorum benden küçük kuzenim bile hamile 7 aylık bide havlara giriyolar benim olmuyo diye ben çok kötüyüm arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende bugün katıldım aranıza iğne kullanıyorum bir hafta sonra ilk aşılamam var hayırlısı inşallah

bu arada 36 yaşındayım daha küçükseniz moral olur size hayatta inandığım herşey oldu buda olur inşallah

arkadaşım kuzuuum düşünmemek üzmemek hele elinde olan bişey değil bişey anlatayım sana ben tedavi gördüğüm esnada arkadaşımın bir tanesi hamile kaldı ve bana o kadar gösteriş yaptıki anlatamam sana onu gördükçe yıkılıyordum çok kötü oluyordum cenabı allah bizi bu yönde sınıyor hiç isyan etme allah büyüktür bana verdiye sizede verir üzülmeyin

ısyan etmek en kÖtÜ Şeydır bence zaten hayırlısı ıse versın
ama ınsanoĞluyuz bazı Şeyler elımızden gelmıyo bazı dÜŞÜncelerımızı engelleyemıyoruz

Back
X