• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama yaptıranlar yardım lütfenn

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
.............

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 1buçuk yıllık evliyim ve 1 buçuk yıldır da bebeğimiz olmuyo
rahim filmi çektirdik temiz,eşimin sperm sayısı 14 milyon
morfolojisi%2
hareketlilik %40
ben aşılama istiyorm ama dr illa 3 ay iğne tedavisi diyo
hem pahalı hem de ben olmayacağına inanıyorum doğal yoldan,çünkü eşimde morfoloji sorunu var
offff artık dr değiştrmek de istemiyorum
napcam bilmiom
düşünsenize 3 ay iğne tedavisi sonra 3 aşılama sonra tüp bebek diyo madem tüpbebek de olabilir neden hemen başlamıyoruz ki
dr muayene ücreti 150 tl,iğneler 250tl ayda 400 az deil kızlar hem bi de psikolojim mahvoldu artık
ne yapmalıyım aşılamada ısrar edeyim mi
merhaba canım bende 5 ay o tedaviden oldum bizdede hiçbir sorun yok ama olmadı 1.5 senedir uğraştık yarın 1hafta olcak aşılama oldum bakalım yakında belli olcak bence zaman kaybetme dene şansını yine de dr lar daha iyi bilir ama bazılarıda oyalıyo insanı ben kendimin oyalandığımı düşünüyorum denemekte yarar var hakkımızda hayırlısı seni etkilemek istemem ama ben denerdim aşılamayı herşey gönlünce olsun canım güzel haberlerini bekliyorum canım

kızlar 1buçuk yıllık evliyim ve 1 buçuk yıldır da bebeğimiz olmuyo
rahim filmi çektirdik temiz,eşimin sperm sayısı 14 milyon
morfolojisi%2
hareketlilik %40
ben aşılama istiyorm ama dr illa 3 ay iğne tedavisi diyo
hem pahalı hem de ben olmayacağına inanıyorum doğal yoldan,çünkü eşimde morfoloji sorunu var
offff artık dr değiştrmek de istemiyorum
napcam bilmiom
düşünsenize 3 ay iğne tedavisi sonra 3 aşılama sonra tüp bebek diyo madem tüpbebek de olabilir neden hemen başlamıyoruz ki
dr muayene ücreti 150 tl,iğneler 250tl ayda 400 az deil kızlar hem bi de psikolojim mahvoldu artık
ne yapmalıyım aşılamada ısrar edeyim mi

bu arada canım ben 450 ytl ye yaptırdım tüp bebek merkezinde ümraniyede erdem hast.

teşekkür ediyorm canım bu ay aşılamaya olmaz derse dr,ara vericem biraz
hayırlısı bakalım

Back
X