- 25 Nisan 2019
- 29
- 40
- 3
- 26
- Konu Sahibi Ecemmmm2765
Mrb ben aşılama yaptırdım bugün 13.gunum reglime 5 gün var kan tahlili yaptırdım bugün sonuç negatif acaba tekrarlasam mı testi bı daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yapmıştırlar iki ay ust uste hormon degerleri uygunsa yaparlar diye düşünüyorumAnladım cnm bu ay tekrar ara vermeden yaparlar mı aşılama
Anladım tşk ederimBana yapmıştırlar iki ay ust uste hormon degerleri uygunsa yaparlar diye düşünüyorum
Ben 13. Günü kan tahlili yaptırdım negatif çıkti tekralamadim regilimi bekliyorum bence birde kan tahlili yaptir en doğru sonuç bence kanda çıkıyorKızlar 13. Günü aşılamamın idrar testi yaptım erken gebelik testi ile negatif çıktı sizce tekrarlayayım mı idrar testi için erken mi
İdrar sadece tek çizgi vardı şuan belim ve kasıklarım ağrıyoBen 13. Günü kan tahlili yaptırdım negatif çıkti tekralamadim regilimi bekliyorum bence birde kan tahlili yaptir en doğru sonuç bence kanda çıkıyor
Ben 2 kere asilama yaptirdim. Subat ve mart aylarinda ) Nisan ayinda doktorum yapmayalim bu ay shansiniz dusuk dedi ama hamile kaldim kendi kendime)❤
Maşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darisida bizlere olur inşallah![]()
Bendede bel ve kasık ağrısı var inşallah regıl olmayızİdrar sadece tek çizgi vardı şuan belim ve kasıklarım ağrıyo
İnşallah canım akıntın var mıBendede bel ve kasık ağrısı var inşallah regıl olmayız
Evet var cnmİnşallah canım akıntın var mı
Evet ama ağızdan alıyorumprogestan kullaniyormusun
hm ben fitil olarak kullandım 15 günEvet ama ağızdan alıyorum
hm ben fitil olarak kullandım 15 günEvet ama ağızdan alıyorum
Hm adet mi olucambilmiyprım bende peçeteye kahve gibi akıntı geldihm ben fitil olarak kullandım 15 gün
Kaç günün var adet olmanaHm adet mi olucambilmiyprım bende peçeteye kahve gibi akıntı geldi