Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef tutmadı cnm bnm
ÜzüldümMalesef tutmadı cnm bnm
Yani farkı kaliteli spermlerin ayrıştırılıp onların enjekte edilmesi. Eğer doktorun da uçuk bi fiyat farkı yoksa çipli dene deerim aşılamanın şansı düşük ama kısmet senki tutar belkiÜzüldüm
Normal aşılamadan farkı ne?
Yaptırmaya değermi
Teşekkür ederimYani farkı kaliteli spermlerin ayrıştırılıp onların enjekte edilmesi. Eğer doktorun da uçuk bi fiyat farkı yoksa çipli dene deerim aşılamanın şansı düşük ama kısmet senki tutar belki
Yani farkı kaliteli spermlerin ayrıştırılıp onların enjekte edilmesi. Eğer doktorun da uçuk bi fiyat farkı yoksa çipli dene deerim aşılamanın şansı düşük ama kısmet senki tutar belki
Devlette yaptırqcaksan canm 3 aşılama şartı var tüp bebek için ama özelde istediğin şekilde yaptırabilirsin. Aşılamada yumurtalar geliştirilir ilaçla yada iğneyle. Geliştiği zaman yumurta çatlattırılıp 1 2 güne eşinden alınan spermler enjekte edilir 5 dk lık bi işlem yani aşılama netten videolarına bakavilirisin geçmiş olsunKızlar 1.5 yıllık evliyim eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve hareket bozukluğu var. Bizede tüp bebek önerdiler daha fazla zaman kaybetmeden aşılama yada tüp bebek başlamak istiyorum. zannedersem ilk başta aşılama yaparlar. Aşılama nasıl oluyor yaptıranlar ilk aşamadan itibaren anlatabilirmi başvuru için neler gerekli vs.
Devlette yaptırqcaksan canm 3 aşılama şartı var tüp bebek için ama özelde istediğin şekilde yaptırabilirsin. Aşılamada yumurtalar geliştirilir ilaçla yada iğneyle. Geliştiği zaman yumurta çatlattırılıp 1 2 güne eşinden alınan spermler enjekte edilir 5 dk lık bi işlem yani aşılama netten videolarına bakavilirisin geçmiş olsun
Yaptırdım ben ama olmadı
Kan hormon tahlilleri sperm ve rahim filmi bildiklerim bunlar zaten sen gidince sana kağıt verirler bunları yaptr diye cnmCevabınız için teşekkürler devlet hastanesi aşılama işlemi için hangi tahlil ve evrakları istiyor bilginiz varmı bu konuda ?