Gebeliğe Hazırlık Aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim de yarın belli olucak aşılama tarihim inşallah hayırlı haberlerimiz olur

Ogunmu baslatiyolar aşılamaya haplarina peki ilk defa bende aşılama olcm merak ediyorum
Ben doktoruma adetimin 4.günü gitmiştim daha erkene randevu bulamadığım için aynı gün bana gonalf 900 tl iğneye başlattı 1 hafta her gün aynı saatte iğne vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonrada aşılamam yapıldı canım

Ben doktoruma adetimin 4.günü gitmiştim daha erkene randevu bulamadığım için aynı gün bana gonalf 900 tl iğneye başlattı 1 hafta her gün aynı saatte iğne vuruldum daha sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonrada aşılamam yapıldı canım
Tuttumu peki

Hayırlısı olsun hakkınızda ağrı vs oluyomu peki
Aşılama normal alttan yapılan muayene gibi ben hiç ağrı veya acı hissetmedim. Sanırım benim acı eşiğim yüksek sonrasında da hiç ağrım olmadı sanki aşılama yapılmamış gibiyim🤔 tabiki ağrım falan olmamasına rağmen iki gündür iş yapmamaya çalışıyorum sürekli uzanıyorum inşallah tutar 🙏

Kızlar ben aşılama günü kasık ağrısından duramazken şimdi tık yok 😁 catlatma iğnesinin ilk haftası onunda bi belirtisi yok normal mi acabaa 🤔

Kızlar bende cuma akşamı oldum aşılama . 3-5 dakika sürdü ağrı çok az hissetim sonra yarım saat yatırdılar baş aşağı 😃 bekliyorum 2 gün boyunca çok hareket etmedim ama olacağı varsa olur diye düşünüyorum artık spermleri gözünün önüne koyduk daha da olmassa tüp bebeğe geçeçeğim . Sebepsiz olmuyor bizim herşey gayet yolunda ama 10 ay oldu olsa olurdu diye saldım artık daha fazla psikolojim bozulmasına izin vermeyeceğim

Kızlar bende cuma akşamı oldum aşılama . 3-5 dakika sürdü ağrı çok az hissetim sonra yarım saat yatırdılar baş aşağı 😃 bekliyorum 2 gün boyunca çok hareket etmedim ama olacağı varsa olur diye düşünüyorum artık spermleri gözünün önüne koyduk daha da olmassa tüp bebeğe geçeçeğim . Sebepsiz olmuyor bizim herşey gayet yolunda ama 10 ay oldu olsa olurdu diye saldım artık daha fazla psikolojim bozulmasına izin vermeyeceğim
İlk aşılaman mı canım ?

Hemen tüp bebek deme kuzum inşallah ilk ve son aşılaman olurda ama ikinci ve üçüncü aşılamada yüzde olma ihtimali daha yüksek oluyomuş bi öncekiye bakarak 🤗
Yani evet ama artık git gel çok geriliyorum . Her iğneden sonda 14 gün yıl gibi geçiyor . Ben biraz takıntılıyım hemen sonuç olsun istiyorum . Eşimin ısrarına 10 aydır tedavi gördüm yoksa 2. Aydan beri hep olmassa tüp bebek yaptırayım istedim . Bir kere de tüp bebek deneyip baktım hala olamadı mı kafamdan silip atmak istiyorum yoksa başka türlüsünü beceremeyeceğim

Yani evet ama artık git gel çok geriliyorum . Her iğneden sonda 14 gün yıl gibi geçiyor . Ben biraz takıntılıyım hemen sonuç olsun istiyorum . Eşimin ısrarına 10 aydır tedavi gördüm yoksa 2. Aydan beri hep olmassa tüp bebek yaptırayım istedim . Bir kere de tüp bebek deneyip baktım hala olamadı mı kafamdan silip atmak istiyorum yoksa başka türlüsünü beceremeyeceğim
Ki herşey yolunda sperm yumurta her şey oluşuyor ama gebelik oluşmuyor . 8-9. Günde 18-20 ml yumurta geliyor hemde her ay

Merhaba canım benim ilk aşılamam inşallah Cumartesi günü olacak bana işleyişten bahsedebilir misin? Birde bugün e2 hormonuma bakıldı senin e2 kaçtı acaba
Ben kendimi çok sıktığım ve kastığım için çok zor oldu kendinizi kasmazsankz acı olmaycağı söylendi

Allah yinede düşürmesin canım aşılaman hayırlı olsun hayırlı haberlerle gel inşallah 🥰

Back
X