- 12 Nisan 2022
- 21
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nneeggrroo
Merhaba hanımlar. Devlet hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Ücretli mi oluyor? Ve baştan sona aşılama süreci nasıl işliyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben özelde yaptım da ama devlette ücretsiz olduğunu biliyorum. Daha bilgili arkadaşlar yazarlar zatenMerhaba hanımlar. Devlet hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Ücretli mi oluyor? Ve baştan sona aşılama süreci nasıl işliyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Merhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.Merhaba hanımlar. Devlet hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Ücretli mi oluyor? Ve baştan sona aşılama süreci nasıl işliyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Sonuç ne peki tuttu mu? Ve problem neydi aşılama evresine geldiniz?Merhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Rica ederim canım ne demek. Eşimde sperm azlığı vardı ilaç kullandık düzeldi ama yine olmadı. Aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor da zaten rezervimin azaldığını söyledi. Erken menapoza girebilirim. Zamanımız yok. İki aşılama sonra tüp bebek yapıcaz dedi. İlk aşılama tutmadı. Kist olmuş ikinciyi yapamadık. Bayramdan sonra ikinci aşılamayı yapıcaz İnşaAllahTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Sonuç ne peki tuttu mu? Ve problem neydi aşılama evresine geldiniz?
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim yapılan tüm tahlil tetkikler temiz çıktı çok şükür. Eşinin sperm sayısı çok fazla çıktı normalden. Ileri doğru hareketlilik düşük çıktı. Doktor sperm sayısı çok fazla olduğu için sorun olmaz demiş. Benim doktorum sorun olur dedi. Bu ay hsg filmi çektirdim. Inşallah aşılama islemine kalmadan Rabbim güzel haberi almayı nasip eder. CümlemizeRica ederim canım ne demek. Eşimde sperm azlığı vardı ilaç kullandık düzeldi ama yine olmadı. Aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor da zaten rezervimin azaldığını söyledi. Erken menapoza girebilirim. Zamanımız yok. İki aşılama sonra tüp bebek yapıcaz dedi. İlk aşılama tutmadı. Kist olmuş ikinciyi yapamadık. Bayramdan sonra ikinci aşılamayı yapıcaz İnşaAllah
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun İnşaAllahRabbim hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim yapılan tüm tahlil tetkikler temiz çıktı çok şükür. Eşinin sperm sayısı çok fazla çıktı normalden. Ileri doğru hareketlilik düşük çıktı. Doktor sperm sayısı çok fazla olduğu için sorun olmaz demiş. Benim doktorum sorun olur dedi. Bu ay hsg filmi çektirdim. Inşallah aşılama islemine kalmadan Rabbim güzel haberi almayı nasip eder. Cümlemize![]()
Onlar kim, nereden ulaşarak sorabilirim?İnşaAllah kuzum Allah razı olsun İnşaAllah
Proxeed plus ve evicapı doktoruna sor istersen iyi gelecektir
canım devlette aşılama için 1 yıl evi olma şartı var mıMerhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Merhabalar aşılama işlemi ne kadar sürüyor birde acı duydunuz muMerhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Su asılama sürecinden aşırı korkuyorum ya nolur bana vajinal ultrason muayenesi gibi diyinMerhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Korkulacak hiçbir şey yok canım dediğin gibi vajinal muayene gibi oluyor. Acı yok :)Su asılama sürecinden aşırı korkuyorum ya nolur bana vajinal ultrason muayenesi gibi diyinstresten olmayacaj resmen cocuğum ağlıyorm kaç gündür
![]()
O spekulumdan cok korkuyorum benKorkulacak hiçbir şey yok canım dediğin gibi vajinal muayene gibi oluyor. Acı yok :)
İnsanın eti sıkışmış gibi oluyorO spekulumdan cok korkuyorum ben![]()
Ama insanın eti sıkılmış gibi olması acılı bir durumİnsanın eti sıkışmış gibi oluyoracımıyor gerçekten merak etmeyin. Siz dediğiniz için söylemiyorum korkulacak hiçbir şey yok
Öyle zannediyorum ben kendim için söyledim. Acısız.Ama insanın eti sıkılmış gibi olması acılı bir durum![]()
Peki bu aşılamadan olumlu sonuc alam var mı ? Daha demin bi ment okudum herkes negatif negatif yazmıs kist oluşmuş ilaçlardam falan ay içim karardı vallahi vazgeçicem resmen suandaÖyle zannediyorum ben kendim için söyledim. Acısız.![]()