• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nneeggrroo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
21
1
1
32
Merhaba hanımlar. Devlet hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Ücretli mi oluyor? Ve baştan sona aşılama süreci nasıl işliyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba hanımlar. Devlet hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Ücretli mi oluyor? Ve baştan sona aşılama süreci nasıl işliyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Canım ben özelde yaptım da ama devlette ücretsiz olduğunu biliyorum. Daha bilgili arkadaşlar yazarlar zaten

Merhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.

Merhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Sonuç ne peki tuttu mu? Ve problem neydi aşılama evresine geldiniz?

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Sonuç ne peki tuttu mu? Ve problem neydi aşılama evresine geldiniz?
Rica ederim canım ne demek. Eşimde sperm azlığı vardı ilaç kullandık düzeldi ama yine olmadı. Aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor da zaten rezervimin azaldığını söyledi. Erken menapoza girebilirim. Zamanımız yok. İki aşılama sonra tüp bebek yapıcaz dedi. İlk aşılama tutmadı. Kist olmuş ikinciyi yapamadık. Bayramdan sonra ikinci aşılamayı yapıcaz İnşaAllah

Rica ederim canım ne demek. Eşimde sperm azlığı vardı ilaç kullandık düzeldi ama yine olmadı. Aşılama yaptırmaya karar verdik. Doktor da zaten rezervimin azaldığını söyledi. Erken menapoza girebilirim. Zamanımız yok. İki aşılama sonra tüp bebek yapıcaz dedi. İlk aşılama tutmadı. Kist olmuş ikinciyi yapamadık. Bayramdan sonra ikinci aşılamayı yapıcaz İnşaAllah
Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim yapılan tüm tahlil tetkikler temiz çıktı çok şükür. Eşinin sperm sayısı çok fazla çıktı normalden. Ileri doğru hareketlilik düşük çıktı. Doktor sperm sayısı çok fazla olduğu için sorun olmaz demiş. Benim doktorum sorun olur dedi. Bu ay hsg filmi çektirdim. Inşallah aşılama islemine kalmadan Rabbim güzel haberi almayı nasip eder. Cümlemize 🤲

Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. Benim yapılan tüm tahlil tetkikler temiz çıktı çok şükür. Eşinin sperm sayısı çok fazla çıktı normalden. Ileri doğru hareketlilik düşük çıktı. Doktor sperm sayısı çok fazla olduğu için sorun olmaz demiş. Benim doktorum sorun olur dedi. Bu ay hsg filmi çektirdim. Inşallah aşılama islemine kalmadan Rabbim güzel haberi almayı nasip eder. Cümlemize 🤲
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun İnşaAllah
Proxeed plus ve evicapı doktoruna sor istersen iyi gelecektir

canım devlette aşılama için 1 yıl evi olma şartı var mı

Merhabalar aşılama işlemi ne kadar sürüyor birde acı duydunuz mu

Adetin 2. günü gidiyorsun tahliller yapılıyor. Alttan muayene yapılıyor. Sonra doktor iğne veriyor her gün aynı saatte bir tane iğne vuruyorsun. Yumurta takibi yapıyor bazen çağırıyor. Yumurtalar yeterli olgunluğa gelince çatlatma iğnesini yapıyorsun. Ve 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Şu kadar sürüyor diyemem çünkü herkesin yumurtası aynı sürede büyümez ben 6 gün iğne kullandım. Aşılama işlemi için de sabah eşinizle gidiyorsunuz. Sperm örneğini alıyorlar yıkama işlemi yapıyorlar iki saat felan sürüyor. Sonra aşılama yapıyorlar beş dakika ancak sürer. 10 dakika da uzanıyorsun. Bu kadar :) acı olmuyor şöyle diyeyim hani adet olacağınızı anlarsınız çok hafif kasıklarınızda rahatsızlık hissi olur ağrı değil öyle bir şey oluyor. Korkmayın

Su asılama sürecinden aşırı korkuyorum ya nolur bana vajinal ultrason muayenesi gibi diyin 😭😭 stresten olmayacaj resmen cocuğum ağlıyorm kaç gündür 😭😭

Öyle zannediyorum ben kendim için söyledim. Acısız. 😅
Peki bu aşılamadan olumlu sonuc alam var mı ? Daha demin bi ment okudum herkes negatif negatif yazmıs kist oluşmuş ilaçlardam falan ay içim karardı vallahi vazgeçicem resmen suanda 😭

Back
X