- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
-
Ben cumartesi asilama yaptircam acirmi ? tutar mi ? erkegin sperm sayisinin en az ne kadar olmasi lazim benim yumurtalarim mi onun spermimi daha onemli bu sorulara cevap ariyorum kizlar
2side önemli bir faktör yumurtanını sağlıklı oluşu rahimduvarı kalınlığınız sperm sayısı vsBen cumartesi asilama yaptircam acirmi ? tutar mi ? erkegin sperm sayisinin en az ne kadar olmasi lazim benim yumurtalarim mi onun spermimi daha onemli bu sorulara cevap ariyorum kizlar
19 mm benim yumurta 1 tane oda cikolata kisti var bende bilmiyrm nolcakikiside önemli yumurtan ne kadar büyüdü?
Insallah tutar dua edin nolurrr Allah yardimcimiz olsun 19 mm benm yumurta catlatna ignesi vuruncm birazdan2side önemli bir faktör yumurtanını sağlıklı oluşu rahimduvarı kalınlığınız sperm sayısı vs
zaten sperm yıkama işleminde kaliteli spermler elde ediliyor kısmetinizde varsa tutar benim ilk aşılamam tutmuştu ama düşük oldu malesef bende pco var eşimin spermleride normal seviyedeydi
çok az bir acı duyabilirsiniz benim canım çok kıymetlidir ben bile çok zorlanmadım korkmayın inşallah aşılamanız tutar
inşallah tutar canım allah yzüne baksın bende yeni düşük yaptım beklemedeyim olmazsa 2 ay sonra bende düşünüyorum tekrar aşılama sizde sorun nedirInsallah tutar dua edin nolurrr Allah yardimcimiz olsun 19 mm benm yumurta catlatna ignesi vuruncm birazdan
Doktorlar sorun su bu demiyor esimin sperm sayisi iyi ama bende cikolata kisti var ondan mi tutmuyo anlamadiminşallah tutar canım allah yzüne baksın bende yeni düşük yaptım beklemedeyim olmazsa 2 ay sonra bende düşünüyorum tekrar aşılama sizde sorun nedir
çikolota kisti için tedavi falan olmadınmı canım belki çikolota kistin kaybolunca kendiliğindende olabilir belki aşılaman tutar allah bilir kısmetinde varsa tutacaktır rahim filmi çekildimiDoktorlar sorun su bu demiyor esimin sperm sayisi iyi ama bende cikolata kisti var ondan mi tutmuyo anlamadim
19 mm benim yumurta 1 tane oda cikolata kisti var bende bilmiyrm nolcak
Doktorlar hic cikolata kistini alalm falan demedi 1-2 mm arasi buyuklukleri belkide o yuzden bisey olmaz diyrlar rahim filmi ckindim axik cikti tuplerimçikolota kisti için tedavi falan olmadınmı canım belki çikolota kistin kaybolunca kendiliğindende olabilir belki aşılaman tutar allah bilir kısmetinde varsa tutacaktır rahim filmi çekildimi
amin canim insallahgüzel büyümüş inşallah olumlu sonuç alırsın.
hakkında hayırlısı olur inşallahDoktorlar hic cikolata kistini alalm falan demedi 1-2 mm arasi buyuklukleri belkide o yuzden bisey olmaz diyrlar rahim filmi ckindim axik cikti tuplerim
Aminhakkında hayırlısı olur inşallah
Cok sagol cnm benmde tek yumurta insallah beninkide tutar cikolata kisti var engel olur mu acabaAllah hepimizin gönlüne göre versin.Asilama da korkulacak hic bir şey yok korkup kendini kasma o zaman agrin olur.2006 senesinde bende tek yumurta ile aşılama yöntemiyle hamile kaldım. Bir Kızım var şimdi. Icini ferah tut...
Bende yaptirdim tutar insallah sende kanama var mi hala agri falan benimki acidi baya rahim agzim darmisben de bugün aşılama yaptırdım. umarım tutar
inşallah tutar. kanamam yok çok şükür. kastığım için biraz acıdı.umarım sonuç güzel olurBende yaptirdim tutar insallah sende kanama var mi hala agri falan benimki acidi baya rahim agzim darmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?