Aşılama yaptırdım acill bakabilir misiniz özellikle hamile olanlar

bebekozlemii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
627
337
33
30
Kizlar 23 Martta aşılama yaptırdım dayanamayıp 11. Günü idrar testi yaptım ve maalesef negatif çıktı. Bugün regl günüm ama regl olmadım günü gününe olurum normalde. Son bir haftadir sırt,kasık ve bacak ağrım var. Hamilelikte bu şekilde belirti oluyor mu yoksa normal regl sancısı mi biri yazabilir mi lütfen

Bu kadar erken belirti olmaz.erken gebelik testinden alabilirsin yada acile git kan ver daha iyi

hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynı oluyor, rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Canım evet hamilelikte bu şekilde belirtiler oluyor ama regl ile hamilelik belirtileri aynı 😊 bu yüzden adet gününde ya da geçtikten 1-2 gün sonra yaptırırsan daha net sonuçlar alabilirsin. Allah gönlüne göre versin ♥️♥️♥️

Canım evet hamilelikte bu şekilde belirtiler oluyor ama regl ile hamilelik belirtileri aynı 😊 bu yüzden adet gününde ya da geçtikten 1-2 gün sonra yaptırırsan daha net sonuçlar alabilirsin. Allah gönlüne göre versin ♥️♥️♥️
Amin inşallah çok sağolun, o kadar stresliyim ki anlatamam ☺️

Canım aynı hataya bende düştüm sakin ol..Aşılamanın 11. Günü kan testi verdim negatif çıktı.13. gün tekrar kan verdim 8.42 ile hamile olduğumu öğrendim.15. gün 24 küsüre çıkmıştı beta HCG. 17. Gün kan verdiğimde 93.15 e çıktı.

Back
X