Aşılama Asilama yaptirdim Spor yapabilirmiyim? Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
M

Maybenow

Ziyaretçi
Bugun asilamamin 11. gunu adetime 1 veya 2 gun kaldi bugun spora gittim bisey olurmu sizce? yani sanki tutmadi gibi geliyo zaten

keşke birkaç gün daha dayansaydın.aşılamadan sonra günlük rutin hayata devam ediyorsun ama spor varmı tam olarak bilmiyorum
yinede dikkat etmek gerekir

Gittim bileee :)) yavas yavas yurudum bisey olmamistir herhalde ya hicbi belirtide hissetmiyorum adetim baslicakmis gibi bile degilim yani anlamadim insallah bisi olmamistir ama cok sikildim artik butun hayatimi ya hamile kalirsam diye ertelemekten deli gibi de kilo aldim madem hamile kalamiyorum zayifliyim bari

Bence de biraz bekle. Bekle bekle bir senedir mekik çekeyim step yapayım diyorum korkudan yapamıyorum ben de aldım kiloları yapıştı mafoldumben Yine de aşılama sürekli yapılan bir şey değil sonuçta, spor yapmasan iyi olur.

yavas sekilde yürüyüs yaptiysan bisey olmaz asilama sürecinde agir sporlar yasak ama yürüyüsten hicbisey olmaz..hamile oldugunu bilmeden insanlar ne sporlar yapiyolar da hicbisey olmuyo,yürüyüs yapmaktanda bisey olmaz.icini ferah tut..minik yavrun sana tutunmusa bir yürüyüs onu senden koparmaz

Bende oyle dusundum bide bende sorun yok esimin sperm yavasligi ve azligi sorun eger bizim yaramazlardan biri yumurtaya girdiyse gerisi olur herhalde diye dusundum Insallah olmustur.Gecen ay bugun yani asilamamin 12.gunu adet olmustum bugun olmadim bakalim yarinda insallah olmazsa test yapicam

insallah olmustur hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…