ben 4 yıllık evliyim 1 sene esimle korktugum için ilişkiye giremedim 3 yıldırda bebegimiz olmuyo gitmedigimşz doktor uygulamadıgımız yöntem kalmadı tahlilerin hepsi temiz cıktı tüpler acık geçen hazirandada yara yakrırdım 5 kez catlatma iğnesi yaptırdım ama tumadı bu ay ilk asılamam yapıdı ilk 3 gün ara ara kahverengi akıntım oldu sonra kesildi benim normalde çok akıntım olurdu ama asılamadan sonra akıntım kesildi ve sol kasıgımda sanki bi agırlık var acaba bu tuttu demekmi nolur beni bilgilendirin yoksa adetimi beklerken kafayı yicem şimdiden hepinize tesekkürler
lütfen okuyup geçmeyin bilgilerinizi paylasın
ben 4 yıllık evliyim 1 sene esimle korktugum için ilişkiye giremedim 3 yıldırda bebegimiz olmuyo gitmedigimşz doktor uygulamadıgımız yöntem kalmadı tahlilerin hepsi temiz cıktı tüpler acık geçen hazirandada yara yakrırdım 5 kez catlatma iğnesi yaptırdım ama tumadı bu ay ilk asılamam yapıdı ilk 3 gün ara ara kahverengi akıntım oldu sonra kesildi benim normalde çok akıntım olurdu ama asılamadan sonra akıntım kesildi ve sol kasıgımda sanki bi agırlık var acaba bu tuttu demekmi nolur beni bilgilendirin yoksa adetimi beklerken kafayı yicem şimdiden hepinize tesekkürler
Canım önce sakin ol.Sürekli kendini dinleyip durma.Adı üstünde onlar sadece belirti.Kiminde kanama olur,kiminde olmaz,kimi kuş gibi hafiftir,kiminin sol tarafında ağırlığı vardır.Bunlara bakarak hamilesin demek çok yanlış.Ve o süreyi bekleyerek geçirmekten başka çaren yok.Ayrıca adetin tarihi geçene kadar ki yaşadıkların belirti değildir bana göre.Asıl belirtilerin adetin gecikince hissedilir derece de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?