Aşılama asılama yaptırıpda tutanlar lütfen imdadıma yetişin okumadan geçmeyin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tusemim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
1.253
315
163
ben 4 yıllık evliyim 1 sene esimle korktugum için ilişkiye giremedim 3 yıldırda bebegimiz olmuyo gitmedigimşz doktor uygulamadıgımız yöntem kalmadı tahlilerin hepsi temiz cıktı tüpler acık geçen hazirandada yara yakrırdım 5 kez catlatma iğnesi yaptırdım ama tumadı bu ay ilk asılamam yapıdı ilk 3 gün ara ara kahverengi akıntım oldu sonra kesildi benim normalde çok akıntım olurdu ama asılamadan sonra akıntım kesildi ve sol kasıgımda sanki bi agırlık var acaba bu tuttu demekmi nolur beni bilgilendirin yoksa adetimi beklerken kafayı yicem şimdiden hepinize tesekkürler

canım sabırsızlığını anlıyorum ama kafayı yeme lütfen...hiç bir şey kesin olarak tuttuğunun göstergesi olamaz...sana evet hamilesin veya değilsin demek mümkün değil ancak kan sonucunda belli olur kendinde belirti arama...mümkün olduğunca başka şeylere yönlen kafanı dağıt...sabırla test gününü bekle...stres iyi bir şey olmadığı gibi...sonuçtada kısmetten ötesi olmuyor...gerildiğinle kalıyorsun biliyorum zor ama kendini dinlememeye çalış mümkün olduğunca

ben 4 yıllık evliyim 1 sene esimle korktugum için ilişkiye giremedim 3 yıldırda bebegimiz olmuyo gitmedigimşz doktor uygulamadıgımız yöntem kalmadı tahlilerin hepsi temiz cıktı tüpler acık geçen hazirandada yara yakrırdım 5 kez catlatma iğnesi yaptırdım ama tumadı bu ay ilk asılamam yapıdı ilk 3 gün ara ara kahverengi akıntım oldu sonra kesildi benim normalde çok akıntım olurdu ama asılamadan sonra akıntım kesildi ve sol kasıgımda sanki bi agırlık var acaba bu tuttu demekmi nolur beni bilgilendirin yoksa adetimi beklerken kafayı yicem şimdiden hepinize tesekkürler

lütfen okuyup geçmeyin bilgilerinizi paylasın

lütfen okuyup geçmeyin bilgilerinizi paylasın

Canım önce sakin ol.Sürekli kendini dinleyip durma.Adı üstünde onlar sadece belirti.Kiminde kanama olur,kiminde olmaz,kimi kuş gibi hafiftir,kiminin sol tarafında ağırlığı vardır.Bunlara bakarak hamilesin demek çok yanlış.Ve o süreyi bekleyerek geçirmekten başka çaren yok.Ayrıca adetin tarihi geçene kadar ki yaşadıkların belirti değildir bana göre.Asıl belirtilerin adetin gecikince hissedilir derece de olur.

aşılamanın kaçıncı günündesin tam bilmiyorum ama kullanılan ilaçlarında etkisiyle bu belirtiler olabilir.karın ve kasık ağrım benimde olmuştu ilk aşılamamda ama tutmadı.

canım ilk 3 gün kanamanın olması normal çünkü bazı rahim şekillerinden dolayı aşılama yapılırken rahmi düzleştirmek için kullanılan aletlerden biri malesef bi kaç gün kanamaya neden olabiliyor
ağrılarına gelince normal çünkü genelde aşılamadan sonra olduğu söylenir
hevesini kırmak için söylemiyorum tatlım
benim de ilk aşılamam ve beklemedeyim
kendinizi fazla dinlememeye çelışın

Canım önce sakin ol.Sürekli kendini dinleyip durma.Adı üstünde onlar sadece belirti.Kiminde kanama olur,kiminde olmaz,kimi kuş gibi hafiftir,kiminin sol tarafında ağırlığı vardır.Bunlara bakarak hamilesin demek çok yanlış.Ve o süreyi bekleyerek geçirmekten başka çaren yok.Ayrıca adetin tarihi geçene kadar ki yaşadıkların belirti değildir bana göre.Asıl belirtilerin adetin gecikince hissedilir derece de olur.

arkadaslar hepinize cevablarınız için çok tesekkür edrim elimden geldigince sakin bi şekilde beklemeye calısıcam

Back
X