Aşılama Aşılama yaptırıpta başarıya ulaşan bayanlar,aşılamayı nerede yaptırdınız???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
a.s.selam arkadaşlar aşılamanızı hangi hastanede yaptırdınız,ilgiden memnun kaldınızmı?yorumlarınızı bekliyorum..

canım bende yaptırmadım üzgünüm bu konuda yardımcı olamayacağım ama bende birkaç ay içinde sonuç alamazsam aşılama yaptıracağım açıkcası bende merak ettim senin sorunun cevabını banada fikir olacakk..... bilmiyorum ama kararım değişmezse ben tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum 1000 ytl'ye mal oluyormuş sanırım ilaçlar dahil.....

ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamada tuttu inşallah bebeğim 1 ay sonra doğacak, ben hastanede değil özel doktora gittim ama doktorum aynı zamanda hastanede de çalışıyor, altunizade de academic hospital hastanesi doktorumun adı prof.dr . fatih durmuşoğlu süper bir dr çok titiz çalışıyor çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim

canım aşılama tamamen şans bana göre arkadaşlarımdan özel merkezlerde yaptıranlar oldu ama tutmadı bende pco var iki aşılamamı da zeynep kamilde yaptırdım ikincide tuttu ama maalesef erken doğum nedeniyle bebeğimi 25. haftada dünyaya getirdim ve 3 günlükken kaybettim şimdi yeniden tedaviye başlıycam Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım aşılama tamamen şans bana göre arkadaşlarımdan özel merkezlerde yaptıranlar oldu ama tutmadı bende pco var iki aşılamamı da zeynep kamilde yaptırdım ikincide tuttu ama maalesef erken doğum nedeniyle bebeğimi 25. haftada dünyaya getirdim ve 3 günlükken kaybettim şimdi yeniden tedaviye başlıycam Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım başın sağolsun,üzülme inş.bir daha hamile kalırsın.Allah,herkese anne olmayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

merhabalar, benimde ikinci aşılamam tuttu, ben konyada dr. ali acara yaptırdım vede doktorumuda tavsiye ederim, gerçekten çok başarılı bir insan. bütün dualarım sizlerle , inşallah Allah herkesin isteğini kabul eder, ben siteye yeni üye oldum, ama önceden bu yana hep aşılama ile ilgili şeyleri takip ediyor , tecrübeler kazanıyordum, herkese çokteşekkür ederim.

arkadaslar mrb ben yenıyım sıteede.acaba asılama yaptırmadan once hangı tetkıkler yapılıo cok pahalımı bende yaptırmak ıstıom

Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın

Arkadaşlar ben pko hastasıyım 4 yıl bebeğim olmadı tedaviye başladım1 yıl yanlış dr ki (çok ünlü doktorlardan biri idi ) seçimimden dolayı 2 aşılama sonucum negatif çıktı,dr değiştirdim ki bence bebek sahibi olmanın %80 i doktor ve ekibi yeni doktorum PROF.DR TİMUR GÜRGAN oldu oylesıne umutsuz gıttım kı timur beye tüp bebek istedim yapmadıı aşılama ile olacak dedii diğer dr tüp yapalım demişti oysa kıı neyse yapıldı ilk denemede tuttu ocak 19 gıbı bebegimikucagıma alacagım bu arada hiçte zor bişey değil korkmayın çok kolay sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlar kendınıze iyi bakın

Allah hayırlısıyla,sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:.senin adına çok sevindim.Bence de doktor seçimi önemli.

:lepi:
arkadaslar mrb ben yenıyım sıteede.acaba asılama yaptırmadan once hangı tetkıkler yapılıo cok pahalımı bende yaptırmak ıstıom[/QUOTE merhaba,ben de 6 ay bekledikten sonra bu ay doktora gittim artık.sol tarafımda kist varmış.adet öncesi TSH ve prolaktin testi istedi doktorum,eşimdende sperm testi.adetimin 2.günüde başka testler ve hap verdi.rahim filmi çekilecek sonra da aşılama :lepi: inşallah ilk seferde tutar .Maddi tarafına gelince ;özel sigortam tahlillleri karşılıyor ama rahim filmini karşılamıyor.Özel hastane olduğu için biraz pahalı aşılama fiyatı 1200 ytl. rahim filmi de anestezisiz 250 ytl. Allah hepimizin yardımcısı olsun!!! İnşallah hamile haberlerimizi de paylaşırız burdan........

:lepi:
arkadaslar mrb ben yenıyım sıteede.acaba asılama yaptırmadan once hangı tetkıkler yapılıo cok pahalımı bende yaptırmak ıstıom[/QUOTE merhaba,ben de 6 ay bekledikten sonra bu ay doktora gittim artık.sol tarafımda kist varmış.adet öncesi TSH ve prolaktin testi istedi doktorum,eşimdende sperm testi.adetimin 2.günüde başka testler ve hap verdi.rahim filmi çekilecek sonra da aşılama :lepi: inşallah ilk seferde tutar .Maddi tarafına gelince ;özel sigortam tahlillleri karşılıyor ama rahim filmini karşılamıyor.Özel hastane olduğu için biraz pahalı aşılama fiyatı 1200 ytl. rahim filmi de anestezisiz 250 ytl. Allah hepimizin yardımcısı olsun!!! İnşallah hamile haberlerimizi de paylaşırız burdan........

merhaba özel hastane dediğin neresi,euro fertil tüp bebek merkezinde 650ytl aşılama.

canım benimde 1.aşılamam tuttu bursa pembe mavi de nevin hanıma gittim ama o vesile oldu tedavim boyunca sürekli dua ettim namaza başladım tedavi başında ya halık-ya musavvir-ya bari çektim allahın şekil veren anlamına gelen ismini tesbih edin bol bol dua edin duanın gücüne inanın arkadaşlar

kızla bende ilk kez aşılam yaptırdım ama dünden beri hafif kanamam var . bugun teste gidecektim oysa. bu tutmadı mı deme k ???

canım benimde 1.aşılamam tuttu bursa pembe mavi de nevin hanıma gittim ama o vesile oldu tedavim boyunca sürekli dua ettim namaza başladım tedavi başında ya halık-ya musavvir-ya bari çektim allahın şekil veren anlamına gelen ismini tesbih edin bol bol dua edin duanın gücüne inanın arkadaşlar

35sevi35 canım bebeşin sağ salıim doğarda kucağına alırsın inşallah çok sevindim allah bebek isteyen herkesede nasip eder inşallah b duaları günde kaç kere okudun banada söylermisin canım cevabını bekliyeceğim arkadaşımkaydirigubbakcemile5

ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamada tuttu inşallah bebeğim 1 ay sonra doğacak, ben hastanede değil özel doktora gittim ama doktorum aynı zamanda hastanede de çalışıyor, altunizade de academic hospital hastanesi doktorumun adı prof.dr . fatih durmuşoğlu süper bir dr çok titiz çalışıyor çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim

35sevi35 ben canım bebeşin oldumu neyin oldu bize yazarmısın müsait olduğunda canım merak ediyorum çok olduysa güle güle sağlıklı büyüt bebişini eğer olmadıysa sağ salim doğar inşallah canım kendine ve bebeğine iyi bak sağlıcakla kala.s.a.s.

allah tamamına erdirir inşallah
ilk aşılamanı yaptırdığın doktorum adını yazarsan sevinirim birde timur bey aşılamanı ne kadara yapmıştı?

Back
X