Aşılama Aşılama yaptırırsak çözüm olur mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Kızlar daha önce de çok açtım konu hamilelikle ilgi şimdi yine aklıma takılan şeyler var yardımcı olursanız sevinirim iki boş gebeliğim var 2 ay önce kürtaj oldum deneme ye baslamadik daha bu ay nasipse ama korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan aşılama yaptirsak çözüm olur mu boş gebelik yasayip aşılama ile sağlık gebe kalan var

Son düzenleme:
Ben bir boş gebelik yasadim. 8. haftada dusuk yaptım.. Süre olarak İki adet bekledim. Üçüncü ayda bebek denedik. Kizim oldu.

Dr bana ikinci gebelik de boş gebelik olursa bazı testler yaparız demişti. Kimileri de 3. sorunlu gebelik ve düşükten sonra araştırma yapıyormus. Dr sana böyle bi şey dedi mı?

Bana kalırsa deneyebilirsin. Çünkü Dr lar da iki uç ay süre veriyor vücut kendini toparlasin diye. Senin de iki ay geçmiş. Önemli olan psikolojik anlamda buna hazır mısın? Ben boş gebelik old halde çok etkilendim. Eşime küstüm, anneme kızdım. Bi kez daha yasasaydim nasıl olurdu bilemiyorum. Hatta eşim benim o halimi görüp bekleme süresini uzatmak istemişti.

Rabbim gönlüne göre versin ins. Bu sefer kucağını boş bırakmasın.

Testleri verdim 5 10 güne cikicak inşallah ben bidaha yasarsam dayanamam diyordum ama hiç öyle olmuyor rabbim veriyor sabrını cnm şükür sen yaşam amissin şükür psikolojim iyi tanıyorum ama sözümde bulmak istiyorum

konunu gebelik bölümüne taşı. bu tür sorunları yaşanyanlar ve cözümleri ile iligi orada daha cok yazan olur. taze bilgilerde oradaki bayanlarda @ mune ??
ama sunu diyebilirim aşılama da bir tür normal ilişkinin doktor eli değmiş versiyonudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…