Aşılama Aşılama yaptırmak için şartlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BBayanfluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2020
28
16
38
28
Kızlar iki defa klomen iki defa femara kullandım ama gebelik oluşmadı. Aşılama ya karar verdik. Devlet hastanesi ne gideceğim daha önce ki tedaviler özel de oldu. Acaba devlet yada üniversite hastanesinde direk aşılama yaptırabilir miyim.? Herhangi bir şartı kriteri var mı?

Kızlar iki defa klomen iki defa femara kullandım ama gebelik oluşmadı. Aşılama ya karar verdik. Devlet hastanesi ne gideceğim daha önce ki tedaviler özel de oldu. Acaba devlet yada üniversite hastanesinde direk aşılama yaptırabilir miyim.? Herhangi bir şartı kriteri var mı?
Gittiğiniz hastaneye göre değişir, genelde aşılama yapilacak hastanede sperm kan hormon vs istenir. Hastane dışı sonuçları çoğu devlet hastanesi unv hastanesi kabul etmez. İlk adette gidip görüşün, adetliyken verilen kan hormonlari vermis olursunuz

Devlette aşılama oldum adetinizin 2. Gününe randevu alın. Hormon test süreciniz başlıyo hap kullanıp olmadıysa ve rahim filmide çekindiyseniz aşılama süreci başlar tabi aynı zaman da eşinizinde doktora gidip tahlil sonuçlarını kendi doktorunjza götürmenix gerekiyor ve tedavi başlıyo iğneli vs olacaksa ilaçlar için rapor çıkartılıyo şartı da 1 sene normal yolla deneyip benek sahibi olamıyorsanız rapor onaylanıp aşılama gerçekleştiriliyo. hastaneden hastaneye fark var bazı şehirlerde üni hastaneleri sperm yıkamayı ve aşılama için gerekli olan katateri kendi yapabiliyo ama ben şehir hastanesinde yaptırdım sperm yıkama hastane dışı labratuvar da oldu aşılama için gerekli olan aşeti de kendimiz aldık

Back
X