Aşılama aşılama yaptırmayı düşünüyorumm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım vazgeçtim keçiboynuzu falan denicem ilk seferde bakalım 23 yaşındayım canım

merhaba ismimiz aynıymış zeytinim bende esnaf hastanesinde çiğdem hanıma gidiyorum 6 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. bu ay bende aşılama yaptırayım diyodum. esnaf hastanesinde yapıldığını bilmiyodum. hiç doktor bahsetmedi. sen hangi doktora muayene oluyodun. aşılama öncesi işlemleri fiyatları ve ağrı sızı oluyomu ? bilgilendirirmisin ?

canım çok sağol bilgilendirmen için :2: erzurumda bi aktarcı var bu işin tahsisini yapmış biri herkes fazlasıyla övüyo böyle sorunu olan çoğu kişiye yardımcı olmuş ve hep olumlu sonuç almış bide böyle rastgele yapmıyo tahlil falan istio ona göre bişiler veriyo her ay kontrole falan gidiosun tahlil yaptırıp ona götürüyosun çok ilgileniyo yani bizde görüştük onunla. Allah izin verirse hallederim dedi ayın 17 sinde yanına gidicez yeni bi tahlil yapıp bakalım artık aşılamadan önce bunu denicez bende çok araştırdım aşılamayı vazgeçtim açıkçası :KK5: istanbulda tüp bebekle ilgili gelişmiş yerlerin olduğunu duydum zaten hep kadının üstünde tedavi uyguluolar erkek son aşamada lazım oluyo Allah yardımcın olsun canım inşallah tutar senin ama sana en büyük tavsiyem ilaçlarını çok düzenli kullan stresten uzak dur ve genelde yatmaya çalış çok yorma kendini

Arkadaşım merhaba , acaba o aktar neresi? ben de erzurumda bünyamin beye gidiyorum. 3 aşılamam var. biri kimyasal gebelikle sonuçlandı. bizde de ilerihareketli ve morf sorunu var.aktarın kim olduğunu ve ya nasıl ulaşabileceğimizi söylersen çok sevinirim. sevgilerimle

selam oncelikle FETHİYE ESNAF HASTANESİNDEN UZAK DURUN. HELE Kİ SPERM TESTİNİ ASLA VE ASLA ORAYA YAPTİRMAYİN. CİDDİ ANLAMDA BİZ MADURUZ.ozet geceyim : esim sperm testinde bize yakin oldugu orada yaptirdi asilamadan vazgecmistik . Antalya tup bebek merk. basvurduk ve esnafin testine bakarak tedaviye basladik. toplama islemi sabahi esime ne olur ne olmaz spermlere bi bakalim dediler veee yapilan sperm testinde %100 globozoosperm oldugumuzu ogrendik. Yani bu sperm ile degil normal tup bebe sansimiz bile %10 hatta %0 oldugumuzu ogrendik. tedavisi de hem yok olsa bile iyilesme cok cok azmis. 1 embrio doleendi kotu kaliteydi ve sonuc negatif.Esnaf hastanesibde ben atilla beye gittim ve inanilmaz aksi ve prolaktin testinin pregesteron testi ile karistirip bu bugun bakilmaz 21. gun gelcen diye beni fircalamis bir adamdir.
bu islere girismeden herhangi bir tup bebek merk. gidip spermlere baktirmak gerekiyormus. bunu ogrendik.
merhaba ismimiz aynıymış zeytinim bende esnaf hastanesinde çiğdem hanıma gidiyorum 6 aydır klomen + çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. bu ay bende aşılama yaptırayım diyodum. esnaf hastanesinde yapıldığını bilmiyodum. hiç doktor bahsetmedi. sen hangi doktora muayene oluyodun. aşılama öncesi işlemleri fiyatları ve ağrı sızı oluyomu ? bilgilendirirmisin ?

bende 3 aşılama yaptırdım ve 3 bin lira param gitti sadece giden paraya yazık diyorum keşke şimdi yaptırmasaydım :KK19:hatta 1 aşılamam bi prof ta oldu ve beni boşu boşuna oyaladı aşılama sadece ilişkinim hızlandırılmış hali...[/QUO

bende aşılama düşünüyordum ilk defa

13 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım
6 yıldır doktora gitmiyorum
hiçbir şeyiniz yok dendi
ve son olarak bir şey yapmak istiyorum
belki menepoza girmeden.. 39 yaşındayım
vee doktor fobim oluştu uzun zamandır

selam oncelikle FETHİYE ESNAF HASTANESİNDEN UZAK DURUN. HELE Kİ SPERM TESTİNİ ASLA VE ASLA ORAYA YAPTİRMAYİN. CİDDİ ANLAMDA BİZ MADURUZ.ozet geceyim : esim sperm testinde bize yakin oldugu orada yaptirdi asilamadan vazgecmistik . Antalya tup bebek merk. basvurduk ve esnafin testine bakarak tedaviye basladik. toplama islemi sabahi esime ne olur ne olmaz spermlere bi bakalim dediler veee yapilan sperm testinde %100 globozoosperm oldugumuzu ogrendik. Yani bu sperm ile degil normal tup bebe sansimiz bile %10 hatta %0 oldugumuzu ogrendik. tedavisi de hem yok olsa bile iyilesme cok cok azmis. 1 embrio doleendi kotu kaliteydi ve sonuc negatif.Esnaf hastanesibde ben atilla beye gittim ve inanilmaz aksi ve prolaktin testinin pregesteron testi ile karistirip bu bugun bakilmaz 21. gun gelcen diye beni fircalamis bir adamdir.
bu islere girismeden herhangi bir tup bebek merk. gidip spermlere baktirmak gerekiyormus. bunu ogrendik.

ayyy bizde sperm testini orda yaptırdık sonuç gayet güzel denildi. napcam ben ya ? kalkanda oturuyorum en yakın fethiye offff offf... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende fethiyedeyim..39 yaşında 1 senelik evliyim 2.klomen kullanisim sonra asilama dedi doktor ..ne yapsam bilemedim

Back
X