- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Evet iğne vuruldum perşembe günü kontrol var ondan sonra nolucak falan bu süreç nasıl işliyorNe konuda yardım istiyorsun canım süreç hakkında mi ?
Canım yumurtalarını buyutuyorlar ara ara kontrole çağırıyorlar yumurtaların büyüme durumuna bakıyor hekim, istenilen düzeye gelene kadar iğne veya hap verdiyse devam ediyorsun. İstediği büyüklüğe yaklaştığı zaman çatlatma iğnesi veriyor sana hekim şu saatte yap diyo sende iğneyi kolundan yada göbeğinden hekim ne söylerse o saatte yapıyorsun. Sonra hekim sana gün veriyor o gün hastaneye eşinle gidiyorsun. Eşinden sperm örneği alıyorlar öncesinde sonra sana enjekte ediyorlar spermleriEvet iğne vuruldum perşembe günü kontrol var ondan sonra nolucak falan bu süreç nasıl işliyor
Peki aşılamanın kaçınçı günü belli oluyor tahminenCanım yumurtalarını buyutuyorlar ara ara kontrole çağırıyorlar yumurtaların büyüme durumuna bakıyor hekim, istenilen düzeye gelene kadar iğne veya hap verdiyse devam ediyorsun. İstediği büyüklüğe yaklaştığı zaman çatlatma iğnesi veriyor sana hekim şu saatte yap diyo sende iğneyi kolundan yada göbeğinden hekim ne söylerse o saatte yapıyorsun. Sonra hekim sana gün veriyor o gün hastaneye eşinle gidiyorsun. Eşinden sperm örneği alıyorlar öncesinde sonra sana enjekte ediyorlar spermleri
Büyük ihtimal 12 15 gün arası kan tahlili isteyecekler, 5 in üzerinde olması gerekiyorPeki aşılamanın kaçınçı günü belli oluyor tahminen
Çok teşekkür ederimBüyük ihtimal 12 15 gün arası kan tahlili isteyecekler, 5 in üzerinde olması gerekiyor
Terme sizRica ederim canım memleketlim, hakkinda hayırlısı olsun sağlıkla al bebeğini kucağınaSamsun'un neresindensin
Aşılama yaptinizmi sizNe konuda yardım istiyorsun canım süreç hakkında mi ?
Ladik bendeTerme siz
Merhaba canim aşılamanin idrar testinde cikmasi en erken kacinci gunde oluyor?Rica ederim canım memleketlim, hakkinda hayırlısı olsun sağlıkla al bebeğini kucağınaSamsun'un neresindensin
Canım bence çok yanıltıyor idrar testi, direk kan verin oda 12 15 gün arasiMerhaba canim aşılamanin idrar testinde cikmasi en erken kacinci gunde oluyor?
Bu ayin 18 i aşılama oldum ayın 26sı kanda test versem net cevap alırmıyım? Catlatma ignesini bu ayin 16si yaptim. 16 dan . 26 na kadar etkisi gecermi? 10 gune? . Kasıklarımda küt bi ağrı var ama dokununca daha cok agriyor. Psikolojik olarakda cok gerginim.Canım bence çok yanıltıyor idrar testi, direk kan verin oda 12 15 gün arasi
Bence kendini bu kadar bunaltma canım, yani sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak. O ol derse oluyor nasibinde yoksa olmuyor malesef. Bence on gün erken kan için en azından 12 15 gün bekle derim ben ama doktor ver dediyse bilemicem. Kasik ağrısı olabiliyor bazen hiç olmuyor kişiden kişiye değişiyor gerçekten psikolojik olarak düşündüğün içinde ağrı hissediyor olabilirsinBu ayin 18 i aşılama oldum ayın 26sı kanda test versem net cevap alırmıyım? Catlatma ignesini bu ayin 16si yaptim. 16 dan . 26 na kadar etkisi gecermi? 10 gune? . Kasıklarımda küt bi ağrı var ama dokununca daha cok agriyor. Psikolojik olarakda cok gerginim.
Merhaba canimBence kendini bu kadar bunaltma canım, yani sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak. O ol derse oluyor nasibinde yoksa olmuyor malesef. Bence on gün erken kan için en azından 12 15 gün bekle derim ben ama doktor ver dediyse bilemicem. Kasik ağrısı olabiliyor bazen hiç olmuyor kişiden kişiye değişiyor gerçekten psikolojik olarak düşündüğün içinde ağrı hissediyor olabilirsin
Merhaba canimbu gun aşılamanin 6. Gunu. İdrar testi negativ cikti. İgneminde 8 ci gunu. İgne etkisi 12. 14. gunde gecer diye duymustum bende neden 6. 8 . Gune gecti bu sorunmu sizce? P
Canım idrar testleri hep problem çıkarabilir, bence kafani onunla yorma. Kan testini bekle kiminin 8. Günde geçer igne etkisi kimininki de 12. 14 güne kadar sürer vücut yapısıMerhaba canimbu gun aşılamanin 6. Gunu. İdrar testi negativ cikti. İgneminde 8 ci gunu. İgne etkisi 12. 14. gunde gecer diye duymustum bende neden 6. 8 . Gune gecti bu sorunmu sizce? Pozitive donermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?