Aşılama Aşılama yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ogretmen61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.619
3.474
133
32
Herkese merhaba🙋🏼‍♀️ Ocak ayında eşime sperm testi yaptırdık sayı 64 milyon. ileri hızlısı %0 ileri yavaş %56 yerinde 14 çıktı. Doktor bitkisel şeyler verdi 3 aydır onları kullanıyor. 10 aydır deniyoruz ancak olmadı bende de pko var ama yumurtlamamda bi sorun yok. Sizce beklemeden aşılama yaptırmalı mıyım? Eşimin doktoru şimdilik önermedi ama bu süreç beni çok yordu 😔

Herkese merhaba🙋🏼‍♀️ Ocak ayında eşime sperm testi yaptırdık sayı 64 milyon. ileri hızlısı %0 ileri yavaş %56 yerinde 14 çıktı. Doktor bitkisel şeyler verdi 3 aydır onları kullanıyor. 10 aydır deniyoruz ancak olmadı bende de pko var ama yumurtlamamda bi sorun yok. Sizce beklemeden aşılama yaptırmalı mıyım? Eşimin doktoru şimdilik önermedi ama bu süreç beni çok yordu 😔
Cnm benim eşimde de ileri hız %0 ileri yavaş %40 hareketsiz %50 geldi. Sayı 40 milyon.

Hatta daha düşüktü dr emodex verdi bu kadar yükseldi.
Bendede yumurta tembelliği pıhtılaşma insülin direnci var.
Bize direkt tüp bebek dediler. 27 yaşındayım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Aşılama yaptırdım bugün 4. Günüm

Cnm benim eşimde de ileri hız %0 ileri yavaş %40 hareketsiz %50 geldi. Sayı 40 milyon.

Hatta daha düşüktü dr emodex verdi bu kadar yükseldi.
Bendede yumurta tembelliği pıhtılaşma insülin direnci var.
Bize direkt tüp bebek dediler. 27 yaşındayım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Aşılama yaptırdım bugün 4. Günüm
Aşılama süreci nasıl oluyor peki karar verdiğimizde hemen başlanabiliyor mu öncesinde ilaç kullanmak gerekiyor mu canım? Ben de 26 yaşındayım tüp bebek için çok erken ikimize de

Aşılama süreci nasıl oluyor peki karar verdiğimizde hemen başlanabiliyor mu öncesinde ilaç kullanmak gerekiyor mu canım? Ben de 26 yaşındayım tüp bebek için çok erken ikimize de
genelde 1 ay kontrolleri yapıyorlar. Sonraki ay adetin 2.günü çağırıp tedaviye başlar. Zor bir işlem değil

Bende klomen kullandim pko var ve kiloluyum. Yarin yumurta kontrolu var ins sorun cıkmaz.

Canim banada hep asilama dediler ben klomen matofin kullanmistim olmuyordu inofolic toz kullandigim ilkay oldu pkoluyum insallah bekleyen herkese nasip olur

Doktorun uygun goruyorsa adetin basldiginin 2.gunu hemen tedaviye baslaniyor topu topu 20 gun surmuyor

Canim banada hep asilama dediler ben klomen matofin kullanmistim olmuyordu inofolic toz kullandigim ilkay oldu pkoluyum insallah bekleyen herkese nasip olur
Bana hiç aşılama demediler ben biraz acele ediyorum eşimden dolayı olmamasından korkuyorum

Merhaba insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Bende 2.asilama icin bugun tedaviye basladim daha once yumurta takibi vs yaptirmistim fakat bugun bana pcos oldugumu soylediler ve kilo vermeliymisim 😂🙄 1.75 83 kiloyum 😐 bana gore cok daha kilolu insanlar rahatlikla.hamile kalabiliyor cok sasirdim bu pcosun belirtileri neler ben hep 31 gunde regli gorurum saşmaz sıkıldim wallahi her ay ayri birsey cikiyor aşılama islemlerini bitirip tup bebek raporumu biran once almak istiyorum artik 🙄

Merhaba insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz. Bende 2.asilama icin bugun tedaviye basladim daha once yumurta takibi vs yaptirmistim fakat bugun bana pcos oldugumu soylediler ve kilo vermeliymisim 😂🙄 1.75 83 kiloyum 😐 bana gore cok daha kilolu insanlar rahatlikla.hamile kalabiliyor cok sasirdim bu pcosun belirtileri neler ben hep 31 gunde regli gorurum saşmaz sıkıldim wallahi her ay ayri birsey cikiyor aşılama islemlerini bitirip tup bebek raporumu biran once almak istiyorum artik 🙄
Inanir misin her gttigimde vi bi pcos var bi polip var bi picos var bi polip var bir yok diyorlar ben de anlamadim her ultrasonda baska birsey cikiyor mutlaka imkanin varsa ilgili bir hastaneye gt bitkisel bir cozum ara canim ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun

Hormon tahliline göre veya ultrasondaki görüntüye göre pcos tanısını koyuyorlar

Merhaba. Bende de pcos var. Belirtileri kişiye göre değişebiliyor yani kilo, adet düzensizliği, tüylenme, insülin direnci vs. Bazılarında hiç adet düzensizliği olmadığı için böyle bi sendromun varlığından şüphe dahi etmiyorlar☺️ Ama dediğim gibi herkeste farklı şekilde kendini gösterebiliyor. Kilo vermek bu konuda oldukça önemli. Sadece kilo verdiği için hamile kalanlar var. Benim biraz fazlam vardı 4 5 kilo kadar verdim ama bi sonuç alamadım. İki kez de aşılama yaptırdım rapor çıkması için. Raporum çıktı fakat şimdi yumurtalıkların dinlenmesi için bekleme sürecindeyim ☺️ Umarım aşılaman olumlu sonuçlanır ve tüp bebek tedavisine gerek kalmaz☺️

Merhaba. Bende de pcos var. Belirtileri kişiye göre değişebiliyor yani kilo, adet düzensizliği, tüylenme, insülin direnci vs. Bazılarında hiç adet düzensizliği olmadığı için böyle bi sendromun varlığından şüphe dahi etmiyorlar☺ Ama dediğim gibi herkeste farklı şekilde kendini gösterebiliyor. Kilo vermek bu konuda oldukça önemli. Sadece kilo verdiği için hamile kalanlar var. Benim biraz fazlam vardı 4 5 kilo kadar verdim ama bi sonuç alamadım. İki kez de aşılama yaptırdım rapor çıkması için. Raporum çıktı fakat şimdi yumurtalıkların dinlenmesi için bekleme sürecindeyim ☺ Umarım aşılaman olumlu sonuçlanır ve tüp bebek tedavisine gerek kalmaz☺
Amin canim insallah hepimiz tez zamanda kavusuruz Özel hastaneye gittigimde tahlillerim falan hepsi iyi cikmisti hatta dr bile sormustum pcos muyum ondan mi olmuyo diye buralarda cok pcos la ugrasan gormustum cunku hayir degilsin demisti.. ama devlet hastanesinde sagolsun dr.ultrasonla hemen bakip hemsireye birseyler deyip kayboluyor bir dursa giyinip sorsam anlayacagimda ne bilim hemsirede oyle soyledi bakalim dikkat edicem kilo vermeyede calisicam Hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin cok yipratici bir surec 4 senedir ugrasiyorum

Inanir misin her gttigimde vi bi pcos var bi polip var bi picos var bi polip var bir yok diyorlar ben de anlamadim her ultrasonda baska birsey cikiyor mutlaka imkanin varsa ilgili bir hastaneye gt bitkisel bir cozum ara canim ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun
Inanirim banada aynisini yaptilar gecen ay baktiginda dr aa cikolata kistin mi var dedi kimse bu zamana kadar oyle bisi demedi dedim haa yokmus pardon dedi. Ben şok 😂
Diger muayenede dr baskasiydi emin olamadim cikolata kisti var mi dedim hayir yok dedi
Baska bir muayenede asilama tutmayinca gittim dr pcos yazdi kagida hemsireye sordum pcos mu var diye yok ilac kullandik ya bu ay reglinle yumurta goremedi die yazdi yani yok dedi pcos degilsin
Hahh bugun baska bir doktor gene pcos dedi hemsirede zayifla dedi
Ahh su tup bebek raporunu alsam direk bahceciye gidicem bu devlet hastanesinde gormedigim doktor kalmadi duymadigim seyde😂😂😂

Amin canim insallah hepimiz tez zamanda kavusuruz Özel hastaneye gittigimde tahlillerim falan hepsi iyi cikmisti hatta dr bile sormustum pcos muyum ondan mi olmuyo diye buralarda cok pcos la ugrasan gormustum cunku hayir degilsin demisti.. ama devlet hastanesinde sagolsun dr.ultrasonla hemen bakip hemsireye birseyler deyip kayboluyor bir dursa giyinip sorsam anlayacagimda ne bilim hemsirede oyle soyledi bakalim dikkat edicem kilo vermeyede calisicam Hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin cok yipratici bir surec 4 senedir ugrasiyorum
Bazen regl olunca neredeyse bütün yumurtaları atıyosun. Ultrasonla bakıldığında da yumurtalıklar tertemiz görünüyor. Öyle olunca bi sorun yok deniliyor sonraki ay bi bakıyosun tıklım tıklım dolmuş😁 o yüzden bi var deniyo bi yok deniyo. En iyisi kan tahlilleriyle de bakılması. 3 kriter oluyo teşhis konuşması için. 2 sini taşıyosan pcos var diyo sana.

Back
X