Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Neden 3tane çatlatma iğnesi?İyi akşamlar bende 3 tane çatlatma iğnesi sonra sı aşılama yaptırdım ayın 24 nde belli olacak... dua edelim kuzular![]()
Pardon 2 tane çatlatma iğnesi tedavisi gördüm 1 ay ara verdim sonrada geçen çarşamba aşılama yaptırdımMerhaba Neden 3tane çatlatma iğnesi?
Var Ben:)Iyi akşamlar bende asilama yaptim 6 gun oldu. Asilamadan hamile kalan varmı?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar Selam,
hepinize umut olsun diye yaziyorum. Bizde sebebsiz infertilite denildi,catlatma ignesi ise yaramadigi icin aşılama denedik.ilk aşılamam ilacla yapildi tutmadi.2.aşılamam iğne ile yapıldı tuttu ama kimyasal gebelik oldu.3.aşılamamda iğne ile yapıldı ve tuttu.çok şükür 3.trimesterdeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah!
Amin Allah razi olsun,Rabbim tüm isteyenlere icindede size nasip etsin insallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı uğurlu olsun ❤
Kizlar Selam,
hepinize umut olsun diye yaziyorum. Bizde sebebsiz infertilite denildi,catlatma ignesi ise yaramadigi icin aşılama denedik.ilk aşılamam ilacla yapildi tutmadi.2.aşılamam iğne ile yapıldı tuttu ama kimyasal gebelik oldu.3.aşılamamda iğne ile yapıldı ve tuttu.çok şükür 3.trimesterdeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah!