• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

topcunur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
Doktora gidip aşılama yaptıran var mi hamilelik oldu mu bilgi verirmisinz

Ben olacağım ama adet günümü bekliyorum

Ben catlatma iğnesi yaptırdım bir şeye yaramadi

Ben 4. Aşılamamı yaptırdım o da tutmadı aşılamada çok umutlu olmayın nasip birincisinde de tutan var on tane yapsanda tutmayacağı varsa tutmuyor bizim hiçbir sorunumuz yok eşimde sağlıklı bende ama nedensiz iki senedir olmuyor yaşım 25 bitti daha ondan bekliyorum tüp bebek yapmak için erken diye düşünüyorum

Öncelikle kızlar aşılama%10 şansı var tüp bebek %60 civarında şans var aşılama da hamile kalanlar var ama en fazla 5 denemede tutma ihtimali olanlar var yani şans olarak az devlette tip fakültesi hastanelerinde yaptırılacaksa mutlaka 3 tüp bebek hakkınız var kullanın hakkınızı

Iyi akşamlar bende asilama yaptim 6 gun oldu. Asilamadan hamile kalan varmı?

İyi akşamlar bende 3 tane çatlatma iğnesi sonra sı aşılama yaptırdım ayın 24 nde belli olacak... dua edelim kuzular 🐑

Kızlar herkese selamlar. Ben de ayın 13ünde ilk aşılamamı yaptırdım. Beklemedeyiz 🙏🏼 İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :KK36:

Kizlar Selam,
hepinize umut olsun diye yaziyorum. Bizde sebebsiz infertilite denildi,catlatma ignesi ise yaramadigi icin aşılama denedik.ilk aşılamam ilacla yapildi tutmadi.2.aşılamam iğne ile yapıldı tuttu ama kimyasal gebelik oldu.3.aşılamamda iğne ile yapıldı ve tuttu.çok şükür 3.trimesterdeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah!

Kizlar Selam,
hepinize umut olsun diye yaziyorum. Bizde sebebsiz infertilite denildi,catlatma ignesi ise yaramadigi icin aşılama denedik.ilk aşılamam ilacla yapildi tutmadi.2.aşılamam iğne ile yapıldı tuttu ama kimyasal gebelik oldu.3.aşılamamda iğne ile yapıldı ve tuttu.çok şükür 3.trimesterdeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah!
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼 Hayırlı uğurlu olsun ❤️

Kızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii ona göre aşılama dedi dr

Kizlar Selam,

Kızlar benimkide normalde fsh degerlerim gayet iyiyidi 4 veya 6 idi bu ay adetim gecikti hormon tahlili verdim sonuc şöyle tsh 3.57 Fsh 10.63 e2 27.30 lh 13.13 prolaktin 14.77 sonuc böyle kızlar lütfen yorumlar mısınız doktorum fsh cok yüksek dedi ultrasonda baktım dedi gayet yumurtalıkların güçlü rezervesi de iyi dedi fazlasıyla cok yumurtan dedi testte bi bozukluk olabilir dedi tekrardan hormon testi istedi pazartesi verecegim umarım dusuk cıkar kızlar moralim cok bozuk strestte etkiliyormuş öyle mi kızlar lütfen bilenler yorumlayabilir miiiii aşılama tutar mı sizce

Back
X